עבור לתוכן

שלילי חזק ל- TMS

Featured Replies

פורסם

vic07, אני מציע לך בחום לרסן את התגובות שלך אם אתה רוצה להמשיך להיות חבר בפורום הזה.

פורסם

שלילי חזק ל- VIC07 שצריך היטב לבדוק הודעות עליהן הוא מגיב. במיוחד למילים כמו "מיטב הבנתנו" או כמו "אם" שמעידות על תהיה והחנה ושאלה ולא על טיעון וטענה. בנוסף, סביר כי בערכת ניהול העסק הממוחשבת שלהם היום אינה בדיוק זו שנשארה מהפיצול.

מהתגובה הראשונה של נציג TMS ומשאר השרשרת אני למד כי הלקוח הגיע לשם אף ללא ההעתק של מה שהוצג כאן אל רק עם הטענה שהוא אכן רכש שם.

לכן דרישה לחשבונית סבירה. מה הבעיה עם החשבונית?

התרשמתי לטובה מהתגובות של מנהל TMS. מקווה שגם השירות בחנות הזו כמו הרושם העולה מנוסחתגובתו כאן.

פורסם

VIC - התגובה שלי או של כל עובד בחנות מבוססת על דברים שאנחנו יכולים לראות או לדעת

אם הלקוח מגיע ללא חשבונית, וחיוב אשראי של לימון מחשבים (משמע FOXPC) מאיפה אנחנו יכולים לדעת איפה הוא קנה

הסיבה שרשמתי את התאריכים של האיחוד, ובכוונה רשמתי למען ההגינות כדי שיוכל להבין שיש מצב שזה קשור אלינו, רק צריך לבדוק את זה,

זה כדי שהבחור יוכל לבדוק מתי חוייב לדעת ככה האם יש סיבה לחפש ניירת או לא

גישה למערכת של TMSFOX\FOXPC אין לנו, הכל נשאר בשרת ש"נעלם" אחרי הפירוק.

אז בלי ניירת קשה לנו מאוד לעזור אבל אנחנו כן מוכנים לעזור אם אפשר.

פורסם

גיא, אם הבנתי נכון , עליכם רק לבדוק את תאריך ביצוע העסקה ולהשוות אותה עם תאריך האיחוד וככה לקבוע אם זה באחריותכם או לא..

אני באמת לא מבין איך הדיון הזה הגיע ל2 עמודים :screwy:

פורסם

גיא, אני מתנצל על הניסוח שלי ממקודם, שאכן היה עויין מדי ולא במקום. לא שמתי לב להערה בנוגע לחשבונית האשראי בהודעתך הראשונה.

ועוד הערה קטנה, הפעם לLosNir: אין חוק שאומר שבהעדר קבלה צריך להתעלם מהלקוח. הקבלה משמשת בסה"כ כהוכחה לכך שהמוצר באמת נקנה בחנות המדוברת ובמועד המדובר, וכיום זו גם ממש לא ההוכחה היחידה. בכל חנות המנהלת מעקב הזמנות ממוחשב שמכיל את כל מה שהיתה מכילה החשבונית אם היא היתה קיימת, ורישום במחשב ההזמנות אמור להיות הוכחה מספקת גם ללא נייר ביד.

פורסם

AGENTZ - כן ולא, זה לא שחור ולבן, אבל עם התאריך יהיה לי יותר קל לעזור ללקוח במקרים כאלו

VIC - התגובה שלך לLOSNIR לא ממש נכונה, ברמת החוק האחריות היא מול הרוכש בלבד ולא ניתנת להעברה לצד שלילי ומול הצגת חשבונית מקור של הרכישה

בפועל אין סיבה להקשות על הלקוח ואם ניתן לאתר את הפרטים של העסקה בצורה אחרת אז רוב העסקים בישראל יתנו שירות, לפחות ככה אני רוצה להאמין.

וגם לי אין מושג איך הגענו כבר לעמוד שלישי

גיא

פורסם

גיא, אני מתנצל על הניסוח שלי ממקודם, שאכן היה עויין מדי ולא במקום. לא שמתי לב להערה בנוגע לחשבונית האשראי בהודעתך הראשונה.

ועוד הערה קטנה, הפעם לLosNir: אין חוק שאומר שבהעדר קבלה צריך להתעלם מהלקוח. הקבלה משמשת בסה"כ כהוכחה לכך שהמוצר באמת נקנה בחנות המדוברת ובמועד המדובר, וכיום זו גם ממש לא ההוכחה היחידה. בכל חנות המנהלת מעקב הזמנות ממוחשב שמכיל את כל מה שהיתה מכילה החשבונית אם היא היתה קיימת, ורישום במחשב ההזמנות אמור להיות הוכחה מספקת גם ללא נייר ביד.

אתה פשוט מתקשה לקבל את העובדה שמאז הפיצול אין לTMS גישה מלאה (או חלקית) למאגרי הלקוחות / ההזמנות שבוצעו בזמן האיחוד, והיא כנראה באחריותה של פוקס. אז במקום להתלהם גש לסניף של TMS עם פירוט חיובי אשראי ותבדקו ביחד את תאריך החיוב. מה יותר קשה מזה?

עריכה:

ואגב, אם החשבון אימייל (אם בכלל) שדרכו בוצעה ההזמנה באינטרנט עדיין פעיל, אתה היית אומר לקבל חשבונית אל תוך הכתובת הזאתי, ואם לא מחקת את אותה השחבונית אז אני מניח שגיא יקבל אותה ותגיעו להסדר.

פורסם

האם העניין הגיע לסיומו ?

*אגב LosNir נתן דרך מצויינת להוכחת הרכישה בעת איחוד הרשת בפועל.

פורסם

איך אתה בדיוק מצפה שיתנו לך אחריות על מוצר ללא חשבונית?

מנסיון שלי עם TMS הם אחת החניות היחידות שבאמת לא מתנערות מאחריות

להבא להיות מסודר כלכך קשה לשמור חשבונית?

פורסם

להטפל לעניין החשבונית זו הקטנת ראש מצד החנות. בכל חנות מכובדת כיום בודקים את המס' הסידורי של המוצר בשביל לדעת אם הוא שייך לחנות או לא. זה מה שמשנה.

פורסם

אני מעריך שזה נופל באותה הקטגוריה של "אין לנו גישה למערכת של FOXPC". זה אומר שהם יכולים לסרוק את הברקוד עד מחר, אבל לא יופיע להם שום דבר במערכת, כי היא של TMS ולא של FOXPC. בכל מקרה, נחכה לתגובה רשמית מצד גיא. הוא בטח יודע יותר טוב מאיתנו.

פורסם

גישה למערכת של TMSFOX\FOXPC אין לנו, הכל נשאר בשרת ש"נעלם" אחרי הפירוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים