עבור לתוכן

איך אני יודע אם כרטיס R9800SE יעבוד טוב ויציב עם אומגה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

התכוונתי יותר בסיגנון של מוד מה שעשו פעם ל 9500 לא פרו עשו לו עדכון ביוס ו הפכו אותו ל 9700פרו.

פורסם

עדיין היית צריך לעשות OC ... ::)

פורסם

התכוונתי יותר בסיגנון של מוד מה שעשו פעם ל 9500 לא פרו עשו לו עדכון ביוס ו הפכו אותו ל 9700פרו.

אבל ב9500 "פרצו" את ה4 צינורות החבואים וזה היה אותו צ'יפ (R300) עכשיו בין 9700NP ל9700PRO זה רק מהירות שעון (אין מה ל"פרוץ" חוץ מביוס שמאפשר אוברקלוק)

ובין 9700 ו 9800 יש הבדל של צ'יפ חדש (R350) ומהירויות שעון ועוד טיפה אפשרויות לכן אין לך אפשרות לעשות כזאת "פריצה"

יש מבין?

פורסם
  • מחבר

עדיין היית צריך לעשות OC ... ::)

לא הבנתי למה התכוונתה.

פורסם

התכוונתי לכך שמה ההבדלים בין 9700 NP לדוגמא ל-9700PRO ? רק מהירויות שעון . ולכן זה שעדכנת ביוס לא עזר לך בשום דבר אחר חות מלהעלות מהירויות שעון .

פורסם
  • מחבר

אבל לפי מה שהנתי רוב ה 9700 מגיעים עם ביוס נעול שלא יעשו OC ובגלל זה אם רוצים לעשות OC אז חייבים לעשות עדכון ביוס.

פורסם

הדיון הזה יכול מאוד לעזור לי בגלל שמחר אני יהיה באיזה שבעה שמונה יבואנים ראשיים בארץ, ואני רוצה לדעת עם יש איזה שהיא דרך להבחין אך ורק על ידי מבט על הכרטיס או על ידי קריאה מהקופסא שלו?

אני מדבר על 9800se אני רוצה לקנות אותו שם ולא רוצה להתאכזב חוץ מזה אני קונה אותו בממש גרושים...

פורסם
  • מחבר

נו מה אתה צוחק פרסמתי כבר לינק לאתר שמוסבר שם איך מבדילים בין כרטיס 128 ביט ל 256 הנה הלינק שוב:

http://www.ocfaq.com/softmod/faq.php

פורסם

בקשר ל 9700 אתה באמת צריך לעדכן את הביוס לביוס שמאפשר OC

e-d-a

תחפש כיתוב של

9800SE TYPE II

או איזה כיתוב של 256BIT

תשאל אם זה הגירסא של 128BIT או 256BIT אם אתה לא רואה

אל תקנה סתם אם אתה נופל על 128BIT זה לא שווה קניה :\

הוספה: ה POWERCOLOR שיש בארץ זה 256BIT

פורסם

לחסר הנעליים ראיתי את הלינק שלך (תודה) אבל אין שם תמונה שמשווה בין 256 ל128 וזה מה שחיפשתי יש שם רק סוגים של 256 ביט ורק אחד עם 128 (לא ממש עוזר כי אותו כרטיס יכול להגיע רק לביצועים של 9500 פרו וזה מה שיש לי עכשיו), ולחבלה זה9800SE TYPE II די עזר אני מקווה שיהיה עוד עצות אני בנתיים במקלחת...

פורסם
  • מחבר

קודם כל , בוינה בוינה בוינה למי קראתה חסר נעליים זה חסר נשמה SOUL LESS=SOULESS.

וכתוב שם בכלל שבגרסאות 256ביט הזיכרונות בצורה של L מחר אני יהיה ב KSP אני יבדוק את זה שם.

פורסם

זה נראה כמו sou less .

בכל מקרה אני מחר יהיה ביבואנים (כנראה גם של ksp ;D אבל אי אפשר לדעת) ואני יבדוק את זה עם הזכרונות מסודרים בצורה של L (שתיים מעל gpu ושתיים מצידו) וגם אנ ייחפש עם יש איפשהו על הכרטיס 9800SE TYPE II שזה אומר 256 ביט לא?

נ.ב עכשיו באמת נכנסתי למקלחת :P

פורסם

אני בדקתי ביבואן שהכרטיס שלי אצלו בהחלפה היה שם את כל סוגי ה9800 אבל הם לא רצו להחליף לי בתוספת כסף נורמלית...

נ.ב המקום הזה זה חלום של [glow=red,2,300]כ-ל[/glow] אוברקלוקר...

פורסם

כל ההודעות על הפלטייר של פייר הועברו לדיון המקורי שלו בגלל שסטיתם לגמרי מן הנושא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים