עבור לתוכן

התשובה לבמאי הסרט "עג'מי" - גם אותי זה לא מייצג

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כבר אין מה לעשות המדינה באדישותה גידלה דור של שלא הכיר את היובש ו"השממה" שהיתה בארץ ישראל או "בפלסטין"

ומקרב דור ערביי ישראל החדש המבוסס שהוא עם השכלה אוניברסיטאית רואה את החולשה ואדישות של ממשלות ישראל האחרונות שפונות בזיגזוג עם "הפתאח והחמאס" ואז פונה לעבר שמאל.

ראו למשל חברת מועצת עירית נצרת שהיא גם בתפקיד דוברת הרשות הפלסטינאית

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1155029.html

• תגובות 40
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבל שאתה מושך לכיוון הקיצוניות

שיקשיבו לנו. לא מקשיבים לנו, לא רואים אותנו. לא את המצוקה שלנו ולא את הרצון שלנו להשתלב. הייתי מציעה שלא יראו אותנו כאויב או כבעיה דמוגרפית, אלא שיקשיבו וידברו אתנו.
פורסם

בטח שצריך להתחייס אליהם כאל "אזרחים" סוג ז'

זה ה"כבוד" הראוי שמגיע לערבושים, נאצים שמנסים להשמיד אותנו.

הבעיה שאף אחד במדינה הזאת לא עושה נגדם שום דבר.

ולהיות ערבוש במדינת ישראל עם תעודת כחולה זה לחיות בגן עדן.

לא לשלם מיסים, לסייע ברצח של עם, לזרוק אבנים ורצוח עוד אנשים, לתמוך באירגוני טרור, לסגור כבישים מרכזיים בארץ מתי שבא להם, לשים זין על מוסדות המדינה.

לסגור מיד!!! את הקולנוע הישראלי, פרו ערבי ואנטי ציוני הזה.

בושה וחרפה שעוד מוציאים סרטים כאלה.

פורסם

נו,אחרי כל הרעש סטטי שהסרט הזה עשה בסוף הוא זכה במשהו?או שהתחרות שלו עוד לא הייתה?

פורסם

ה"תחרות" שלו היתה קטגוריית הסרט הזר באוסקר, והוא לא זכה.

פורסם

לא קראתי את שאר ההודעות אז אני מתנצל מראש אם אני חוזר על משהו.

הסרט עג'מי מייצג את ישראל. בלי קשר לקטגוריה שבה הוא מתמודד וגם אם היה מתמודד על הבמאי הטוב ביותר. ירצה הבמאי או לא, גם הוא בסרטו מייצג את ישראל. כל השחקנים מייצגים את ישראל וכל ההפקה מייצגת את ישראל.

הסרט מייצג את ארץ ישראל כי הוא על ארץ ישראל, כי הוא מציג זווית מסויימת על החיים בישראל וביפו בפרט.

זהו אין פה על מה להתווכח ולא צריך פוליטיקה (:

הבמאי חיפש במה כדי להצית ולהציג את דיעותיו הפוליטיות והוא קיבל אותה.

דיונים מהסוג הזה רק נותנים לו את מה שהוא רצה ובין אם הוא צודק או לא, אלו שמתנגדים לו ומתדיינים בנושא רק עוזרים לו.

פורסם

לא קראתי את שאר ההודעות אז אני מתנצל מראש אם אני חוזר על משהו.

הסרט עג'מי מייצג את ישראל. בלי קשר לקטגוריה שבה הוא מתמודד וגם אם היה מתמודד על הבמאי הטוב ביותר. ירצה הבמאי או לא, גם הוא בסרטו מייצג את ישראל. כל השחקנים מייצגים את ישראל וכל ההפקה מייצגת את ישראל.

הסרט מייצג את ארץ ישראל כי הוא על ארץ ישראל, כי הוא מציג זווית מסויימת על החיים בישראל וביפו בפרט.

זהו אין פה על מה להתווכח ולא צריך פוליטיקה (:

missingthepoint.png
פורסם

טוב אחי.

לצערי עד שהאתר האיטי הזה סיים לקבל את העריכה שלי כבר הגבת אבל זו לא אשמתך

חבל רק שאתה לא יודע להגיב בצורה נאותה, למרות שאני חייב להודות שהיא כן משעשעת

*דרך אגב, חשבתי שהמשפט האחרון יחד עם הסמיילי שבא אחריו בחלקה הראשון של ההודעה שלי מרמזים על היותה לא רצינית. אני מנתצל, זו הייתה אשמתי.

בפעם הבאה אדאג לכתוב אזהרת "אי רצינות" בכתב ברור וגדול כדי שכולם יצליחו להבין.

פורסם

בטח שצריך להתחייס אליהם כאל "אזרחים" סוג ז'

זה ה"כבוד" הראוי שמגיע לערבושים, נאצים שמנסים להשמיד אותנו.

הבעיה שאף אחד במדינה הזאת לא עושה נגדם שום דבר.

לא לשלם מיסים, לסייע ברצח של עם, לזרוק אבנים ורצוח עוד אנשים, לתמוך באירגוני טרור, לסגור כבישים מרכזיים בארץ מתי שבא להם, לשים זין על מוסדות המדינה.

לסגור מיד!!! את הקולנוע הישראלי, פרו ערבי ואנטי ציוני הזה.

בושה וחרפה שעוד מוציאים סרטים כאלה.

מלח הארץ, ולא צריך להוסיף מילה. אני איתך בנאדם, בכל מילה ומילה.

פורסם

אתה צריך ללמוד להתבטא כמו בן אדם.

הודעות כאלו לא מקובלות כאן בשום פנים ואופן.

הורחקת לשבוע מהפורומים.

אין לי בעיה שאנשים כאן יביעו את דעתם בכל נושא, אבל שיעשו את זה בצורה מתורבתת ובהתאם לחוקי הפורום.

המשתמש הבא שיגיב בצורה כזאת - יקבל עונש כפול.

פורסם

Milk-Inc, אני מאוד מקווה שההרחקה היתה בעקבות בחירת המילים של J0HNiE, ולא עקב הדעה שהוא הביע. במילים אחרות, האם אותה הודעה בדיוק רק עם המילה "ערבי" במקום "ערבוש" היתה מזכה את הכותב בהרחקה?

פורסם

^^^

ויק,הסר דאגה מליבך.זה רק בגלל המילה "ערבוש".אחרת הוא היה מורחק מזמן.הוא כתב שהוא תומך בטבח שביצע ברוך גולדשטיין,(אפילו הרב כהנא לא קרא לרצח של ערבים),והוסיף לשמו של יצחק רבין את הביטוי "שר"י",(שם רשעים ירקב).

כל "פעיל ימין" שהורג ערבים זה סיבה למסיבה אצל התקשורת השמאלנית להפליל את הימין. (יגאל אמיר, ברוך גולדשטיין ז"ל)

גם כל שמאלן שנהרג על ידי ימניים זה סיבה להפללת הימניים. (יצחק רבין שר"י)

אני דווקא כן מצדיק את הפעולה של ד"ר ברוך גולדשטיין ז"ל וכן יירבו עוד מעשי איביה נגד האויב הערבי בארץ הקודש.

אגב,ויק,אני מבין שמכיון שאין לך בעיה עם דעות גזעניות,אז זה בסדר להביע דומות לאלו של "ג'וני" גם כלפי רוסים,למשל,

כל-עוד לא משתמשים,חו"ח,במילות גנאי.הלא -כן?

פורסם

לא אמרתי לרגע שאני מסכים עם דעתו שר ג'וני. זו כבר הפרשנות שלך.

ולגבי הדוגמה שהבאת בהערת האגב - קודם כל אין שום חוק נגד שום דעה, הבעיה יכולה להיות רק עם הבעתה, ושנית, צר לי שאתה שם דעות כלפי חלקים מהעם שלך (או לכל הפחות אזרחים נאמנים) ואנשים הבאים מציבור אוייביה של המדינה באותו השק ומתעקש להתייחס אליהן באותו אופן. יחד עם זאת, אם יש לך משהו נגד רוסים על סמך נסיון אישי איתם שלדעתך מעיד על הכלל או שאתה יודע עליהם משהו שאני לא - בבקשה, תשנא את מי שבא לך. אני אולי אכעס אבל כל עוד אתה לא נכנס לתחום המוגדר בחוק כ"הוצאת דיבה" אני לא אפעל לסתימת פיך (אם כי כנראה ארצה...).

פורסם

-ויק,קודם-כל אתה צודק בקשר למה שכתבתה בקשר ל"דעה". טעות שלי.הייתי צריך לרשום "להביע דעות דומות",ולא "להחזיק בדעות דומות".זכותו של כל-אחד להחזיק באיזה דעה שהוא רוצה.אתקן את מה שכתבתי,ותודה על ההבחנה וההערה.

-בקשר להסכמתך עם הדעות של מר "ג'וני",הרי שלא כתבתי שאתה מסכים איתו-זאת דווקא הפרשנות שלך.מה שנקרא:

"על ראש הגנב בוער הכובע"....עם-זאת,הזדעקותך להגן על עמדותיו הגזעניות מלמדת משהו על עמדותיך.

-שלישית,מאיפה הסקת שיש לי משהו נגד רוסים?! יש לי חברים רוסים והיתה לי חברה רוסיה,(והמורה לפסנתר שלי היתה רוסיה).

יש לי משהו נגד גזענות,ורציתי שתחשוב איך היית מרגיש אם היו מתבטאים בצורה כזאת כלפי רוסים,כי אתה ממוצא רוסי.

אם היית מרוקאי למשל,או פולני,אז הייתי כותב פולני או מרוקאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים