עבור לתוכן

בעיה|לא מצליח להיכנס להגדרות של הראוטר (192.168.0.1).

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב,

יש לי את הראוטר/מודם המשולב של הוט (AMBIT ).

כיון שרק במחשב שמחובר אליו היה אינטרנט במהירות גבוהה, ניסיתי לבדוק אם הוא מוגדר כ PPPEO, כדי שאני לא סתם אקנה כרטיס רשת אלחוטי.

בקיצור נכנסתי ל 192.168.0.1.. ובנסיון חיפוש והגדרה של הPPPEO כנראה שדפקתי משהו והאינטרנט לא התחבר... אחר כך ניסיתי להתחבר דרך החייגן הישן(איך שהתחבר לפני שעברנו לראוטר/מודם) ואז האינטרנט עבד...

אני רוצה להחזיר את זה לאיך שזה היה שלא צריך את החייגן כדי להתחבר אבל הבעיה היא ש192.168.0.1 לא עולה.. פשוט לא עולה...

מה אפשר לעשות כדי להחזיר את זה? ומישהו יודע אולי מה עשית שגרם לזה לא לעבוד בלי החייגן?

תודה מראש :)

פורסם

מה שעושים זה ריסט לראוטר בדר"כ.

מה שלא ברור לי זה למה רצית לשנות לPPPOE אם אתה בהוט?

רשת הוט לא עובדת על פרוטוקול PPPOE אלא על PPTP או פרוטוקול חדיש יותר L2TP.

פורסם
  • מחבר

תודה לך ,

איך אני עושה ריסט לראוטר? על ידי הכפתור הקטן מאחורה? ניסיתי ולא הלך.. אני ינסה שוב שאני אחזור מבית הספר.

ואחרי שאני עושה ריסט אני צריך להגידר הכלל מחדש כמו שעשה הטכנאי שהתקין את האינטררנט?

לא ידעתי שPPPOE זה לא להוט.. והבנתי שם זה יעבוד על PPPOE אז אני לא אצטרך לקנות כרטיס רשת אלחוטי...

פורסם

תודה לך ,

איך אני עושה ריסט לראוטר? על ידי הכפתור הקטן מאחורה? ניסיתי ולא הלך.. אני ינסה שוב שאני אחזור מבית הספר.

ואחרי שאני עושה ריסט אני צריך להגידר הכלל מחדש כמו שעשה הטכנאי שהתקין את האינטררנט?

לא ידעתי שPPPOE זה לא להוט.. והבנתי שם זה יעבוד על PPPOE אז אני לא אצטרך לקנות כרטיס רשת אלחוטי...

תצטרך להגדיר מחדש את הראוטר אחרי ריסט.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה.. עשיתי ריסט וכלום.. עדיין לא עולה ה192.168.0.1 ועדיין אני חייב להתחבר דרך החייגןן.. ויותר גרוע רק מחשב אחד עובד בו אינטרנט.. בישביל שהאחד יעבוד השני צריך להיות מנותק..

פורסם

אתה בטוח שזה לא 192.168.1.1?

פורסם
  • מחבר

כן בטוח.. ניסיתי...

ועכשיו שוב ניסיתי להחתבר למעלה והתחבר עכשיו זה מחובר לאינטרנט ב2 המחשבים... אבל עדיין לא מצליח להיכנס להגדרות של המודם ולהחזיר את זה לאיך שזה היה..

פורסם

ניסית להיתקשר לתמיכה של HOT ??? בשביל זה משלמים להם כסף . ידריכו אותך בטלפון

פורסם
  • מחבר

הטכנאי שהתקין לנו את האינטרנט השאיר לי מספר אמר לי כל בעיה תקשר אלי.. התקשרתי הוא בא לפה אחרי שעות העבודה שלו לסדר לי באמת בחור 10 הלוואי וכל הטכנאים היו כמוהו אחלה יחס ולמרות ששיגעתי אותו הכל.. סידר לי לפני 5 דקות... תודה לכולם :)

אה ומתברר שעשיתי בריד'ג משהו הפכתי את המודם/ראוטר רק למודם חח

פורסם

תבדוק בCMD ע"י IPCONFIG מה הGATEWAY שלך ותתחבר אליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים