עבור לתוכן

שלילי חזק ל- TMS

Featured Replies

פורסם

ידידה שלי קנתה מחשב מ TMSFOX עקב המלצתי, לפני כשמונה חודשים. המחשב עשה בעיות והיא הביאה אותו לבדיקה ב-TMS סניף פולג.

נאמר לה שספק הכח מקולקל ומאחר ומדובר ביבואן ש-TMS לא עובדים איתו, הם מסרבים לתת אחריות. היא נדרשה לשלם 200 שקלים

עבור החלפת הספק.

המחשב כולו בעל אחריות לשנה וכך גם הספק. אם החנות לא היתה מתפרקת זה לא היה עולה פרוטה כי הכל במסגרת האחריות.

נראה שכל הדיבורים ש-TMS יקחו אחריות על המוצרים מהחנות המאוחדת היו להרגעת הרוחות ולהרדמת חברי הפורום, עד שישכחו איך השותפים האלו

פגעו בכל כך הרבה לקוחות. אישית, אני אתרחק מ-TMS כמו מאש וכך גם כל מי שיבקש ממני המלצה על חנות - ויש לא מעט כאלו.

פורסם

היבואן פעיל ולא פשט את הרגל?

פורסם
  • מחבר

נאמר לה שלא תינתן אחריות ליבואן ש-TMS לא עובדים איתו, לא ליבואן שכבר לא קיים.

פורסם

COLDSTORM חבל שאתה לא מדייק בעובדות.

1 - המחשב נרכש ב FOXPC ולא ב TMSFOX, ככה לפחות מהבנתנו, כי הלקוחה הגיעה ללא חשבונית, ללא כל מסמך מזהה מהרכישה ועם פירוט של חיוב אשראי ע"ש לימון מחשבים (משמע FOXPC).

אין קשר אם TMS כחברה עובדת עם יבואן כזה או אחר, אנחנו נתנו ועדיין נותנים אחריות גם על מוצרים שהיבואן שלהם לא קיים - אפשר לראות את זה במעל 10 כרטיסים של Albatron HD 4850 512MB שהגיעו תקולים למעבדות TMS והוחלפו למרות שהיבואן, GLOBALTECH פשט רגל או בהליכים ובכל מקרה לא פעיל

ושם מדובר על מוצר של מאות שקלים ולא על ספק פשוט שעולה פחות מ100שח במקרה הטוב (ככה הבנתי מהטכנאי שבדק את המחשב בסניף נתניה).

הלקוחה גם יצרה קשר טלפוני לפני שהגיעה למעבדה והוסבר לה שאם הרכישה היא מ FOXPC היא איננה זכאית לאחריות אבל יכולה להגיע כדי שנבדוק אם ניתן לעזור,

לקוחות שרכשו ב TMS או ב TMSFOX, משמע לקוחות שרכשו וקיבלו חשבונית עם לוגו של TMS בצורה כזאת או אחרת על החשבונית קיבלו-מקבלים-ויקבלו שירות מלא.

אני מציע לך לבדוק עם ה"ידידה" שלך את הפרטים ולתקן את ההודעה שלך פה כי לכלוכים מסוג זה לא יאים למשתמש ותיק בפורום(לא ממש פעיל אבל ותיק מ2006)

בברכה,

גיא גרניט

מנהל רשת חנויות TMS.CO.IL

פורסם

coldstorm, אם המחשב נרכש מ-FOXPC, אז באמת שאין לך, או לידידה שלך, על מה להלין פה. שהרי, אין שום קשר בין TMS ו-FOXPC טרם האיחוד ל-TMS&FOX. למה שהם יטפלו בלקוחות של חברה שלכאורה אין ביניהם שום קשר עסקי?

פורסם

אכן כן, במקרה הזה TMS פעלו נכון ובהגינות.

אני לא רואה כל עילה לתלונה.

פורסם

לפני 8 חודשים FOX וTMS עדיין היו חברות נפרדות? חיפוש קצר בפורום מעלה שהשם TMS-FOX הוזכר (כמשהו שכבר קיים) כבר לפני 10 חודשים...

פורסם

פומה - רק למען ההגינות

יכול להיות מצב שהלקוחה רכשה מחשב ממש על התפר של האיחוד ולכן רשום לה בחיוב אשראי "לימון מחשבים" במקום TMSFOX, אבל עדיין חשבונית של TMSFOX צריכה להיות, משהו שיאפשר לנו לראות את הקשר לTMS בצורה כזאת או אחרת.

VIC07 - האתר החדש (המאוחד) עלה ב6 למאי 2009 אם אני זוכר נכון.

התחלת העבודה תחת TMSFOX היתה ב1 ליוני 2009 כדי להתחיל את האיחוד בחודש קלנדרי חדש, חלק מחודש מאי כבר היה קשור אלינו, בשביל זה יש מסמכים אצל הלקוח.

פורסם

פומה - רק למען ההגינות

יכול להיות מצב שהלקוחה רכשה מחשב ממש על התפר של האיחוד ולכן רשום לה בחיוב אשראי "לימון מחשבים" במקום TMSFOX, אבל עדיין חשבונית של TMSFOX צריכה להיות, משהו שיאפשר לנו לראות את הקשר לTMS בצורה כזאת או אחרת.

זה משהו שלא ידעתי. חשבתי שבאופן מיידי, מהיום שבו הוקמה TMS&FOX, עברתם לחשבונית אחת עם לוגו אחד. אבל בכל מקרה, לפני מה שאני מבין מדבריך, בלי חשבונית אין לכם הרבה מה לעשות, כי רק באמצעותה אתם יכולים לדעת האם חלה חובתכם כלפי הלקוח המדובר או לא.

אוקי, אז לפותח הדיון, תבקש מידידתך שתספק חשבונית ל-TMS, אחרת, אין להם שום סיבה לספק לה שירות ואחריות, מעבר לטוב ליבם. שוב, חשבונית זה מסמך שמחייב מבחינה חוקית, בלעדיה, אין הרבה על מה לדבר, במקרה כזה, שכן ל-TMS אין גישה למערכת של FOXPC או TMS&FOX, כפי שהם ציינו בעבר, ולכן לא יכולים לבדוק מתי נרכש המחשב המדובר. גיא גרניט, הבנתי נכון?

פורסם

אני מבין שזה נורא מגניב בשבוע האחרון לכתוב תלונות על חנויות ללא שום קייס מוצק אה?

"פאשלה בקוברה PC", "פנדה מתנערת מאחריות", הדיון השבועי על KSP\IVORY

אולי כדאי שההנהלה פה תנסח חוקים ברורים לניהול דיונים מסוג זה לפני שזה יעלה להם בכסף.

פורסם

גם לערוך את הכותרת לא יזיק.

פורסם
  • מחבר

1. הידידה שלי שילמה, אני ביצעתי את תהליך הקניה - מ-TMSFOX ביוני 2009 אחרי האיחוד. עם כל הכבוד לגיא גרניט, אני יודע מה קניתי ומאיפה.

2. בירור ראשוני לגבי המחשב שלה עשיתי ב-11.05 וענו לי בחוצפה אצלכם. זה היה אמור להיות סימן אזהרה והתעלמתי ממנו. חפשו את התכתובת שלי עם גיא מהתאריך הרלוונטי.

בזמן ביצוע ההזמנה כבר היה אתר האיחוד - שמרתי את טופס ההזמנה. תראו שבאפשרות האיסוף יש את הסניפים בראשון ובצפון:

לא רוצה לערוך את הכותרת. קניתי באתר האיחוד - נאמר ש-TMS יתנו אחריות מלאה ולא כך הדבר.

בניגוד לחלק מאלו שהגיבו, אני עובד על סמך עובדות ולא ניחושים.

[attachment deleted by admin]

פורסם

קודם כל coldstorm תוריד את הטונים.

אתה צריך להבין שגיא לא ראה שום הוכחה חותכת (לפחות עד עכשיו) שהמחשב נרכש ב TMS&FOX ולכן לא נתן אחריות מלאה.

בכלל מקרה הסקרין שוט הזה שלך לא אומר הרבה מכיוון שזהו לא חשבונית אלא שלב אחד לפני ההזמנה עצמה.

אבל לי יש הרגשה שאם תנסה להיות טיפה יותר נחמד, TMS ילכו בכל זאת לקראתך אף על העדר הוכחה חוקית, משמע הם לא חייבים לך שום שרות, אפילו אם המחשב באמת נקנה ב TMS&FOX.

פורסם

זה משהו שלא ידעתי. חשבתי שבאופן מיידי' date=' מהיום שבו הוקמה TMS&FOX, עברתם לחשבונית אחת עם לוגו אחד. אבל בכל מקרה, לפני מה שאני מבין מדבריך, בלי חשבונית אין לכם הרבה מה לעשות, כי רק באמצעותה אתם יכולים לדעת האם חלה חובתכם כלפי הלקוח המדובר או לא.

אוקי, אז לפותח הדיון, תבקש מידידתך שתספק חשבונית ל-TMS, אחרת, אין להם שום סיבה לספק לה שירות ואחריות, מעבר לטוב ליבם. שוב, חשבונית זה מסמך שמחייב מבחינה חוקית, בלעדיה, אין הרבה על מה לדבר, במקרה כזה, שכן ל-TMS אין גישה למערכת של FOXPC או TMS&FOX, כפי שהם ציינו בעבר, ולכן לא יכולים לבדוק מתי נרכש המחשב המדובר. גיא גרניט, הבנתי נכון?

[/quote']

פומה - הבנת נכון

COLDSTORM - תמונה של ההזמנה מצאת יופי, וחשבונית יש ? משהו שמראה שקנית, שהעסקה בוצעה בפועל ?

אם ההית פונה בצורה מסודרת כולל המסמכים הרלוונטים או אפילו בלעדיהם בצורה מכובדת ומראה את ה"תמונת מסך" של ההזמנה, אולי היו יכולים לתת לך תשובה אחרת או לפחות מעבירים את זה אלי בזמן אמת שאני אחליט

לבוא ללא מסמכים ואז לדרוש שירות ועוד לבוא בתלונות כי אתה או הידידה שלך באתם ללא הניירות זה באמת לא לעניין

נראה לי שהדיון מיצא את עצמו, אם תרצה תתקשר לסניף בחיפה ביום ראשון, תבקש לדבר איתי ונראה האם יש אפשרות לעזור לדידה שלך ללא חשבונית.

סופ"ש נעים לכולם.

בברכה,

גיא גרניט

מנהל רשת חנויות TMS.CO.IL

פורסם

במילים אחרות: לפני רגע טענת (גיא) שההזמנה בכלל בוצעה בFOX ולא בחנות המאוחדת, והצגת את הלקוח כשקרן. עכשיו, כשהוא מראה לך טופס הזמנה (שמן הסתם בא לפני החשבונית) שכבר מתייחס לחנות המאוחדת, אתה עדיין טוען שהוא שקרן.

בקשר להתעקשות על עניין הניירת - כל חנות שמכבדת את עצמה מנהלת רישום הזמנות ממוחשב וזו ממש לא בעיה לבדוק האם אדם זה או אחר קנה אצלכם ומתי, גם לפי טופס ההזמנה בלבד ובלי חשבונית. ההתעקשות על החשבונית רק מוכיחה שאתם מחפשים כל דרך אפשרית להתנער ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים