פורסם 2010 במרץ 515 שנים יש לי בעיית Stutteringבמשחקים tf2, generals zero hour, assasin creed, crysis , gta2הדריבר של כרטיס המסך, כרטיס הקול, ואפילו המסך הם עדכנייםהספק הוא CM 460 W EXTREME POWER אני חושבזה כמו מה שקורה כאן:http://www.youtube.com/watch?v=3ilunu1BOQQ&feature=related
פורסם 2010 במרץ 615 שנים בנוגע לL4D2 CRYSIS וTF2 הבעיה קיימת גם אצלי.היא נגרמת מחוסר זיכרון, לצערינו 2gb זה כבר לא מספיק היום. מזל שבקרוב מגיעה אלי חבילה..תנסה לשחק בהגדרות.
פורסם 2010 במרץ 615 שנים מתי זה התחיל ?אולי הבעיה בגרסה מסוימת של דריוור.נסה לחזור לגרסה קודמת.תתקין DIRECTX שוב.
פורסם 2010 במרץ 615 שנים מחבר ניסיתי דריברים ישנים יותר לכרטיס הקול, לנסות לכרטיס מסך?זה לא קשור ל-Directx כי פרמטתי את המחשב ועדיין יש את זה
פורסם 2010 במרץ 615 שנים מלבד crysis שממליץ 2gb (דורש 1gb) ו-Assassins creed שממליץ 3gb (דורש 2gb), כל המשחקים האחרים שהוזכרו אפילו לא מתקרבים לדרישה של 2GB RAM ב-XP.אולי משהו רץ ברקע, ניסית לסגור את כל התוכנות , כולל אנטיוירוס ?גם הסאונד נכנס ללופ של שנייה כמו בסרטון ? כי נתקלתי בתופעות כאלה עם כרטיסי קול onboard (אולי יש קשר לעומס הנוסף על ה-CPU)עם כרטיסי קול יעודיים זה לא קרה לי (הקפיצות בסאונד), אבל כן נתקלתי בתופעה כזאת כשזכרון כרטיס המסך (VRAM) התמלא.
פורסם 2010 במרץ 715 שנים אם זה נגרם בגלל פעילות הרדיסק מוגזמת נסה לבדוק עם http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896646.aspx מה טוחן אותו.מחוץ למשחקים הכל זז חלק או שגם שם יש תופעות דומות ?
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מחבר ניסיתי לסגור את כל התכניות כולל אנטיוירוס, אך שמתי לב כאשר אני סוגר את האינטרנט במשחק GENERALS אז במקום שהמשחק נתקע יש האטה במשחק.הסאונד נכנס ללופ והוידאו נתקע ב-TF2 ב-GENERALS הסאונד בסדר אבל הוידאו נתקע (כשיש אינטרנט - כשאין יש האטה)ב-GTA2 הסאונד בסדר אבל הוידאו נתקעב-ASSASINS CREED הסאונד נכנס ללופ והוידאו נתקעב-CRYSYS הסאונד והוידאו נכנסים ללופART TATUM איך אני משתמש בתכנה הזו?כשהמחשב נמצא במצב מנוחה אין STUTTERING
פורסם 2010 במרץ 715 שנים אתה מריץ את התוכנה ועוקב אחרי הגישה להרדיסק ומנסה לאתר גישה חריגה ואינטנסיבית אל ההרדיסק.בקשר לתקיעות עם וידאו במשחקים זה יכול מאוד להיות בגלל חבילת קודקים.אני יכול להגיד לך איך לסדר את זה אם תגיד לי איזה חבילה יש לך מותקנת, אבל בתור התחלה תסיר את החבילת קודקים ותתקין מחדש גרסה מעודכנת.
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מחבר הסרתי את מה שקשור לקודק בהסרה/הוספה בלוח בקרה.האם צריך להסיר מה-DEVICE MANAGER? אם כן אז איך?
פורסם 2010 במרץ 815 שנים מחבר כתוב Audio Codec :ALC888למרות שהסרתי את הדריבר כבר בלוח בקרה עדיין יש לי אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.