עבור לתוכן

משחקי DSi Ware מומלצים

Featured Replies

פורסם

החנות המקוונת של נינטנדו הייתה מבחינתי לפחות אחת מאפשרויות הכי החזקות של DSi. המחשבה על מאות משחקים מקוריים ומשובחים שזמינים להורדה מיידית למכשיר במחיר שווה לכל נפש גרמה לי לרכוש את היחידה הראשונה של DSi שנכנסה אלינו לסניף לפני שנה. בהתחלה מאד התאכזבתי מהשירות. המבחר היה מצומצמם והמשחקים היו עלובים. זה מה שאתם מציעים? איך אתם לא מתביישים? זמן רב חלף מאז. לפני כחודש החלטתי להיכנס פעם נוספת לחנות לראות מה השתנה. המגון עדיין נשאר מצומצם, רוב המשחקים לא שווים כלום, אבל פה ושם הופיעו כמה מציאות. רכשתי נקודות DSi (תהליך מאד פשוט המתבצע דרך המכשיר באמצעות כרטיס אשראי. אין צורך ברכישת כרטיס נקודות) והתחלתי לעשות שופינג.

המשחק הראשון - Mario VS Donkey Kong Minis March Again - משחק חמוד מאד שמטרתו להעביר את ה-Minis דרך סדרת מכשולים עד השער תוך מרדף נגד השעון. אם מישהו זוכר משחק מאמצע שנות ה-90 בערך בו המטרה הייתה להעביר נמלים מנקודה א' לנקודה ב' תוך הקצאת תפקידים לכל נמלה וצמצום למינימום של הרוגים ה-Minis מבוסס על אותו עקרון. בגדול משחק נהדר עם פס קול משובח, גרפיקה ציורית יפיפיה ופשוט הנאה צרופה. מחיר 800 נקודות (כ-50 שקלים) שווה.

המשחק השני - Dark Void Zero - המשחק נעשה בסגנון משחקי 8-ביט. משחק אקשן מעולה. היום העברתי את כל הנסיעה ברכבת במשחק. אחלה משחק במחיר טוב. 500 נקודות. http://ds.ign.com/articles/106/1066508p1.html

רכשתי משחק נוסף Zoo Frenzy, אבל עדיין לא יצא לי להתעמק בו. אעדכן בהמשך.

בגדול המבחר עדיין מחורבן, אבל פה ושם יש משחקים טובים. חבל שנינטנדו לא עשו אפשרות להוריד דמו לפני הרכישה או לכל הפחות דירוג רוכשים. עוד יותר מעצבן אותי שכמעט ואין משחקים טובים בשירות. כאילו מה נסגר אתכם? איך אתם לא מבינים את הפונטנציאל האדיר שיש לחנות? רק תסתכלו על אפל.

פורסם

אכן.

גם אני ציפיתי מאוד לפיצ'ר הזה וזה נראה בערך כמו האונליין לWII - כלומר - מעפן לעומת כל מתחרה מעודכנת.

ההשוואה לAPP STORE באייפון סופר רלוונטית ונכונה - ומראה בדיוק איך עושים את זה מצוין וחלק אינטגרלי עם קניה קלילה באייפון - וסביר בDSI

יש להם עוד הרבה מה ללמוד בכל הקטע של אונליין (לנינטנדו בכלליות)

חבל.

ליביו

פורסם

היתרון הגדול של אפל הוא הנוחות הרבה של פיתוח צד שלישי עבור ה-Iphone/Ipod, כאשר לעומתה נינטנדו מאז ומתמיד הקשתה על מפתחי צד שלישי וקשה לשנות הרגלים כאלו. דווקא היום ראיתי ביקורות על 4 משחקי DSI חדשים ב-IGN אבל עדיין מדובר בכמות קטנה לעומת ה-App Store של אפל.

פורסם

השרות בDSI עדין חדש

זה לא הוגן להשוות אותו לשרות באיפון שיצא הרבה לפני הDSWARE

וליביו אני בכלל לא מסכים לגבי הWIIWARE והVC בWII -נכון שזה התחיל חדש אבל היום הVC מוצף קלסיקות ששוות את המחיר למי שלא שיחק בהם

יש שם משחקי ניאו גיאו \מגדריבר \סופר נינטנדו \ועוד שהרבה מהם שווים את המחיר המבוקש גם היום וחלקם פשוט מציאה למי שלא שיחק בהם

והWIIWARE קיבל כבר מספר מכובד של משחקים טובים חלקם רימיקים אבל חלקם משחקים חדשים לגמרי

זה שיש גם זבל זה כבר עניין אחר אבל יוצאים טובים ומפותחים טובים

רק לפני שבוע יצא Mega Man 10 שקיבל ביקורות טובות

יקח זמן ובסוף יצאו משחקים טובים גם לDSI -בכל מקרה לי אישית משחקי ההורדה היום ניראים כמו הכנה לפלטפורמות העתידיות

ה360 התחיל אם זה כמשהו שהופך לסטנדרט אם הזמן אבל זה לא מרגיש כמשהו שחברות חשבו עליו כדבר שיתן רווח רציני

אבל בגלל ההצלחה של השרותים האלו מסחרית אני מעריך שדור הבא ניראה שרותים כאלו הרבה יותר משופרים מהיום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים