פורסם 2010 במרץ 1015 שנים יש לי מצלמה וידאו סוני דיסק קשיח פנימי 30GBאני צילמתי שעה סרט.ואח"כ היעתקתי סרט שעה למחשב.עשיתי 3 סרטים משפחתי לכל אחד יש סרט שעה.ונסיתי 2 תוכנות עריכ ה וידאו שהם נקראים:Pinnacle Studio Plusגירסה 12Adobe Premiere Proגירסה C3עשיתי עריכה וידאו סרט וחיברתי כל סרט שעה והפכתי לסרט 3 שעות .וזה יצא לי בגודל נפח קובץ 7.34GBשמתי דיסק (תקליטור) 8.5GB ורציתי לעשות צריבה המרה לוידאו DVD ב-2 תוכנות עריכה וידאו.מכל אחד תוכנה לא מראה גודל דיסק 8.5GBהתוכנות מראות לי רק אפשר ליצרוב בדיסק 4.7GBלמה אני לא יכול בתוכנות אלה ליצרוב המרה בדיסק 8.5GB?איך עושים ש-2 תוכנות יזהו בגודל צריבה 8.5GB?מיכאל
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים מחבר שכחתי להוסיף משפט.אני נסיתי בתוכנה נרו צריבה דיסק 8.5GB וזה עובד ותקין.איך פותרים את 2 התוכנות שיזהו צריבה בגודל 8.5GB?דבר ראשון הייתי רוצה לדעת על תוכנה Adobe Premiere Pro CS3איך עושים?מיכאל
פורסם 2010 במרץ 1615 שנים לא יודע אם הם תומכות אבל תוודא שהקובץ לא מעל, כי בדיסק DVD לא נכנס 4.7 גיגה של וידאו אלא רק 4.3, אז אולי חרגת מהמקום.נסה לצרוב עם תוכנות ייעודיות לצריבה, למשל כמו ULEAD, DVD WORK SHOP.למה בעצם עשית סרט אחד ארוך? יכלת להכניס עד שעה וחצי בדיסק DVD רגיל באיכות גבוהה, קידוד ל 4.3 גיגה.
פורסם 2010 במרץ 2515 שנים מחבר אני לא עושה עריכה אפקטים.פשוט מעביר כל אחד סרט מלא בלי חיתוכים. ויוצא לי 3 שעות.אני לא מעוניין שעה וחצי לצרוב DVD.למה כי יש בסרטים משפחה וילדים מצולמים ביחד ולא רוצה לחתוך סרט.פשוט אני רוצה להכניס הכל סרט מלא בלי לחתוך.השאלה בתוכנה Adobe Premiere Pro CS3איך אני אדע שהוא מודיע לי שבדיסק אין מקום להכניס 8.5GB איפה זה נימצא?והאם תוכנה Adobe Premiere Pro הוא יעבוד צריבה 8.5GB?מיכאל
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים כל חתונה שאני עורך, או כל סרט אחר אני מחלק ל 2 , אז למה לא לחלק סרט משפחה? "אמונה תפלה"? מה גם שהעבודה גדולה יותר והדיסק של ה 8.5 יקר יותר. אם אתה מתעקש- הסברתי לך- הפרמייר לא צורבת שום דבר ,ולא מודיעה לך שום דבר.כתבתי לך שם של תוכנה שעושה את זה. פשוט אחרי קידוד תבדוק את הגודל שפיזי של הקובץ שייצרת ותראה שהוא לא עובר את ה 8.5 גיגה (אל תסתכל בכמות מגה, אלא מה שיש בסוגריים, בביטים). אף אחד לא מודיע לך שאין מקום, אתה בודק את זה לבד ועושה חישובים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.