עבור לתוכן

למה עדיף להוריד סרט מאשר לקנות

Featured Replies

פורסם

gxzevd.jpg

:lol: :lol: :lol:

פורסם

כ"כ לעניין וקולע שאין לי מילים....

ביום שיהיו בארץ השכרות DVD/בלוריי נורמליות במחיר שפוי ועם מבחר חדש ותפוצה נורמלית (כלומר, לא צריך רבע שעה נסיעה לפחות רק בשביל להביא סרט ארור) חלק מהאנשים יעדיפו לשלם קצת ולא להוריד.

פורסם

:lol:

וואי זה כלכך נכון!

זה גם אחת הסיבות למה אני מאחר לקולנוע .. כל החרא שיש בהתחלה

פורסם

היו בקולנוע יש פחות דברים בהתחלה, גם ביס פלאנט וכל אלה בקושי יש פרסומות.

הסרטים שקונים היום זה באמת נוראי, חצי מהזמן מתבזבז על להפעיל את הסרט :P אבל יש פיתרון ביניים שלא כל כך זמין בארץ והוא סטרימינג חוקי/קנית עותק דיגיטלי.

פורסם

בארץ זה הכי אבסורד - שמים פרסומות של אלי"ס נגד פיראטיות בסרטי DVD מקוריים. זה פשוט מחרפן שכשקונים סרט, אי אפשר לצפות בו מבלי לראות "תשדיר" מפגר על זה שפיראטיות זה גניבה. קניתי את הסרט המחורבן, מה עוד אתם רוצים ממני?!

פורסם

ממש מצחיק איך האשכול הזה יהפוך לאשכול תירוצים "למה אני גונב סרטים"...

99 אחוז מהאנשים יזיינו את השכל וימשיכו עם הפירטיות לא משנה מה.

פורסם

זה בטח לא הסיבה.. אבל זה פשוט מגוחך שזה קיים בסרטים מקוריים..

לדעתי אחת הסיבות שאנשים מורידים סרטים ולא קונים היא באמת התעצלות.

בכל זאת בזכות הכבלים והלווין אנשים כן מזמינים סרטים פה ושם.. VOD סדרות הדבר הזה עובד!

אחרי זה בא הקטע של החסכון.. ואולי בסוף מגיע הקטע של ההמתנה

אנשים מורידים סרטים באיכות נחותה שעד לא יצא לDVD ובטח שלא להקרנים בארץ וכבר ראו את הסרט..

כל אחד יש את הסיבות שלו.

פורסם

מעקב

פורסם

ממש מצחיק איך האשכול הזה יהפוך לאשכול תירוצים "למה אני גונב סרטים"...

99 אחוז מהאנשים יזיינו את השכל וימשיכו עם הפירטיות לא משנה מה.

בולשיט.

עובדה, שירותים כמו VOD בארץ עובדים יופי, המון אנשים מזמינים סרטים וסדרות בכמויות. למה? כי זה נוח, נגיש, לא מנופח מדי במחיר (או לפחות פעם היה, עכשיו יש סרטים שעולים כמו כרטיס לקולנוע....), אין 700000 פרסומות ודברים לפני שמתחיל הסרט.

פורסם

זה בטח לא הסיבה.. אבל זה פשוט מגוחך שזה קיים בסרטים מקוריים..

לדעתי אחת הסיבות שאנשים מורידים סרטים ולא קונים היא באמת התעצלות.

בכל זאת בזכות הכבלים והלווין אנשים כן מזמינים סרטים פה ושם.. VOD סדרות הדבר הזה עובד!

אחרי זה בא הקטע של החסכון.. ואולי בסוף מגיע הקטע של ההמתנה

אנשים מורידים סרטים באיכות נחותה שעד לא יצא לDVD ובטח שלא להקרנים בארץ וכבר ראו את הסרט..

כל אחד יש את הסיבות שלו.

אולי אתה מוריד באיכות נחותה.

אבל אני מכיר הרבה אנשים, שמורידים בHD ברזולוציה 1080P, ורואים על מסך תומך, והאיכות הרבה הרבה יותר טובה מהDVDRIP וממה שקונים.

וגם, תתפלא, מהקולנוע.

בנוסף, אנשים מורידים כי זה יוצא הרבה כסף לסרט, לדוג' 20 ש"ח להשכרה של סרט, כפול 30 סרטים, זה 600ש"ח, שמצד שני אנשים יכולים בחינם, בלי לצאת מהבית להשיג איזה סרט שהם רוצים תוך כמה דקות.

פורסם

מישהו יודע מה החוקיות של הקלטת סרט בוידאו מהטלויזיה ובמידה והיא חוקית, איך היא עומדת מול הורדת סרט ששודר בטלויזיה והאם מותר לי להעביר למחשב סרט שהקלטתי?

סתם משהו שעלה לי עכשיו בראש אחרי יום של התייבשות בים המלח

פורסם

אין לי שמץ איך כאן

במקומות כמו US ו UK זה פיראטיות לכל דבר (אולי חוץ מאם זה fair use). למעשה הם מגדירים כ 'פיראטיות' ומגבילים חוקית / טכנולוגית גם דיי הרבה דברים שהם כן fair use

פורסם

ואיך מוגדר fair use?

פורסם

מישהו יודע מה החוקיות של הקלטת סרט בוידאו מהטלויזיה ובמידה והיא חוקית, איך היא עומדת מול הורדת סרט ששודר בטלויזיה והאם מותר לי להעביר למחשב סרט שהקלטתי?

סתם משהו שעלה לי עכשיו בראש אחרי יום של התייבשות בים המלח

בפשרה שהיגיעו עם חברות הסרטים והתקליטים לפני שנים רבות, נקבע שאחוז מסויים מעלות כל קלטת (וידאו או אודיו) ילך לאותם חברות, אחרי הפשרה הזו הם הסכימו עקרונית להקלטה על קלטות, ברגע שאתה מעביר את הסרט ל-DVD (שעליהם הם לא מקבלים כסף) אתה עובר על החוק.

פורסם

הסבר מעולה

תודה :xyxthumbs:

*עריכה:

עדיין אשמח לשמוע מה זה בדיוק fair use

עוד עריכה:

זה אומר שאם אני וחברה שלי מקליטים סרט פורנו ביתי אז חברות הסרטים הרוויחו עלי? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים