עבור לתוכן

תחזית : האם המחשבים הפרטיים יעלמו מחיינו?

אינטרנט מהיר, מיחשוב ענן, ומחיר זול: 615 הצבעות

1. 1. אינטרנט מהיר, מיחשוב ענן, ומחיר זול:

• יגרמו למכשירים חדשים לצוץ ולהציע שירותים מכל מקום בכל זמן ללא תורך בשמירת הנתונים בדיסק
    • הם מושגים שנכונים רק למוצרים סלולריים
      0
    • מיחשוב ענן הוא פיקציה - מי שייתן לגוגל את הזכות לשמור על הקבצים שלו הולך לאבד את הזכות על המידע הסודי שלו
    • סתם שטויות. העולם לא ישתנה בהרבה ממה שהוא היום.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

• תגובות 38
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קצת הגזימו, 3 שנים לכזה שינוי :screwy:

פורסם

בטוח שתוך 3 שנים לא יהיה בארץ (ובעוד הרבה מקומות בעולם) אינטרנט מספיק מהיר ויציב בשביל מחשוב ענן

פורסם

כבר בשנת 2000 שמענו תחזיות סטייל "המחשב האישי ייעלם תוך 3/5 שנים" בלי סוף, אני מהמר שהוא הולך להישאר איתנו לפחות עוד 10 שנים...

פורסם

מה זה 'מיחשוב ענן'?

פורסם

זה מחשב חזק שמתחברים אליו מרחוק והוא עושה את החישובים במקום המחשב המקומי.

פתרון טוב לדברים מסויימים וגרוע מאד לאחרים.

אני חושב שלמשחקים זה בחיים לא יתפוס.

פורסם

להגיד על דברים שהם לא יקרו לעולם זה הצהרות שלא כדי להגיד, אחרי זה תופסים אותך במילה

בסוף מחשבי ענן יתפסו, אבל זה פונקציה של זמינות רוחב פס מאוד גבוה בכל מקום, דבר שממש לא קיים כעת

אני חושב שהצהרות על שלוש שנים הם מוגזמות בהחלט, אני לא רואה סיבה לשינוי מהותי בשנים הקרובות, עדיין יש יותר מידי בעיות טכנולוגיות לעבוד עליהם

פורסם

כבר בשנת 2000 שמענו תחזיות סטייל "המחשב האישי ייעלם תוך 3/5 שנים" בלי סוף, אני מהמר שהוא הולך להישאר איתנו לפחות עוד 10 שנים...

תסתכל היום בכל ארגון שמכבד את עצמו ותראה שזו אכן המגמה(כשאני אומר מגמה, אני מתכוון שזה מתרחש בפועל

ולא איזה פרוייקט שנמצא רק בגדר התאוריה),

הגיימרים זה ממש לא רוב השוק של המחשבים האישיים.

ארגונים גדולים-קטנים מתקדמים יותר ויותר לכיוון של IT מרוכז

בלי מחשבי קצה, בלי וירוסים, תקיעות, תקלות חומרה ועוד(ותחשוב כמה מחשבים אישיים זה).

פורסם

בלי וירוסים? וירוס אחד שנכנס למחשב דופק אלפי משתמשים, טרור, גניבת מידע וכו' וכו'..

פורסם

וירוס בשרת טרמינל?

אולי אם מנהל הרשת ישן בעמידה.

בהרבה מקומות הטרמינל בכלל לא מחובר לאינטרנט,

על איזה וירוס בשרת טרמינל אתה מדבר?

פורסם
זה מחשב חזק שמתחברים אליו מרחוק והוא עושה את החישובים במקום המחשב המקומי.

פתרון טוב לדברים מסויימים וגרוע מאד לאחרים.

אני חושב שלמשחקים זה בחיים לא יתפוס.

על onlive שמעתה ? דווקא בקטע של המשחקים (עם היתפתחות מהירויות הרשת) זה יתפוס חזק .

אבל ,יש פה פגיעה עצומה בפרטיות ,בעצם ,המחשב כבר מזמן לא אישי ,אבל זה יעלה את העיניין הזה מדרגה נוספת .

פורסם

וירוס בשרת טרמינל?

אולי אם מנהל הרשת ישן בעמידה.

בהרבה מקומות הטרמינל בכלל לא מחובר לאינטרנט,

על איזה וירוס בשרת טרמינל אתה מדבר?

WTF Are you talking about dude? :nixweiss:

מה הקשר טרמינל?

אני כולה אומר שכמו כל מחשב רגיל (טוב אולי לא כמו כל מחשב רגיל) אפשר לשלוח וירוס/טרויאני למחשבי הענן (למרות כל האבטחה, מעט האקרים יכולים אפילו לפרוץ לסודות צבאיים של ארה"ב, תאמין לי שיכולים גם למחשוב ענן).

פורסם

Cha0stAlker, ראית יותר מדי סרטי אקשן אמריקאים?

הרעיון עצמו בכלל לא חדש, עוד בשנות ה60 היה time sharing שהרעיון היה מאוד דומה.

פורסם

פעם שמעתי בחדשות/עובדה או משהו על "האנילייזר", איזה בחור שהחליט לפרוץ למערכת שיגור הטילים של ארה"ב וכמעט הפציץ איזה מקום..

אני לא גאון מחשבים, אבל אני מבטיח לכם שאין משהו ש 100% בלתי אפשרי לפרוץ, לא משנה כמה הגנות יש עליו. פשוט אין חיה כזאת.

פורסם

האנלייזר הוא גבר ישראלי שפרץ למחשבים של פנטגון עוד לפניי הצבא ,הלא לא שיגר שום טיל לשום מקום ,אפילו עשו עילו כתבה בעובדה .

היום הוא יושב בכלא קנדי כי חושדים שהוא פרץ לאיזה בנק או משהו וניסה לגנוב כסף .

בכל מיקרה ,כל דבר שמחובר לאינטרנט ניתן לפרוץ .

כתבה על האנלייזר http://www.haaretz.com/captain/spages/1018540.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים