עבור לתוכן

קורוזיה (חלודה) בטלפון סלולארי

Featured Replies

פורסם

אתמול שמתי את הפלאפון שלי K800I בתיקון

המצלמה הראתה בירוק

עכשיו התקשרו אליי ואמרו לי שאי אפשר לתקן אותו כי יש לו קורוזיה

ובמסגרת הביטוח שיש לי אני יכול להביא אותו מכשיר חדש בתשלום חד פעמי של 390 ש"ח

יש לי אותו שלוש שנים .. זאת אומרת בדיוק נגמרו ה 36 תשלומים על הפלאפון ..

מה אתם אומרים .. הם מנסים לסחוט סתם כסף .. ?

פורסם

אתה לא הראשון שאני רואה בפורום שאומרים לו שיש בטלפון קורוזיה... זה נראה כמו שיטה חדשה להתנער מאחריות...

פורסם

תדרוש מהם שיראו לך איפה יש קורוזיה...

פורסם

היתי ממליץ לך ללכת לסניף אחר של חברה הסלולאר ולבקש לבטח את המכשיר .

לרוב אם אין למכשיר נזק חיצוני הם בקושי יבדקו אותו ואם הם יבטחו לך אותו תוכל אחרי מספר ימים [או לחכות חודש תלוי בחברה] לתת את המכשיר לתיקון ושאתה חוזר עם ביטוח הם לא יצייצו.

נ.ב אין לטכנאי מה לסחוט הוא לא מרוויח עליך אם אתה משלם 400 שקל אין לו אחוזים שמה .

מה שכן הוא מתנער מעבודה של תיקון ובמקום לשבור את הראש ולתקן הוא פותר את הבעיה כ"קורוזיה".

פורסם

יכול מאד להיות שזה ה"צריך לפרמט" תביא 280 שקל של הטלפונים הסוללריים.

פורסם

גם לי נראה שזה ה''צריך לפרמט''

אני הייתי מנסה לתת אותו לאחד מהחפרים ולבקש הצעת מחיר לתיקון

(תגיד שאתה רוצה לברר כמה יעלה לך לתקן ושיבדוק בחינם כמובן ואז שתדע מה המחיר תחליט אם לתקן או לא )

ותראה מה הוא אומר לגבי הבעיה

אם שנייהם יורים לאותו כוון

יכול להיות שיש דברים בגו

פורסם

אחריות של סלולרי לא מכסה קורוזיה, וזה כך כבר כמה שנים.

ביטוח לאומת זאת(כזה שעולה 46 ש"ח לחודש, או מוזל ב26 ש"ח עם השתתפות עצמית של 25ש"ח בכל תיקון) אני חושב שמכסה כל סוג של נזק, שבר/קורוזיה/וכל השאר.

אריאל.

פורסם

לא בדיוק. אני יכול לומר לך שלי יש חבילה שכוללת שירות וביטוח כך שכשהטלפון נגנב אני משלם סכום יחסית סמלי ומקבל אחד חדש אבל הוא ממש לא כולל קורוזיה וגם לא פלסטיקים. אלא אם כן זה השירות הסטנדרטי שלהם ואז אני מתנצל על הטעות. :)

פורסם

אני לא מבין למה אף אחד לא הציע את הפיתרון הפשוט שייקח מברג מתאים ויבדוק בעצמו אם אכן יש קורוזיה

פורסם

כי הוא יעשה את זה ובטעות יגרום נזק ולו הקטן ביותר לפלסטיק או לפנים הטלפון אז בוודאות הלכה האחריות והוא יכול ללכת לכותל לשים פתק כי לא יהיה לו עם מי לדבר אצל ספקית הסלולאר, ובצדק.

פורסם

לא בדיוק. אני יכול לומר לך שלי יש חבילה שכוללת שירות וביטוח כך שכשהטלפון נגנב אני משלם סכום יחסית סמלי ומקבל אחד חדש אבל הוא ממש לא כולל קורוזיה וגם לא פלסטיקים. אלא אם כן זה השירות הסטנדרטי שלהם ואז אני מתנצל על הטעות. :)

בקשר לגנבה-אני חושב שאצלי בחבילה סלקום מכסה חצי, ואני מכסה חצי.

אבל-אצלי בחבילה אם יש פלסטיק שבור, אני הולך אליהם ומבקש שיחליפו הם מחליפים בלי שאלות.

כנראה יש כמה סוגים של ביטוחים ולכל אחד יש חבילה אחרת ;)

בכל מקרה, פותח הת'ראד, אני מאמין שהם לא עבדו עליך, כי לא קרה לי אף פעם שהם לא תיקנו את אחד המכשירים.

אולי החבילת ביטוח של היא אחרת.

בנוסף, השאלה אם יש לך ביטוח, או אחריות יצרן, שאלה שני דברים שונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים