עבור לתוכן

נוסע לאילת מחר לרויאל ביץ

Featured Replies

פורסם

השמח לקבל הצעות על דברים שכדי לעשות באילת כדי לא להשתעמם שם..

אני בן 26 דרך אגב..

אני גם ישמח לדעת כמה בערך צריכה לעלות מונית מהשדה תעופה למלון? הרי ידוע שהנהגי מוניות שם לא בדיוק הולכים לפי הספר..

פורסם

אין מה לעשות באילת. ברצינות.

אם אתה לא צולל\קייט סורפינג\כל ספורט ימי אחר אני באמת לא יודע מה יש לעשות שם במהלך היום.

במהלך הלילה אפשר ללכת לחפש מקום טוב לשבת ולדפוק ראש (המלצה אישית - "ביטלס" במרכז תיירות).

פורסם

אני גם ישמח לדעת כמה בערך צריכה לעלות מונית מהשדה תעופה למלון? הרי ידוע שהנהגי מוניות שם לא בדיוק הולכים לפי הספר..

בקש להפעיל מונה

פורסם
  • מחבר

תגידו איך יכול להיות שהעיר המלכים הזאת עולה 120 שקל לבן אדם.. זה קרוב לשפיות?

עליי ועל בת הזוג אני באמת צריך לשלם 240 שקל? נראה לי תלוש מהמציאות

פורסם

תחסוך את הכסף. אין שום סיבה שבעולם לבזבז על המקום הזה 120 שקל. הוא מתאים לילדים עד גיל 14 לדעתי.

בקשר למוניות, תפעיל מונה. אל תתפתה על שום מחיר שהנהג מציע לך. המונה תמיד יותר זול מניסיון.

אם המלון שלך באזור כל המלונות באילת זה בערך 15 שקל נסיעה. לא יודע כמה תוספת עבור מזוודות אם יש.

אם זה מלון בצד השני של אילת (אמבסדור למשל) זה יכול להגיע גם ל30 שקל.

פורסם

אני גר באילת ;)

תראה בעיקרון רויאל ביץ' ממוקם במרכז הטיילת של אילת,

בטיילת יש לך חוץ מחופים ודוכנים יש את הכדור שקופץ לגובה לא יקר משהו כמו 40 שקל לבן אדם תוכל לעשות את זה עם חברה שלך..

יש לך את מרכז התיירות מרחק הליכה ברגל ליד קניון מול הים שיושב בטיילת, יש שם אטרקציה שנקראת nightmare

http://www.nightmare.co.il

יש שם גם ביליארד וכמה פאבים נחמדים...

מצפה התת ימי מן הסתם שמעת..

צלילה כמו שאמרו חוויה מעניינת עולה משהו כמו 150-200 שקל לבן אדם לחצי שעה..

ספורט ימי...

שייט רומנטי עם חברה שלך בספינה במרינה בטיילת

יש את האיימקס אם אתה מכיר.. נחמד..

עיר המלכים כמו שאמרו אטרקציה לילדים בני 8

בעיקרון לאילת יורדים צעירים בגילך או לעבוד או לשבוע שיכרון חושים במועדונים או חופים עד אור הבוקר.

חופשה מהנה

פורסם

אחי בקשר למוניות!

יש חוק!

אם אתה נוסע לבד במונית או 2 במונית אתם צריכים לשלם לנסיעה בתוך העיר 12 שקל גג בבוקר עד הערב.

מהערב זה תעריף שונה. אם נהג אומר לך יותר מ-12 שקל אז תגיד לו "לא" ופשוט תדרוש שיקח לך 12 שקל או תעלה על מונית אחרת- לא חסר מוניות.

מהשדה למלון המונית תעלה יותר יקר כי זה תעריף שונה כי יש מטען.

ואם אתה נוסע במונית לחוף אלמוג או לאזור תעשיה לאיפה שהמועדונים אז גם יותר יקר כי זה מרחק....

פורסם

חחחחח אשמח לראות את החוק הזה כתוב איפשהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים