פורסם 2010 במרץ 815 שנים אתמול שמתי את הפלאפון שלי K800I בתיקוןהמצלמה הראתה בירוקעכשיו התקשרו אליי ואמרו לי שאי אפשר לתקן אותו כי יש לו קורוזיהובמסגרת הביטוח שיש לי אני יכול להביא אותו מכשיר חדש בתשלום חד פעמי של 390 ש"חיש לי אותו שלוש שנים .. זאת אומרת בדיוק נגמרו ה 36 תשלומים על הפלאפון ..מה אתם אומרים .. הם מנסים לסחוט סתם כסף .. ?
פורסם 2010 במרץ 815 שנים אתה לא הראשון שאני רואה בפורום שאומרים לו שיש בטלפון קורוזיה... זה נראה כמו שיטה חדשה להתנער מאחריות...
פורסם 2010 במרץ 915 שנים היתי ממליץ לך ללכת לסניף אחר של חברה הסלולאר ולבקש לבטח את המכשיר .לרוב אם אין למכשיר נזק חיצוני הם בקושי יבדקו אותו ואם הם יבטחו לך אותו תוכל אחרי מספר ימים [או לחכות חודש תלוי בחברה] לתת את המכשיר לתיקון ושאתה חוזר עם ביטוח הם לא יצייצו.נ.ב אין לטכנאי מה לסחוט הוא לא מרוויח עליך אם אתה משלם 400 שקל אין לו אחוזים שמה .מה שכן הוא מתנער מעבודה של תיקון ובמקום לשבור את הראש ולתקן הוא פותר את הבעיה כ"קורוזיה".
פורסם 2010 במרץ 915 שנים גם לי נראה שזה ה''צריך לפרמט'' אני הייתי מנסה לתת אותו לאחד מהחפרים ולבקש הצעת מחיר לתיקון(תגיד שאתה רוצה לברר כמה יעלה לך לתקן ושיבדוק בחינם כמובן ואז שתדע מה המחיר תחליט אם לתקן או לא )ותראה מה הוא אומר לגבי הבעיה אם שנייהם יורים לאותו כוון יכול להיות שיש דברים בגו
פורסם 2010 במרץ 915 שנים אחריות של סלולרי לא מכסה קורוזיה, וזה כך כבר כמה שנים.ביטוח לאומת זאת(כזה שעולה 46 ש"ח לחודש, או מוזל ב26 ש"ח עם השתתפות עצמית של 25ש"ח בכל תיקון) אני חושב שמכסה כל סוג של נזק, שבר/קורוזיה/וכל השאר.אריאל.
פורסם 2010 במרץ 915 שנים לא בדיוק. אני יכול לומר לך שלי יש חבילה שכוללת שירות וביטוח כך שכשהטלפון נגנב אני משלם סכום יחסית סמלי ומקבל אחד חדש אבל הוא ממש לא כולל קורוזיה וגם לא פלסטיקים. אלא אם כן זה השירות הסטנדרטי שלהם ואז אני מתנצל על הטעות.
פורסם 2010 במרץ 915 שנים אני לא מבין למה אף אחד לא הציע את הפיתרון הפשוט שייקח מברג מתאים ויבדוק בעצמו אם אכן יש קורוזיה
פורסם 2010 במרץ 915 שנים כי הוא יעשה את זה ובטעות יגרום נזק ולו הקטן ביותר לפלסטיק או לפנים הטלפון אז בוודאות הלכה האחריות והוא יכול ללכת לכותל לשים פתק כי לא יהיה לו עם מי לדבר אצל ספקית הסלולאר, ובצדק.
פורסם 2010 במרץ 915 שנים לא בדיוק. אני יכול לומר לך שלי יש חבילה שכוללת שירות וביטוח כך שכשהטלפון נגנב אני משלם סכום יחסית סמלי ומקבל אחד חדש אבל הוא ממש לא כולל קורוזיה וגם לא פלסטיקים. אלא אם כן זה השירות הסטנדרטי שלהם ואז אני מתנצל על הטעות. בקשר לגנבה-אני חושב שאצלי בחבילה סלקום מכסה חצי, ואני מכסה חצי. אבל-אצלי בחבילה אם יש פלסטיק שבור, אני הולך אליהם ומבקש שיחליפו הם מחליפים בלי שאלות. כנראה יש כמה סוגים של ביטוחים ולכל אחד יש חבילה אחרת בכל מקרה, פותח הת'ראד, אני מאמין שהם לא עבדו עליך, כי לא קרה לי אף פעם שהם לא תיקנו את אחד המכשירים. אולי החבילת ביטוח של היא אחרת. בנוסף, השאלה אם יש לך ביטוח, או אחריות יצרן, שאלה שני דברים שונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.