עבור לתוכן

תחזית : האם המחשבים הפרטיים יעלמו מחיינו?

אינטרנט מהיר, מיחשוב ענן, ומחיר זול: 615 הצבעות

1. 1. אינטרנט מהיר, מיחשוב ענן, ומחיר זול:

• יגרמו למכשירים חדשים לצוץ ולהציע שירותים מכל מקום בכל זמן ללא תורך בשמירת הנתונים בדיסק
    • הם מושגים שנכונים רק למוצרים סלולריים
      0
    • מיחשוב ענן הוא פיקציה - מי שייתן לגוגל את הזכות לשמור על הקבצים שלו הולך לאבד את הזכות על המידע הסודי שלו
    • סתם שטויות. העולם לא ישתנה בהרבה ממה שהוא היום.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

Cha0stAlker, ראית יותר מדי סרטי אקשן אמריקאים?

הרעיון עצמו בכלל לא חדש, עוד בשנות ה60 היה time sharing שהרעיון היה מאוד דומה.

למה הוא ראה יותר מידי סרטים?

עובדה שפרצו לפנטגון.

בסה"כ זה מוח אנושי מול מוח אנושי, נכון שבצד של ה"טובים"(פנטגון ודומיו) יש אמצעים יותר גדולים, ויותר כסף, אבל בכל זאת זה אפשרי.

• תגובות 38
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Ariel-Ro, גם אתה ראית יותר מדי "תחקירי" ערוץ 2 ולא מבין חצי דבר באבטחת מידע?

לא כתבתי שישנן מערכות שחסינות מפני כניסה לא מרשית, אבל מצד שני הפעולה של עקיפת מערכות כאלו הוא לא משהו שדומה לקלדה מטורפת על המדלדת עם מוסיקת מטאל ברקע וממש משתמש של Wii.

פורסם

בוודאי שלא! שעות על גבי שעות שבועות על גבי שבועות של עבודה מאומצת סביב השעון. זה לא קסם ארבע הקלדות כאלה ףםח\די כךלחכחעךל\ח עךלחכ עך ונגמר הסיפור, זה חשיבה רבה ועבודה רבה. :P

פורסם

כך או כך ,זה ניתן לפריצה ,וכל עוד זה ניתן לפריצה ,עדיף לא להחזיק את כל המידע שלך ושל כולם באותו מקום .

פורסם

Ariel-Ro, גם אתה ראית יותר מדי "תחקירי" ערוץ 2 ולא מבין חצי דבר באבטחת מידע?

לא כתבתי שישנן מערכות שחסינות מפני כניסה לא מרשית, אבל מצד שני הפעולה של עקיפת מערכות כאלו הוא לא משהו שדומה לקלדה מטורפת על המדלדת עם מוסיקת מטאל ברקע וממש משתמש של Wii.

איך הבנת מדברי שאני באמת חושב שזאת "הקלדה מטורפת על המקלדת עם מוסיקת מטאל ברקע"?

אני יודע שזה קשה מאוד, ושזה לא דבר שתוך יום אתה עושה, אבל זה אפשרי, וזה קרה פעם.

ואני לא רואה "תחקירי" ערוץ 2. :pissed:

פורסם

http://www.pc.co.il/?p=27281

אם חא"א שוקל את העניין, כנראה שיש להם רעיון טוב איך לאבטח את זה.

הענן פשוט הגיוני יותר כלכלית לארגונים גדולים... מעניין אם ואיך זה יטפטף למחשב של average joe

אני לא רואה צרכנים מתאגדים ליצירת "קומונת מחשוב"... אנשים לא מצטיינים בלחלוק דברים...

פורסם

רק לגיימינג זה לא טוב. כי תמיד יהיה פינג.

משחק שמרונדר על מחשב מרוחק יכפיל (לפחות) את העיקוב שמרגישים היום במשחקי רשת.

לארגונים זה יכול להיות שימושי, במיוחד במוסדות לימוד.

תקנו אותי אם אני טועה, אבל פלטפורמה שמכילה חומרה מספקת ליישומים בסיסיים לא יקרה בהרבה ממסוף שיהיה חסר תועלת ללא חיבור למחשב מרכזי.

אולי העתיד נעוץ באיזשהו HYBRID.

פורסם

לארגונים זה יכול להיות שימושי, במיוחד במוסדות לימוד.

דווקא אצלנו (ת"א) הלכו הפוך מהענן, כל המחשבים במעבדות הם חלק ממכונת עיבוד מקבילי...

פורסם

אם אתה שם את כל הביצים באותו הסל, תקלה פעוטה במערכת ה"על" יכולה לגרום לארגון שלם להיות מושבת. ברור שזה יכול להיות יעיל כדי לשחק *הכנס שם של כותר נחשק* בטלפון באיכות גרפית שדומה ל-PC או כדי לראות סרט FULLHD, גם אם השירות יהיה ב-downtime מסוים עקב תקלות זה לא סוף העולם.

אבל אם גם מחשבים של הצבא והמדינה ומספקי שירותים חיוניים יתקלו ב-downtime כלשהו זה עלול להיות עצוב...

פורסם

ומה קורה במצב הקצה שהמחשב אכן קורס?

פורסם

לאו דוקא התוכנה, אני שואל כי באמת שאני לא מתמצא בתחום, במצב נתון מסוים המחשב פוסק מלתפקד ברמת החומרה, מה קורה אז?

פורסם

תיקנתי את השגיאת כתיב. :P

דווקא ברגע שאתה רץ על terminal session כאשר תחנת הקצה אפילו נופלת מקומה עשירית הsession של העבודה נשאר כמו שהוא וניתן להמשיך אותו ממחשב אחר שיתחבר לשרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים