עבור לתוכן

השוואה בין שלושה מדפסות HP בלי הגבלת מחיר..

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

אני לאחרונה שוקל לקנות מדפסת טובה ורציתי לדעת איזו מבין השלושה הכי מומלצת, חסכונית, נוחה ולא בעייתית? וגם, שאלה לא פחות חשובה איזו לדעתכם הכי פחות רועשת? ואלה המדפסות:

1. HP 6500 אלחוטית

2. HP PREMUM

3. HP 8500 אלחוטית

האם הPREMIUM יותר מומלצת וחסכונית וגם בעלת יתרון של הדפסה על תקליטורים? היא לא יותר רועשת ביחס לשאר המדפסות שציינתי?

נא דעתכם בהקדם. תודה ויום טוב.

פורסם

get the best that money can get.

לא ציינת מה הדרישות שלך מהמדפסת ,

איך נוכל לענות?

ובאותה נשימה,

יש לציין שלפני שבוע התקנתי HP6500.

שמע,

תענוג של מדפסת -

קודם כל - דיי זולה למה שהיא נותנת.

(בספק אם יש לה WI-FI ,אבל אבדוק שנית בשבילך).

מיכלי הדיו נפרדים (חיסכון בכסף),

מהירה לטעמי ונראת ממש טוב..

אם כי היא דיי גדולה על השולחן - אז יש לקחת זאת בחשבון.

יש לה כניסת ethernet כך שהיא יכולה לתפקד כמדפסת רשת (יתרון גדול, שכן אני לא בעד שיתוף מדפסת על מחשב לוקאלי).

רוצה עוד עצות?

אשמח לתת.

מור.

פורסם

ל-6500 יש 2 גרסאות, אחת עם wifi ואחת בלי. (הבדל של משהו כמו 150 שח אם אני זוכר)

את ה-C7283 אני מכיר כי קנית אותו לקרוב משפחה לפני שנה בערך. היא קצת רועשת אבל בגדול היא אחלה מדפסת

הקניה היתה באופיס דיפו במחיר יחסית מאוד טוב - 700 שח, ככה שזה יצא משתלם (בזמנו לא יצא הדגם 6500 עדיין)

ואין לה שום קשר או אפשרות להדפסה על דיסקים - אני לא יודע איפה ראית משהו דומה לזה.

יש לה אפשרות לסרוק שיקופיות שזה נחמד אם אתה צריך, ובנוסף היא יכולה להדפיס פוטו עם ראשי דיו מתאימים.

שתי המדפסות נחשבות חסכוניות, כה-6500 חסכונית יותר כנראה.

קח בחשבון רק שהיא גדולה יותר (אם אתה מוגבל מבחינת המקום שאתה שם את המדפסת)

נ.ב.

אם אתה מדבר על ה-HP Photosmart Premium ולא על ה-C7283, אז כן היא מסוגלת להדפיס על CD's

קח בחשבון שהיא ענקית בגודל, ויקרה הרבה יותר מה-6500 האלחוטית (עולה 1000 שח באופיס דיפו)

פורסם
  • מחבר

למגיב הראשון, הדרישות הן מדפסת חסכונית למרבים להדפיס ומשולבת אשר יש בה מגוון רחב ביותר של אפשרויות כמו במקרה של ה PREMIUM אשר יש בה גם אפשרויות נוספות כמו הדפסה על דיסקים. והמגיב השני צדק שהתבלבלתי בין הPREMIUM לC7283 כאשר אני בכלל מדבר על הPREMIUM ולכן תיקנתי בעריכה את ההודעה הראשונה שאיתה פתחתי את הנושא הנ"ל.

בקשר ל6500 ברור שאני מדבר על הגירסה עם הWIFI.

אם נגיד שהגודל מדפסת לא משנה אני רק מדבר על האיכות, הנוחות והחסכוניות שהם בעיניי הכי חשובים וקצת גמיש בקשר לרעש אך חשוב שתציינו אם אתם יודעים איזו רועשת יותר ועד כמה (בעזרת המחשה של משהו מוכר מהסביבה הרועשת בחיי היומיום).

וה8500 בעיניכם לפי התגובות שקיבלתי כאילו אתם לא סופרים אותה לעומת ה6500 והPREMIUM??

פורסם
  • מחבר

הקפצה, סליחה אחים שלי, לאן נעלמתם? אני מחכה לתגובות של מי שהגיב עד עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים