עבור לתוכן

למה עדיף להוריד סרט מאשר לקנות

Featured Replies

פורסם

ל-fair use הגדרות שונות ומשונות, שהעיקרית שבהן היא שלא יתבצע בתוכן שימוש לצורך עשיית או הגדלת רווחים של כל אדם.

עוד עריכה:

אם אתה עושה את זה על קלטת וידאו, אז כן.

פורסם

שוב תודה

ולגבי העריכה זו הייתה שאלה רטורית.

בכל מקרה, הייתי שמח אם חברה שלי הייתה נותנת לחברות התקליטים להרוויח על הגב שלנו

(שימו לב לבחירת המילים ::))

פורסם

אולי אתה מוריד באיכות נחותה.

אבל אני מכיר הרבה אנשים, שמורידים בHD ברזולוציה 1080P, ורואים על מסך תומך, והאיכות הרבה הרבה יותר טובה מהDVDRIP וממה שקונים.

וגם, תתפלא, מהקולנוע.

בנוסף, אנשים מורידים כי זה יוצא הרבה כסף לסרט, לדוג' 20 ש"ח להשכרה של סרט, כפול 30 סרטים, זה 600ש"ח, שמצד שני אנשים יכולים בחינם, בלי לצאת מהבית להשיג איזה סרט שהם רוצים תוך כמה דקות.

אה עכשיו אני מבין!

שלא הבנת מה כתבתי.

אמרתי שלכל אחד יש סיבות שלו .. יש אנשים שיורידו סרטים באיכות TS העיקר לראות את הסרט!

לא דיברתי עלי אישית, DVDRIP זה סבבה כל עוד יש AC3 ואם זה סרט טוב אז נחכה גם לHD אני מכיר טוב מאוד את הקידודים הקיימים..

ובקשר למחיר זה עוד סיבה וגם אותה רשמתי..

ובכלל אתה רושם 30 סרטים אתה צריך להבין שאנשים שמורידים חינם מורידים גם סתם מאשר שמי שקונה מתעניין ובודק לפני אם שווה..

פורסם

עד שהחוק נגד פיראטיות הורדה ושיתוף קבצים (לאו דווקא ספציפית הפצה של קבצים באופן לא חוקי באותן תוכנות שיתוף) בישראל לא יהיה קיים באופן מהותי, אף אחד שמצליח להוריד את הסרטים שלו במהירות נורמאלית לא יקנה יותר מכמה סרטים בודדים פעם ב... רק כדי לתמוך ביוצרים.

פורסם

לגבי ההתחלה של הת'רד לא יודע בDVD אבל בקולנוע הטריילרים זה כל הכייף!!! עכשיו האינטרנט הרס את הכל כי שומעים ורואים הכל על סרט/משחק שנים לפני שהוא יוצא,אבל פעם הינו הולכים לקולנוע ואז פתאום--פארק היורה 2!!!! אחח היו זמנים..

פורסם

לגבי ההתחלה של הת'רד לא יודע בDVD אבל בקולנוע הטריילרים זה כל הכייף!!! עכשיו האינטרנט הרס את הכל כי שומעים ורואים הכל על סרט/משחק שנים לפני שהוא יוצא,אבל פעם הינו הולכים לקולנוע ואז פתאום--פארק היורה 2!!!! אחח היו זמנים..

כן אבל אם תחשוב על זה היו מפרסמים רק סרטים בעלי שם וכאלה שמושקעים ומפורסמים בהרבה כסף..

לטובת האנטרנט שיש סרטים שאולי לא מפורסמים יותר מידי אבל בכל זאת מעולים.

פורסם

סרטים לא מפורסמים אבל מעולים לא צריכים טריילרים. טריילרים זה טוב להמשכונים,או סרטים גדולים...מה גם שיש טריילרים יותר טובים מהסרטים עצמם..(כרגע אני זוכר רק את DAREDEVIL אבל מן הסתם יש עוד דוגמאות..)

פורסם

בואו ננסה גישה אחרת,

למה עדיף לקנות סרטים מאשר להוריד?

- התשובה שלי לזה תיהיה שאפשר לשמור את הסרט לכמה זמן שתרצה, שיהיה לך אוסף שכזה..

אני יודע שגם אפשר לעשות את אותו הדבר עם הורדות, להוריד ולצרוב אבל מבחינת אספנות וכאלה..

תכלס היום רוב האנשים מורידים סרטים, הסיבה שהולכים היום לקולנוע זה בגלל סרטי 3D, או סרטים ממש מצליחים.

אבל חוץ מזה אני לא רואה סיבה לצאת מהבית שתוך בוא נגיד 30 דק' יש לך סרט באיכות 1080p בלי פרסומות ובולשיט.

פורסם

המממ..לדעתי הסיבה האוטומטית יותר זה תוספות מיוחדות,אמנם היא לא שווה את הכסף אבל היא סוג של פיצוי,כנראה בעל ערך אספני כמו שאמרת.

כשהסיבה האמיתית היחידה לקנות סרט היא תמיכה ביוצרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים