פורסם 2010 במרץ 1015 שנים בפרסום שלהם למסך דל 2209 המפורסם בפורום הם רשמו שהוא HIGH-DEFINITON, וכמובן שהוא לא...שלחתי להם הודעה בנושא ותהיתי על שיווקם כ"חנות מקצועית לחומרה", התגובה:שלום רב ,כמו כולם אנחנו בני אדם ומי שהקים את המוצר באתר כנראה שהתבלבל , בכל אופן הטעות תוקנה במיידית ואני מודה לך שהפנת זאת לתשומת ליבילגבי תהייתך האם אנחנו חנות מקצועית , אני חושב שהרבה לקוחות יכולים להעיד עלינו שכןבברכה ,mail_kfirאפשר לתת להם קרדיט על המענה המהיר ( תשובה באותו היום שנשלחה ההודעה), אבל ציפיתי ליותר מלכתחילה...
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים אכן, כולם בני-אדם, וגם אתה (תתפלא) טועה לפעמים.העובדה היא שהם ענו מהר ותקנו את הטעון תיקון.זה שטועים לא אומר שלא מקצועיים.
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים השירות שלהם מצוייןהזמנתי מהאתר שלהם עכבר ביום רביעי ב- 23:00(החנות לא פעילה בשעה כזו)וכבר למחרת בבוקר הם שלחו אותו בדואר רשום ונתנו לי מספר מעקב, הם גם היו מאוד נחמדים במייל ובטלפון.
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים המסך אכן תומך ב HD(ולכן אי אפשר להגיד שהוא לא High definition) מה שכן ,אאל"ט אם תוצג תמונה ב Full HD המסך יעשה Downscale.
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים בפרסום שלהם למסך דל 2209 המפורסם בפורום הם רשמו שהוא HIGH-DEFINITON, וכמובן שהוא לא... בפעם האחרונה שבדקתי, 720P זה גם כן תקן HD..... כל עוד לא היה רשום בחנות שזה Full HD, אין שום טעות וזה בסדר גמור
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים בפעם האחרונה שבדקתי, 720P זה גם כן תקן HD..... כל עוד לא היה רשום בחנות שזה Full HD, אין שום טעות וזה בסדר גמור +1 HIGH-DEFINITION ההבדל הוא בין READY לFULL
פורסם 2010 במרץ 1315 שנים המסך אכן תומך ב HD(ולכן אי אפשר להגיד שהוא לא High definition) מה שכן ,אאל"ט אם תוצג תמונה ב Full HD המסך יעשה Downscale.אני לא חושב שהמסך יעשה DOWNSCALE אלא התוכנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.