פורסם 2010 במרץ 715 שנים אני מחפש פוסטרים כאלה עם תרשימים של מודל 7 השכבות, פרוטוקולי רשת וכל מה שקשור לעולם המחשבים.האם ניתן להשיג את זה בחנות כולשהי בארץ ?
פורסם 2010 במרץ 715 שנים אני לא יודע לגבי איפה אפשר למצוא כאלו מוכנים, אבל עם טיפה מאמץ אפשר להכין לבד את התרשימים הנחוצים ולהשתמש בשירות כמו ב http://www.picpong.co.il/ ע"מ להדפיס אותם בגדול.אני מניח שאפשר למצוא עוד מקומות שעושים דברים ויותר בזול אם זה בכמות.
פורסם 2010 במרץ 715 שנים אוי הצרפתי הזה. זה לא הצרפתי, זה הרוסי שהיה לפניו יא מעמול. אלכס, חוץ מזה, תרשים "ליקוק למנהלים" בפוסטר על היקר זה הרבה יותר יעיל
פורסם 2010 במרץ 715 שנים זה דווקא היה הצרפתי והלוואי והוא ידע עשירית ממה שהיה לו על הפוסטרים. אלכס, בשביל מה אתה צריך את זה באמת?
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מחבר 1. אני לא יכול לראות את התמונה כי הכל חסום כאן. צרף כקובץ פז'לוסטה 2. פו צ'ימו? פו קאצ'ינו, מה השאלות המיותרות, צריך בשביל הזמינות של המידע ולהדריך בעת הצורך באמצעי ויזואלי. הם לא נועדו לתלייה במשרד, שם כבר יש לנו. אני צריך משהו כזה:
פורסם 2010 במרץ 715 שנים אוי, אחד מכאלו היה בדיוק למהל IT הצרפתי אצלנו! איפה אתה מדריך עם זה? זה קצת overwhelming בשביל הדרכה לדעתי.
פורסם 2010 במרץ 715 שנים אוי, אחד מכאלו היה בדיוק למהל IT הצרפתי אצלנו! איפה אתה מדריך עם זה? זה קצת overwhelming בשביל הדרכה לדעתי. זה היה אצל האיש IT הרוסי! לא אצל הצרפתי!!!
פורסם 2010 במרץ 715 שנים 1. אני לא יכול לראות את התמונה כי הכל חסום כאן. צרף כקובץ פז'לוסטה 2. פו צ'ימו? פו קאצ'ינו, מה השאלות המיותרות, צריך בשביל הזמינות של המידע ולהדריך בעת הצורך באמצעי ויזואלי. הם לא נועדו לתלייה במשרד, שם כבר יש לנו. אני צריך משהו כזה: מתקשרים לכל חברה ומקבלים בחינם קוראים לזה SWAG, רק שאני לא בטוח שיאהבו את זה שתשים פוסטרים של מתחרים
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מחבר חברה מתחרה? לא הבנתי אותך. אנחנו לא עושים פוסטרים כאלה.- למי להתקשר ומה להגיד ואיזה חברות פעילות בתחום בארץ ?- אם קיבלת כאלה, תספר מה בדיוק התנאים לקבל את זה ?
פורסם 2010 במרץ 715 שנים כן חברות מתחרות, וכן אתם עושים המון פוסטרים וזבל כזה, תדבר עם אגף הפריסייל והBAMים שלכם.תשלח מייל לקשרי לקוחות של כל חברת תקשורת ותקבל מהם פוסטרים, לא צריך להגיד כלום הם בשמחה ישלחו לך כמה זבל שתרצה עם הלוגו שלהם.Juniper עושים פוסטרים יחסית נחמדים, אבל הם דיי בין המתחרים הגדולים שלכם, טוב אם הנתח שוק שלהם זה קצת הפוך אבל עדיין same same.אל תיהיה בטוח שבצ'קפויינט יאהבו פוסטרים עם לוגו של ג'וניפר ודוגמאות של כל הFWים והIPSים\EPSים שלהם בהלפדסק....
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מחבר שמע אין לי מושג על מה אתה מדבר.- מה זה מייל של קשרי לקוחות ? תן לי מייל דוגמה- אנחנו לפי מיטב ידיעתי לא עושים פוסטרים של רשתות אחרת מזמן היו לנו כאלה. אם אתה יודע מי עושה אצלנו, תן לי שם (בפרטי) או לינק לפוסטר כזה.- לא אכפת לי ממי הפוסטר, אמרתי כבר שזה לא לעבודה, תקרא את מה שאני רושם- איזה הלפ דסק :s05: אתה כנראה חושב שאתה יודע מה אני עושה וטועה.יש פה מישהו רציני שנותן לינקים קונקרטיים בלי סיסמאות ? מצאתי באתרי פוסטרים בחו"ל אבל לא בארץ.
פורסם 2010 במרץ 715 שנים סליחה Tier 154154234641 SE, ההבדל היחידי שאתה לא פותר תקלות פנימיות אלא משרת לקוחות חיצוניים...יש לכם חטיבה שלמה שעושה BAM וPresale קשה לדבר איתם?http://www.juniper.net/us/en/contact-us/media/
פורסם 2010 במרץ 815 שנים שלח מייל למשרדים של סיסקו ישראל הם יותר מישמחו לשלוח לך כאלו לי בעבודה יש מלא כאלו שקיבלנו מהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.