עבור לתוכן

שרת BC2 עלה לאוויר! כולם מוזמנים להכנס ולהנות מהמשחק! Real People

Featured Replies

פורסם

שלום לכולכם, אתם מוזמנים להיכנס לשרת של הקלאן Real people, פתוח לכולכם. כל שאלה ובקשה אפשר להגיב פה, אני ישתדל לענות ולעזור במה שאוכל.

פרטים:

Real People clan Public server Israel

IP Address: 212.150.254.11 Port: 19567

mohawk:

212.150.254.3:9153

פורסם
  • מחבר

תגיד לי בבקשה על מה אתה מתעצבן? שאלתה את עצמך?.

יש אנשים שרוצים לשחק במשחק ואולי הם לא מוצאים איפה לשחק כי השרת שלכם ריק לפעמיים, מה רע לתת לאנשים עוד איזה שרת שיהנו?

וזה נכון שהמוהק לא מסודר חדר "לובי" וזהו.

תלך תפרוק את העצבים שלך במקום אחר.

פורסם

יש הודעות פרטיות בשביל השטויות האלה

:screwy:

פורסם

יש אנשים שרוצים לשחק במשחק ואולי הם לא מוצאים איפה לשחק כי השרת שלכם ריק לפעמיים, מה רע לתת לאנשים עוד איזה שרת שיהנו?

שום דבר רע, ואני באמת שמעריך את דאגתך הכנה, אבל רק תדע שגם מצב הפוך אפשרי.

u2z.png

פורסם
  • מחבר

אני מפרסם רק את השרת מכיוון שהוא שלי, ויש רק עוד שרת אחד חוץ משלי ושלכם ואני מאמין אם הבעלים רוצים ליידע הם צריכים לפרסם אותו בעצמם.

תאמינו לי מי שיודע יודע שלא חסר אנשים בשרת שלי ושהוא מלא נונ סטופ, זה שפרסמתי אותו פה זה בשביל האנשים שלא יודעים איפה לשחק זה הכל.

פורסם
  • מחבר

אתה קורא לי אפס אחרי שאני מביא לך קיק כשאתה בא עם בראדלי במצב קונקוואסט לתוך הבסיס שלנו ועושה BASE RAPE???? אחרי שאני אומר אינספור פעמים שזה אסור. אוקי אני בנאדם סבלני ורגוע אבל הפה הגדול שלך כבר עובר את הגבול, עכשיו אל תתבכיין שתקבל פאן מהשרת ואני יוריד לך אותו אחרי יומיים.

פעם הבאה אני מקווה תלמד לכבד אנשים ולכבד את החוקים בשרת שאתה משחק בו. יום טוב.

פורסם

מספיק.

אפשרתי לדיון להתפתח כדי לראות אם הוא יועיל מלבד הספאם והויכוחים כאן עד עכשיו.

אן פה כיוון, לכן אני נועל את הדיון.

יובל- אם אתה מעוניין, תציע לחבר'ה את כתובת השרת בדיון הראשי של המשחק- בצורה מתורבתת כמובן.

mishax1- יש גבול בין לשחק משחק ולהתעצבן לבין לדבר בשפה לא נאותה כאן בפורום ולקרוא למישהו אפס.

יש לך אזהרה ראשונה בגין שפה לא נאותה, באזהרה השלישית תטופל בהתאם. קח לתשומת ליבך ותוריד מהעצבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים