עבור לתוכן

מתלבט האם לקנות XBOX 360

Featured Replies

פורסם

היי, בזמן האחרון התחלתי לחשוב על לקנות XBOX 360 ולעבור לשחק בו במקום במחשב. האם יהיה לי קשה להתרגל? לעולם לא שיחקתי משחקי FPS בקונסולה ותמיד הייתי רק על המחשב (היה לי פעם סוני 2 והייתי משחק GTA, אבל זהו).

האם גם מישהו מכם הצליח להתרגל למשחקים בקונסולה לאחר שנים על המחשב?

פורסם

יצא לי לשחק בXBOX של חבר שלי ותוך עשר דקות כבר די התרגלתי לCOD

פורסם
  • מחבר

הקטע של ההתרגלות דיי מובן מאליו, אבל נגיד איך הדיוק ביחס למחשב לאחר חודש של משחק? והאם השלט הזה עושה כאבים ביד אחרי איזה שעתיים של משחק ברצץ ואיזה 4 שעות בכל היום?

עוד דבר: יש ל XBOX שני חיבורי USB נכון? זה אומר שאפשר לחבר עכבר ומקלדת?

פורסם

צריך לקנות מתאם מיוחד בשביל מקלדת ועכבר .

אני גם כל החיים שיחקתי במחשב .

אחרי שקניתי את הXBOX אז המשחק הראשון ששיחקתי היה MW2 , לקח לי בערך שעה להתרגל לשליטה .

ואם אתה מתכוון לקנות מקלדת ועכבר אז עדיף שלא תקנה XBOX .

אולי בהתחלה תכאב לך קצת היד , אבל אחרי שתתרגל אתה תוכל לשחק בלי כאבים ובלי בעיות .

פורסם

לחבר שלי יש PS3 עם באטלפילד באד קומפני, והוא פשוט לא משחק בו כי הוא לא יכול לעשות את זה עם השלט.

לטעמי אנשים שמצליחים לעשות את זה הם:

א) בעלי הרבה מאוד זמן פנוי

ב) קוסמים

פורסם
  • מחבר

^

השלט של PS2 ו 3 הרבה פחות נוח משל XBOX, לכן אני אפילו לא שוקל PS3.

ויש לי יותר מדי זמן פנוי :smile1:

פורסם

שמע לסחבק, אחרי 3 חודשים עם XBOX 360 ELITE מכרתי אותו כי שיחקתי ב-10 המשחקים הכי חזקים שיש וגם סיימתי את HALO 3 ODST ואת BAD COMPANY ומה אני אגיד, אתה תאהב לשחק בממש הכל בחצי שכיבה על הספא בסלון עם סאונד 7.1 (בהנחה שיש) אבל כשתגיע ל-FPS אתה תרצה לזרוק אותה מהחלון.

אני את שלי מכרתי לחבר לאחר שהבנתי שאין על השליטה של מקלדת ועכבר ואם משחקים איטיים כאלה כמו BAD COMPANY ו HALO שכיף לשחק בהם על רמה קלה ולזרום ע לחסל אוייבים באיטיות יחסית למחשב. אבל לדוגמה COD MW 2 אני כבר אשחק על המחשב.

פורסם
  • מחבר

כשתגיע ל-FPS אתה תרצה לזרוק אותה מהחלון.

אתה רציני? כי ראיתי לא מעט אנשים שהצליחו להתרגל לשלט בצורה כמעט מושלמת..

פורסם

אני קניתי את ה-XBOX 360 Elite לפני כחודשיים, ומאוד נהנתי מ-MW2. לוקח זמן מאוד קצר להתרגל לשליטה, וה-aim assist גם מאוד עוזר.

פורסם

HALO משחק איטי? זה המשחק המהיר ביותר במיוחד בMP, זה reflex crunch אחד גדול :s07:

אנשים פשוט לא מוכנים להתרגל לקונסולה, לכוון עם המומנטום של התנועה וכיוונים מאוד קלים של המצלמה עצמה...

פורסם

אבל כשתגיע ל-FPS אתה תרצה לזרוק אותה מהחלון.

אההה, אז בגלל זה פעם כמעט נפל עליי XBOX360 כשהלכתי ברחוב...

צריך להתחיל להזהר מהדברים האלה...

בכל מקרה, אם תרצה להתרגל - אתה תתרגל!

אם אין לך סבלנות יותר מידי אתה תעזוב את המשחק תוך 2 שניות.

בגדול, העכבר יותר מדוייק מהידית האנלוגית אבל כשמתרגלים אתה תהנה מהמשחק בדיוק באותה מידה!

בהתחלה גם אני לא סבלתי את השליטה הזאת אבל זה אחד מהדברים שצריך בהתחלה לאכול בכח בכדי שתבין עד כמה זה טעים! :xyxthumbs:

פורסם

לא יודע לגבי HALO, יודע ש ODST שיעמם אותי למוות, שיחקתי עד הסוף רק כדי להגיד לעצמי שניסיתי ממש את הכל.

בכל זאת את כל המשחקים סיימתי יחסית מהר בחודשיים בראשונים ואז שבלתי עוד 4 שבועות בניסיון להתרגל לשחק ב-FPS.

אני כן התרגלתילשחק אבל אז יום אחד עברתי חזרה למחשב בשביל להרגיש "מה תכלס ההבדל" וב HEADSHOT הראשונים כבר הבנתי שזה עולם אחר של שליטה.

אני לא מהאנשים שמסתפקים ב"כמעט טוב" או "מהיר מספיק". אם החומרה לא עובדת בשבילי, החומרה עפה מהבית כמו שקורה אצלי כל שנה בערך.

בכל מקרה, זה הניסיון שלי ושל רבים אחרים שלא אוהבים קונסולות בגלל השליטה. אולי כשייצא Project Natal ונירה על דברים עם תנועות יד (בהנחה שלא יהיו משחקים של הדיפת כדורים לאוטיסטים) אז נקנה שוב קונסולה חדשה. אם לא, אז לא. יש את CRYSIS2, יהיה מספיק מה לעשות עם המחשב עוד חצי שנה :)

פורסם

תראו יצא לי לשחק FPS לקונסולות עוד מאז הN64 (נינטנדו 64 מכשיר ישן שהתחרה בPS1 )

ובעניין "אפשר להתרגל " נכון אפשר להתרגל ובמיוחד היום שהמון משחקים כוללים בריאות מתחדשת ומקומות מסתור

וגם הרבה כוללים סוג מסוים של זיהוי אוטומטי שמדובר בקונסולות

עכשיו יש לי גם גימפאד 360 מחובר למחשב ואני מנסה אותו מידי פעם גם בFPS-והמסכנה שלי פשוטה -זה פשוט לא זה

הרטט סבבה הטריגר ואנלוגית לתנועה סבבה אבל הכוונת חרא במקרה הרע ובמקרה הבינוני הורסת את החוויה בגלל הזיהוי אוטומטי

יש אומנם משחקים מסוימים כמו GTA4 שבהם זה פועל טוב למרות הזיהוי האוטומטי אבל המשחק גם ככה יותר פעולה ופחות יריות נטו

בכל מקרה יש יתרונות לשליטה במשחקים אחרים -פלטפורמות\ספורט\מרוצים

ויש יתרונות מסוימים לקונסולות אבל שמדובר בFPS הPC לוקח בקלילות

אבל זה אולי ישתנה אם יצאו משחקי FPS שמתאימים לתוסף החדש של סוני פשוט כי זה מאוד דומה לשליטה בWII שמצוינת לFPS

(לא הקונסולה השליטה ) ופה יהיה מדובר בקונסולה שיכולה להתמודד טוב אם FPS ואם שליטה כזאת

אבל מבחינת השליטה הרגילה עזבו את הבולשיט זה פשוט לא אינטואטיבי לשחק אם גימפאד סטנדרטי בFPS

וזה היה ככה מאז שנתנו כוונת לשחקן במקום משחקים כמו דום 1 שסתם יורים לכיוון הכללי

פורסם
  • מחבר

אני רואה שהעניין מאוד סובייקטיבי, נראה אולי אני אעשה איזה סקר :P

פורסם

לא שמעתי את אף אחד מתלונן על השליטה של uncharted 2

כשזה בעצם בדיוק אותה השליטה רק ששם אתה רואה את המשחק מגוף שלישי ולא ראשון!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים