עבור לתוכן

יבוא מארז ומסך מחו"ל, במה זה כרוך?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לייבא ארצה את המארז הזה: http://www.frozencpu.com/products/7530/cst-728/Lian_Li_V_Silent_Series_PC-V1110A_Silver_Mid_Tower_Case_On_Sale.html

אין אותו בארץ, והייצור שלו הופסק אז אני רוצה למהר, וזו הסיבה גם למה איני יכול להזמין אותו ישירות מרוזטק, יבואן Lian Li הישראלי.

דמי המשלוח לארץ שערורייתיים (700+ ש"ח. אבל אם אין ברירה, אשלם אותם). אם אביא את המארז דרך mustop למשל, זה יהיה יותר זול? והאם זה רלוונטי להביא אותו יחד איתי בטיסה? דמי המשלוח בתוך ארה"ב זולים מאוד.

עוד רציתי לדעת, מה קורה כשמביאים ארצה מארז, מבחינת מיסים, מכס וכו'. האם זה משתנה כשמביאים את זה בעצמך בטיסה רגילה \ כשמזמינים מ- ebay \ מחנות כמו FrozenCPU \ או מ- Mustop.

אני גם מעוניין להביא עימי את המסך Apple Cinema Display 23" HD. אותה השאלה תקפה גם לגביו:

מה צריך לעשות בשביל להביאו ארצה, מבחינת מכס וכו'? לא מצאתי חנויות שמביאות אותו ישרות, אז או שאביא אותו עימי בטיסה, או שאקנה אותו דרך Mustop או Ebay. ארצה לדעת מה קורה מבחינת המכס בכל אחד מהמקרים.

תודה מראש

:)

פורסם

אתה רציני? :kopfpatsch:

במחיר שיעלה לך לייבא את הדבר הזה או את המסך של אפל תוכל לרכוש בארץ מארז יותר טוב ומסך גדול וטוב יותר.

פורסם
  • מחבר

אני רציני לחלוטין.

המארז והמסך יוצבו במקום ייצגו שהמראה שלו מאוד מאוד חשוב.

המארז והמסך כשלעצמם לא יקר, רק הייבוא.

כל השאלות עדיין תקפות.

תודה.

פורסם

ל-Mustop יש מחשבון עלויות. כנס ובדוק. למה אתה שואל אותנו?

פורסם

בקשר ללהביא איתך בטיסה אתה צריך לקחת בחשבון שכנראה תצטרך לשלם על משקל עודף. כמו כן אני לא חושב שתוכל להכניס את המארז או את המסך לתוך המטוס, כלומר תצטרך לעשות להם צ'ק אין... שזה בערך כמו גזר דין מוות למסך אם ראית איך הם זורקים את התיקים.

פורסם
  • מחבר

ל-Mustop יש מחשבון עלויות. כנס ובדוק. למה אתה שואל אותנו?

זה לא סוג המידע שאני מחפש. מה שאני מעוניין לדעת זה מה יקרה בארץ מבחינת המארז\מסך. האם יש על מוצרים כאלה מיסים\מכס?

ואת האפשרות של להביא איתי את המארז פסלתי, כי הוא שוקל 10 קילו והקופסה ענקית.

כנ"ל גם לגבי המסך, הוא עדין מדי בשביל לקחת אותו במזוודה או משהו כזה.

פורסם

יש מס על כל מוצר מעל 50 דולר.

פורסם
  • מחבר

גם המסך וגם המארז עולים יותר מ- 50 דולר.

אם אני מביא אותם לארץ באמצעות חברת משלוחים (UPS, FedEx וכו'), מה יהיה המס?

אני גם משער שזה משתנה בהתאם למשקל ולגודל החבילה?

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451966

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453253

בקשר למיסים בישראל על יבוא ציוד מחו"ל

לפעמים אתה משלם רק מעמ לפעמים גם מעמ ובנוסף מכס, זה משתנה בהתאם למוצר.

אני מניח שאם יש לך שתי חבילות, אתה תצטרך לשלם מיסים על כל חבילה בנפרד (לא בטוח).

בקישורים יש קישורים לטבלה מרשות המיסים בה רשומים המיסים אותם משלמים על יבוא מחו"ל שם מוצרים מסוימים, ואתה יכול גם לפנות אליהם ולשאול מה תצטרך לשלם במקרה שלך אם אתה לא בטוח מהטבלה.

אם משלמים יותר עקב משקל חבילה גבוה גם אני אשמח לדעת, ואם יש הבדל אם אתה מביא את המוצרים בעצמך או בעזרת חברת משלוחים.

פורסם

גם המסך וגם המארז עולים יותר מ- 50 דולר.

אם אני מביא אותם לארץ באמצעות חברת משלוחים (UPS, FedEx וכו'), מה יהיה המס?

אני גם משער שזה משתנה בהתאם למשקל ולגודל החבילה?

במקרה הטוב 16% על המחיר הסופי כלומר מחיר מוצר + משלוח. למשל המוצר עולה 300 דולר ומשלוח עולה 100. אתה תשלם 16% על הסה"כ כלומר 400 דולר + 16% מע"מ. מארז לא מוגדר כמוצר מותרות לכן תשלם מע"מ בלבד. על המסך יכולים להכריח אותך לשלם גם מכס אם יש יציאת HMDI כי אז המסך נחשב כמו טלוויזיה, שזה מוצר מותרות לכן תשלם עליו 34%.

אני לא יודע למה אתה עושה את זה לעצמך. חברות פרטיות כגון FedEx, DHL ו-UPS יקרעו אותך בעלויות משלוח. המארז והמסך שוקלים יחד לפחות 12 ק"ג. אתה תשלם מחיר משלוח אסטרונומי ועל המחיר הסופי הגבוה תשלם את המיסים שפירטתי. באמת לא ניתן למצוא בארץ מארז יפה במחיר שפוי? אתה באמת מוכן לשלם כל כך הרבה כסף על חתיכת פח? אם אתה עשיר מילא, אבל אם לא חבל על הכסף. פשוט בזבוז.

פורסם

לא מחשבים משלוח במחיר.

עלות המוצר נטו.

ולא מבין חסר בארץ דילים טובים?? כאילו אל תשכח שאין לך גם אחריות.

פורסם

לא מחשבים משלוח במחיר.

עלות המוצר נטו.

ולא מבין חסר בארץ דילים טובים?? כאילו אל תשכח שאין לך גם אחריות.

קודם רשמת שמשלמים מס על כל מוצר מעל 50$(לא מדויק) ועכשיו אתה ממשיך להטעות.

אלא אם חל שינוי בשנה האחרונה אז כמו שציינו מקודם משלמים על סך המחיר והמשלוח.

פורסם

לא מחשבים משלוח במחיר.

עלות המוצר נטו.

מתחשבים במחיר הסופי עלות מוצר + משלוח. מבוסס על ניסיון עם עשרות מוצרים.

פורסם

כפי שנאמר, משלמים על מחיר המוצר 239$+מחיר המשלוח לישראל

USPS Priority Mail International $188.75

USPS Express Mail International $226.00

FedEx Priority (1-3 days) $363.71

FedEx Economy (2-10 days) $335.36

לבחירתך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים