פורסם 2010 במרץ 615 שנים מה לעזאזל לוקח 600 מגה? אם מחברים את כל מה שבproccesses זה יוצא לפחות 150-200 מגהודרך אגב, ביטול superfetch טוב למשחקים או שזה לא משנה ולא צריך לבטל אותו?
פורסם 2010 במרץ 815 שנים תעלה תמונות של הלשוניות ''תהליכים'' ו''ביצועים'' מהמנהל משימות.בלשונית תהליכים תעשה שהוא יציג לך את המשימות שצורכות יותר זכרון מלמעלה למטה.
פורסם 2010 במרץ 815 שנים מחבר מיותר כי אני יכול להגיד לך שבתהליכים זה איזה 170 מגה בכללי אבל אם הולכים ללשונית performance ואז ל resource monitor אז הנה תמונה לדוגמה מהאינטרנט שמציגה איך לעזאזל כל תוכנית לוקחת פי הרבה יותר ממה שהיא צריכה, אז זה לא היה בסוף הסופרפטץ' שלקח את כל הזיכרון?
פורסם 2010 במרץ 815 שנים מז''א תמונה לדוגמא מהאינטרנט? בכל זאת תעלה לפה תמונה של המחשב שלך.ולגבי השאלה השניה - אין לי מושג מה זה הפאץ' הזה.
פורסם 2010 במרץ 815 שנים מחבר הנה התמונותבתמונה הראשונה זה מה שתמיד מסתכלים ולא מובן איפה כל הזיכרון הולךבתמונה השנייה זה אחרי שהולכים ללשונית performance ומקליקים על resource monitorפה אפשר לראות בבירור איפה כל הזיכרון הולךאבל למה? הרי זה התפקיד של הsuperfetch לקחת את כל הזיכרון הזה כדי שהתוכנות הכי משומשות ישבו עליו כדי שיעלו בטיל ואם אני מכבה אותו זה לא אמור לחזור למצב XP כזה שרק איזה 200-250 מגה משומשים?אני יודע איך הטכנולוגיה עובדת ולמה זה טוב פה ושם אבל אומרים שהמשחקים צריכים תגובה כזאת מהירה שהם מאטים אם אין להם את הזיכרון ישר בניגוד לתוכנות שהן לא כאלה בזמן אמת[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.