עבור לתוכן

פאשלה בקוברה פי סי

Featured Replies

פורסם

בפרסום שלהם למסך דל 2209 המפורסם בפורום הם רשמו שהוא HIGH-DEFINITON, וכמובן שהוא לא...

שלחתי להם הודעה בנושא ותהיתי על שיווקם כ"חנות מקצועית לחומרה", התגובה:

שלום רב ,

כמו כולם אנחנו בני אדם ומי שהקים את המוצר באתר כנראה שהתבלבל , בכל אופן הטעות תוקנה במיידית ואני מודה לך שהפנת זאת לתשומת ליבי

לגבי תהייתך האם אנחנו חנות מקצועית , אני חושב שהרבה לקוחות יכולים להעיד עלינו שכן

בברכה ,

mail_kfir

אפשר לתת להם קרדיט על המענה המהיר ( תשובה באותו היום שנשלחה ההודעה), אבל ציפיתי ליותר מלכתחילה...

פורסם

זה לא באמת כזה ביג דיל

פורסם

אכן, כולם בני-אדם, וגם אתה (תתפלא) טועה לפעמים.

העובדה היא שהם ענו מהר ותקנו את הטעון תיקון.

זה שטועים לא אומר שלא מקצועיים.

פורסם

השירות שלהם מצויין

הזמנתי מהאתר שלהם עכבר ביום רביעי ב- 23:00(החנות לא פעילה בשעה כזו)

וכבר למחרת בבוקר הם שלחו אותו בדואר רשום ונתנו לי מספר מעקב, הם גם היו מאוד נחמדים במייל ובטלפון.

פורסם

המסך אכן תומך ב HD(ולכן אי אפשר להגיד שהוא לא High definition) מה שכן ,אאל"ט אם תוצג תמונה ב Full HD המסך יעשה Downscale.

פורסם

בפרסום שלהם למסך דל 2209 המפורסם בפורום הם רשמו שהוא HIGH-DEFINITON, וכמובן שהוא לא...

בפעם האחרונה שבדקתי, 720P זה גם כן תקן HD..... כל עוד לא היה רשום בחנות שזה Full HD, אין שום טעות וזה בסדר גמור :nixweiss:

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי, 720P זה גם כן תקן HD..... כל עוד לא היה רשום בחנות שזה Full HD, אין שום טעות וזה בסדר גמור :nixweiss:

+1

HIGH-DEFINITION ההבדל הוא בין READY לFULL

פורסם

המסך אכן תומך ב HD(ולכן אי אפשר להגיד שהוא לא High definition) מה שכן ,אאל"ט אם תוצג תמונה ב Full HD המסך יעשה Downscale.

אני לא חושב שהמסך יעשה DOWNSCALE אלא התוכנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים