פורסם 2010 במרץ 1015 שנים שלום לכולם,זו בעיה שקיימת לי כבר מזמן אך לאחרונה זה ממש הציק לי כי רציתי לחסוך בחשמל על ידי כניסה למצב שינההבעיה היא שכל פעם אחרי מצב שינה המחשב קופא והאפשרות היחידה היא לעשות ריסטרט...מפרט:Q9450+AC extremeGIGABYTE GA-EP43--DS3POWER COLOR RADEON HD4850 G.skill 2x2gb DDR2 1000PCP 500W
פורסם 2010 במרץ 1315 שנים מחבר ניסיתם לעדכן ?עזר לי בכמה בעיות אחרות .. אולי יעזור גם בזה ..אם שכחתי לציין כמובן שהווינדוס מעודכן לכל העידכונים האחרונים...
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים גם לי היתה בעיה דומה לפני הרבה זמן.לא ברור לי איך בדיוק פתרתי את זה.אולי הגדרות בביוס שקשורים לSLEEP.אולי עדכון דריוורים ללוח שגם קשורים לזה.
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים כמעט בכל המקרים זה דרייברים לצ'יפסט שכתובים בצורה עקומה מצד היצרן.לי אישית כניסה ויציאה ממצב שינה עובדים ללא שום תופעות לוואי על לוח מבוסס צ'יפסט P45.
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים מחבר אגב אני לא יודע אם זה קשור, אבל חשבתי שזה אולי יעזור לציין את זה:אחרי שאני מפעיל את המחשב לאחר שהיה כבוי, הוא מתחיל לעלות, מגיע לשלב של הוונידוס בוט, עושה ריסט ורק בפעם השניה עולה כמו שצריך...אולי זה קשור איכשהו ???(זה קורה רק לאחר שהמחשב היה כבוי...)
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים גם לי יש את הבעיה המוזרה הזו לא הצלחתי לפתור *אחרי שאני עושה ריסט למחשב הוא עולה אבל אין תצוגה ממה שאני זוכר בווינדוס , אז צריך לכבות את המחשב ואז להפעיל והכל מסתדר ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.