עבור לתוכן

הורדת מתח בשקע או הפחתה של מתח, אפשרי?!

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

אז ככה, הסיפור הוא שקנינו טלויזית LCD של סמסונג 26 אינץ' דגם LA26B450

אחרי יום שקנינו אותה היה מן זימזום גבוה כשהטלויזיה היית מכובת (הנורה האדומה נשארת דלוקה) בהתחלה לא האמינו לי כי רק אני

שמעתי את הזימזום, אחרי זה אמא שלי גם שמעה בערך... מפה לשם הזמנו טכנאי והוא איכשהו שמע את הזימזום והחליפו לנו טלויזיה.

וכמו שאתם מבינים עדיין יש את אותה בעיה. רק שהפעם רק אני שומע את הרעש ובלילה זה בכלל מחרפן אותי! אני פשוט מוציא אותו מהחשמל אבל

זה לא באמת פיתרון..

בכל מקרה רציתי לדעת אולי אם יש איזה משהו שמוריד מתח בשקע של החשמל או שאין כזאת חיה?

שכחתי לציין כשאני מדליק את הטלויזיה אז הזימזום נעלם.. יש זימזום רק כשהיא סגורה :nixweiss:

אגב כנראה הבעיה היא בשנאי של הטלויזיה או בספק חשמל או אנערף.. לדעתי כל הסידרה של הטלויזיה הזאת דפוקה- יש לי עוד סמסונג בבית וגם המסך

של המחשב הוא סמסונג וזה לא קיים (הזימזום) ואם הוא קיים אז אני לא שומע :nixweiss:

בכל מקרה אודה לעזרתכם!

סורי על החפירה!

פורסם

אי אפשר "להוריד את המתח" בשקעים בבית (לפחות לא באמצעים זמינים), וגם אם אפשר היה זה אומר שכל המכשירים שמחוברים למעגל אליו מחובר השקע האמור ודווקא כן צריכים מתח של 230V יפסיקו לעבוד כמו שצריך - כולל כנראה הטלויזיה המדוברת, שכן השנאי מתוכנן לקבל מתח ספציפי.

פורסם
  • מחבר

מבחינתי שהטלויזיה לא תעבוד! אתה לא מבין איזה מחרפן זה!

כבר חושבים שאני התחרפנתי פה ושומע רעשים :s07: :s07: :bash:

פורסם

יש מפצלים עם כפתור , פשוט תלחץ על הכפתור שיהיה במצב מכובה בלילה וכו'.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, זה אפשרי אבל השאלה היא אם לטווח הארוך, זה לא יהרוס את הטלויזיה.

זה כמו שכל פעם אני שאני אכבה והדליק את המחשב שבסופו של דבר מקצר את אורח החיים שלו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים