עבור לתוכן

הדבר החדש של סוני שהולך להביס את WII

Featured Replies

פורסם

לפי איך שזה נראה כרגע זה לא נראה כאילו זה עומד להצליח...

השלט נראה נורא מכוער ויותר מזכיר את המקלות אור האלה שמוכרים ביום העצמאות...

החיישן של השלט זה המצלמה של הפלייסטיישן כה שצריך שיהיה לך גם מצלמה

ובשלט האנלוגי שאמור לחקות את הנונצ'ק אין בכלל חיישן תנועה

ככה שאם תרצה לשחק משחק איגרוף אתה תצטרך 2 שלטים רגילים

כלומר אתה צריך מינימום 4 חלקים כדי להנות מהמוצר בשלמותו

תוסיף לזה עוד שלט או שניים רגילים שיש לך כבר ל-PS3 ואני בספק אם יישאר מקום למשהו נוסף באותו מדף שכל זה נמצא.

אם זה לא מספיק, משחקים שישלבו בתוכם את האטרקציה הזאת (כמו LBP) יהיו מיועדים לפחות ל-2 שחקנים

ככה שכל מעריצי LBP (כמוני) לא יוכלו להנות מהחידוש הזה אם אין להם עם מי לשחק...

בקיצור לעת עתה לא נראה שהם הולכים להביס אף אחד, במיוחד כשלווי יוצאים בקרוב מריו גלקסי 2 ומטרואיד פריים חדש!

מה שכן, סוני אומרים שמחודש הבא יתחילו לצאת משחקים בתלת מימד רק בקונסולה שלהם שזה כבר נשמע יותר מעניין!

פורסם

WarNet, אתה מצחיק. "תראו איזה קטלני"

מה קטלני בהעתק כמעט 1:1 של ה Wiimote והנונצ'אק? שרשום על זה סוני?

הייתי מצפה מהם ליותר...

פורסם

העיצוב שלו באמת מאוד דומה לשל השלטים של WII אבל הוא בפרוש טוב יותר, בהכל. הזיהוי עומק שלו הרבה יותר טוב, פחות LAG, דיוק מרשים מאוד, חיי סוללה טובים יותר ועוד.

מה שכן העיגול הגדול הזה ניראה מצחיק :P במיוחד שהוא כל פעם משנה את הצבע. בקשר לחיישן בשלט השני, הם אמרו שלא מדובר במוצר סופי ושיכול להיו תשיהיו שינויים.

פורסם
  • מחבר

הקטלני,זה המשחק מכות שיהיה ב-HD.

פורסם

כי זה ממש נדיר ליראות משחקים ב HD ב PS3 ועוד משחק מכות ::)

פורסם
במיוחד כשלווי יוצאים בקרוב מריו גלקסי 2 ומטרואיד פריים חדש!

מה שכן, סוני אומרים שמחודש הבא יתחילו לצאת משחקים בתלת מימד רק בקונסולה שלהם שזה כבר נשמע יותר מעניין!

כניראה גם זלדה חדש ועוד כמה משחקים נחמדים צד שלישי בנוסף לכמה נחמדים שכבר יצאו

בעניין התלת מימד בתאוריה כל קונסולה היום אפילו הPS2 יכולים לעשות סוג מסוים של משחקי תלת מימד (למי שלא מבין אני לא מדבר על גרפיקה תלת מימדית אלה על תמונה תלת מימדית )

השאלה הגדולה מה צריך לזה ואיך זה עובד בפועל כי מה שיש באווטר לדוגמה מאוד יקר היום למשתמש הביתי

סוני כניראה רוצה לנסות לקדם מסכי תלת מימד מסוימים אם המשחקים לנינטנדו וMS כרגע אין צורך בזה

אבל אם אני לא טועה יצא איזה משחק לWII אם משקפים (התלת מימד הזול -וכניראה שהמשחק היה חרא אז לא שמעו אליו הרבה )

בכל מ'קרה פותח הדיון תכיר -

wii-motion-plus.jpg

וקבל דוגמית -

(כן משחק קזואלי אבל רק להראות יכולות )

מה שסוני עשתה זה לתת תוצאה דומה לשלט WII אם M+ מחובר אבל מאפשרת לישתמש ב2 כאלו ביחד (שאין בעיה לנינטנדו גם לעשות את זה עד 2 שחקנים ) וזהו בעצם

אבל לפי מה שיצא לי להבין כמו בשלט של הWII יהיה אפשרות לחבר משהו דומה לנונצק

והיתרונות של המוצר של סוני יהיו יותר במיקרופון של המצלמה (אפשר לקנות בנפרד בWII )

והמצלמה עצמה (קימת גם לWII מצלמה אבל לא צד ראשון )

כמו נאטל זה פחות מסורבל ויכול להיות שכמו נאטל המצלמה תוכל להחליף לפחות חלקית את הבלנס בורד (זיהוי משקל ברגלים ) שנמכר בנפרד

אבל צריך לזכור דבר אחד הWII ונונצק נימכרו ביחד כבר מההשקה בסוף 2006

מאז כל בעל WII קיבל אותם והם סטנדרת למפתחים

הבלנס בורד נימכר כבר ביותר מ20מיליון יחידות

הM+ מגיע אם כל WII ספורט ריזורט וגם בבאנדל פופולרי של הWII -שזה אומר שהוא בטח עבר כבר 10 מיליון

כמובן שהמוצרים האלו על המדף כבר תקופה נאטל והתוסף של סוני טובים ככל שיהיו עדין לא נימכרים בחנויות ולא באים כסטנדרט בדור הזה

כניראה רק בדור הבא הם או היורש שלהם יהיה

בקיצור אני לא חושב שזה יהרוג את הWII

הWII כניראה ימות מ"זיקנה" ונינטנדו תוציא יורש לערכתי מוקדם יותר מסוני וMS פשוט כי החומרה של הWII מגבילה דברים

שנינטנדו תרצה להרוויח מהם

יש כרגע הגבלות על גודל של משחקי הורדה \הגבלת רזולוציה \ועוד דברים שנינטנדו לא יכולה לפתור אם הWII ובגלל הכניסה החזקה של מסכי HD

בסופו של דבר השוק יזנח את הWII ואז יצא היורש

הנאטל של מיקרוסופט יהיה שוק של השקה מחדש ל360 ואני מעריך שמיקרוסופט תיתן לזה בערך שנתים עד היורש

לאומת זאת סוני קרובה או שהצליחה סוף סוף להגיע לרווחים מהPS3 ותרצה להרוויח מימנו כמה שאפשר

רק שאני לא חושב שסוני באמת מנסה לתת תחרות לWII אם התוסף -אני חושב שהיא פשוט עושה את זה בגלל מיקרוסופט

סך הכל הWII בקטגוריה ניפרדת כרגע אבל ה360 וPS3 מתחרים ראש בראש ובגלל זה אני חושב שסוני החליטו ללכת על זיהוי תנוע ולא בגלל הWII

פורסם

מרשים קרירין - אז סה"כ צריך לשלם 70-80 דולר לשלט מלא של תנועה, בלי מצלמה ובלי מיקרופון (שאיתם הם עולים כבר יותר מהמערכת של סוני ונותנים פחות).

אני דווקא כן חושב שתיהיה איזה מיגרציה כלשהי לPS3 , ודווקא הנקודת השקה המוקדמת יותר והתוכנות שהם הדגימו (בניגוד לדמויים התיאורטים של הXBOX) עוד עלולים להכנס בתזמון טוב.

(לא שאני מקווה לזה או לזה - מבחינתי זה בעיקר בזבוז זמן פיתוח צד ראשון של החברות בשביל קהל קז'ואלי שבינתיים גורם בעיקר לערמות של זבל בקונסולות).

ליביו

פורסם

המיגרציה קימת כבר היום גם בלי סוף תוסף תנועה

פשוט כי אנשים קונים מסכי HD ורוצים לנצל אותם טוב יותר +משחקים נחשבים שלא מגיעים לWII או שמגעים בגרסאות סוג ז

תבין אני לא אומר שהWII לא ירד במחירות -זה כבר היום קורה וזה טבעי לקונסולה

אבל אני לא חושב שהתוסף תנוע של סוני או של מיקרוסופט יהיה הגורם העיקרי לזה

הWII עצמו מוצף כבר במשחקי כושר\קזואל\וכו והוא שורף לעצמו את השוק ולקנות PS3 +מצלמה+התוסף תנוע כרגע -ואני מדגיש כרגע

זה יקר מידי לקזואל

תזכור שהיום WII ב250 דולר כולל שלט אחד +נונצק+מושאן + ו2 משחקי WII ספורט

ומול זה יש לך את הPS3 שעולה 300$ בלי כלום ולזה צריך לקנות תוספים ומצלמה

(עזוב את העניין שאנשים יקנו לWII בלנס בורד ועוד שלט ואולי אפילו מיקרופון -רובם לא מבינים את זה ברכישה של המכשיר )

בכל מקרה אני כן חושב שזה יכול להיות מצוין לFPS ועוד סוגי משחקים שהWII נכשל בהם בגלל החומרה ותמיכה צד שלישי השאלה אם יגיעו כאלו כי זה לא סטנדרט בPS3

אבל לפחות בדור הבא זה יכול להיות מצוין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים