פורסם 2010 במרץ 615 שנים להלן הקישור לעמוד באינטל:http://processormatch.intel.com/CompDB/SearchResult.aspx?Boardname=d945gcnlהמעבד הרצוי הוא E6600 או E6300 שלגבי שניהם רשום may be compatible ולא full compatible כמו לדוגמא ב E6700מה אני צריך לבדוק ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 615 שנים What are you talking about? "may be compatible" לֱמה (הגדלתי שתשים לב לניקוד)? לוח אם מסויים?
פורסם 2010 במרץ 615 שנים מחבר What are you talking about? "may be compatible" לֱמה? לוח אם מסויים? may be compatible ללוח אם שהוא D945GCNL
פורסם 2010 במרץ 615 שנים :kopfpatsch: אני חמור. לא שמתי לב לזה קודם. בכל מקרה, אין לי מושג מה זאת אומרת "may be compatible".. או שמעבד מתאים ללוח או שלא אין באמצע.. סליחה שאני לא יכול לעזור לך, אני פשוט עייף ותיכף אני אתחיל להגיב תגובות ספאם בלי להיות מודע לכך אז פשוט לילה טוב.. :sleep:
פורסם 2010 במרץ 615 שנים זה חומר מעניין.. לא שמעתי על זה, טוב לדעת יש מקרים שהמחשב פשוט לא נדלק בגלל שהמעבד לא תומך בלוח כי צריך לעדכן ביוס? ואיך אמורים לעדכן ביוס אם המחשב לא נדלק (או לחילופין חסר בו חלק באופן תיאורטי) ?
פורסם 2010 במרץ 615 שנים מחבר זה לא נכוןתלוי בגירסת הביוס אם אין לך ביוס מעודכן המעבד לא יתמך על ידי הלוחלגבי ה 6600 ראיתי שיש 2 סוגים שדורשים BIOS 10 ומעלה ואחד BIOS 29 ומעלה - היום התקנתי BIOS 36 אז זה נראה לי בסדר.לגבי ה 6300 - מה הבעיה בו ?שאלה נוספת - מה לבדוק אם אני קונה מעבד יד שנייה, איך אפשר לדעת שהוא תקין ?
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מחבר הורדתי את התוכנה (OCCT), אבל לא הבנתי מה צריך לבדוק ואיך לקרוא את הערכים.
פורסם 2010 במרץ 715 שנים תכנס ללשונית cpu linpack ותריץ את התוכנה, אם המחשב לא קורס תוך 20 דקות אז המעבד תקין ;-)
פורסם 2010 במרץ 715 שנים זה חומר מעניין.. לא שמעתי על זה, טוב לדעת יש מקרים שהמחשב פשוט לא נדלק בגלל שהמעבד לא תומך בלוח כי צריך לעדכן ביוס? ואיך אמורים לעדכן ביוס אם המחשב לא נדלק (או לחילופין חסר בו חלק באופן תיאורטי) ? זה לא ככה אם הוא דורש ביוס מעודכן ואצלך אין, הוא יעלה כמעבד נחות יותר. אחרי שתעדכן הביוס המעבד יזוהה בצורה נכונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.