עבור לתוכן

בעיה| נעלמה חצי מהתיקייה (7 GB)

Featured Replies

פורסם

שלום,

זאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן, מקווה שאני לא עובר על החוקים איכשהו.

אז ככה, יש לי במחשב תיקייה (music) של קבצי מוזיקה בגודל של 10 ג'יגה פחות או יותר.

אתמול, לאחר שהוספתי כמה אלבומים שהורדתי באימיול, אני נכנס לתיקייה ורואה שכל מה שנשאר בה זה תיקיות מהאות A עד לאות I, ושירים עד לאות J.

כל מה שמתחיל אחרי האותיות הללו נעלם, כולל כל מה שבעברית. נבהלתי, עשיתי שחזור ליום רביעי.. לא עזר.

חיפשתי במחשב שירים שנעלמו - לא מצא. נכנסתי למדיה פלייר, ראיתי שהוא לא מעודכן ויש אצלו ברשימה שירים שכבר מחקתי בעצמי. אבל, נשארה אצלו רשימת השירים של המחשב כולל אלה שנעלמו - אז עשיתי רשימה בעצמי של כל מה שנעלם.

היום פתאום עלה אצלי רעיון לרשום בכתובת address שלמעלה בחלון התיקייה את אחת התיקיות שנעלמו - ו-וואלה התיקייה עלתה. למרות שהצלחתי להיכנס אליה וגיליתי שכלום לא נמחק, כשחזרתי לתיקייה music ראיתי שעדיין שום דבר לא הופיע בחזרה.

אגב כשבדקתי את גודל התיקייה music לאחר ההיעלמות המסתורית הגודל היה 3 וקצת ג'יגה בייט ולא 10.

מקווה לעצה, המלצה או עזרה,

תודה מראש

איתי

פורסם

זה תמוהה מה שאתה אומר

כי מבחינת גודל התיקייה הראשית שבתוכה כל התת תיקיות שנעלמו לא היה אמור להשתנות ...ואם זה השתנה אז זה אומר שמשהו כן נמחק/הועבר למקום אחר.

בכל אופן אתה יכול בהגדרות תצוגה של תיקייה להגדיר שיראה לך הכל (קבצים מוסתרים,קבצים שמוגנים על ידי המערכת) ואז תבדוק אם באמת זה נעלם

או שמשהו שינה להם את האטריביוט לhidden .

זה הדבר הראשון שהייתי בודק.

ואם הם לא איפה שהם אמורים להיות אז אחרי ששיניתי למצב שהוא מראה את כל הקבצים , הייתי מריץ חיפוש שוב עם שם של תיקייה/קובץ שכביכול "נעלמ/ה"

פורסם
  • מחבר

זה תמוהה מה שאתה אומר

כי מבחינת גודל התיקייה הראשית שבתוכה כל התת תיקיות שנעלמו לא היה אמור להשתנות ...ואם זה השתנה אז זה אומר שמשהו כן נמחק/הועבר למקום אחר.

בכל אופן אתה יכול בהגדרות תצוגה של תיקייה להגדיר שיראה לך הכל (קבצים מוסתרים,קבצים שמוגנים על ידי המערכת) ואז תבדוק אם באמת זה נעלם

או שמשהו שינה להם את האטריביוט לhidden .

זה הדבר הראשון שהייתי בודק.

ואם הם לא איפה שהם אמורים להיות אז אחרי ששיניתי למצב שהוא מראה את כל הקבצים , הייתי מריץ חיפוש שוב עם שם של תיקייה/קובץ שכביכול "נעלמ/ה"

תודה על התגובה אחי.

ניסיתי את שני הדברים שהצעת, אני רואה את כל הדברים המוחבאים וגם חיפשתי אחת מהתיקיות שנעלמו וזה מצא לי את זה רק בתיקייה recent - שבעצם אי אפשר להשתמש שם בכלום. אולי זה וירוס? יש איזה משהו מוכר שגורם לזה?

פורסם

אתה יכול לנסות להריץ חוכנת שיחזור כלשהי ,אם לא כתבת לארדיסק יותר מדי בזמן האחרון

אז סביר שחלק מהדברים ברי שחזור . (כמובן לשחזר לכונן/מחיצה אחרת)

מעבר לשחזור, זה בהחלט יכול להיות משהו זדוני ...הייתי מריץ סריקה עם אנטיוירוס ועוד תוכנה כמו Malwarebytes Anti-Malware .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים