עבור לתוכן

מחפש נייד חזק 15.6"-16" במשקל קל

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מבקש לרכוש נייד שישמש למטרות רבות צפייה בסרטי 1080p,עריכת וידאו ,אז חשבתי ללכת על המעבדים החזקים של אינטל מסדרת core i5-core i7 שיהיו טובים לעתיד גם במחשבה על ריבוי משימות.

דבר שהוא מעט חשוב לדידי הוא עניין הניידות :רוב הניידים בטווח האינצ'ים (15-16)שציינתי בכותרת נעים סביב 2.8 ק"ג האם יש נייד מדגם מסויים שהוא קל מהשאר ?

כמו שהבנתי דגמי dell corei7 בעייתיים אז די ירדתי מהכיוון של dell .

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

אין שום טעם לדבר על 15.6-16" ועל "קל" באותו משפט.

גם הקלים שבין המחשבים מתחילים בסביבות ה-2.6ק"ג. בין 2.6 ל-2.8 בספק שמישהו ירגיש בהבדל. הMacbook Pro שהוא 15.4" יוצא דופן - שוקל ~2.45 בלבד.

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=452999.0

אני פה ביקשתי חוות דעת על DELL Inspiron 1564, אשמח לדעת מדוע לא מומלץ.

מכל המקורות שקראתי (בהן ב notebookreview, וגם CNET) דווקא ממליצים בחום על המחשב הזה.

עד כה לא יצא לי לדבר עם מישהו שיחזק לי את הדבר מהארץ שיצא לו להשתמש או משהו ולכן אני פותח אשכול זה.

פורסם
  • מחבר

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=452999.0

אני פה ביקשתי חוות דעת על DELL Inspiron 1564, אשמח לדעת מדוע לא מומלץ.

מכל המקורות שקראתי (בהן ב notebookreview, וגם CNET) דווקא ממליצים בחום על המחשב הזה.

עד כה לא יצא לי לדבר עם מישהו שיחזק לי את הדבר מהארץ שיצא לו להשתמש או משהו ולכן אני פותח אשכול זה.

לא הבנתי את הקשר לשרשור שלי מיותר לחלוטין.

qttp

תודה על התשובה. כוונתי בקל הייתה האם ישנם מחשבים בסביבות 2 ק"ג ? מעל חצי קילו הבדל זה כבר מורגש .

פורסם

אני לא חושב שתמצא נייד מתחת ל2.5 קילו

פורסם

לא הבנתי את הקשר לשרשור שלי מיותר לחלוטין.

אם היית רציני וקורא הודעות היית מבין..

ביקשת הצעה, הצעתי לך הצעה למחשב שאני אישית גם מתכוון לקנות במיוחד לאותם התחומים.

בקשר לבעיה שקראת על DELL, כמו שאמרתי מאתרים שממש מסקרים את המחשבים מכל הבחינות שהם CNET ו NotebookReview) האתרים המובילים לסיקורי מחשבים ניידים - הם ממליצים על המחשב הנ"ל, ומקריאה (במידה ואתה מבין ויכול כמובן) אתה ממש תבין שכל מה שדיברת הוא סתם שטויות.

בכל מקרה, תרצה תקבל לא תרצה, סתם הפסד שלך.

פורסם
  • מחבר

הייתי מציע לך לעשות רוויזיה להודעה האחרונה שלך שמתלהמת לא לצורך אבל לפני זה בוא נעמיד דברים על דיוקם מצידי ומצדך.

1.אתה לא הצעת הצעה אתה הזכרת שאלה ששאלת בשרשור נפרד בשרשור שלי לגבי דגם ספיציפי,אני לא רואה פה הצעה או פנייה אלי גם אם אני מנסה מאוד לקרוא בין השורות.

2.לגבי מחשבי דל -התכוונתי ספיציפית לגבי דגם XPS סטודיו שבחיפוש בפורום שלנו תוכל למצוא בעיות של התחממות ונוספות שאחרים העידו עליהן,הדגם שציינת inspirion לא נכלל בהן וזוהי ההבהרה מצידי.

3.אינך מכיר אותי בטח שלא יכול להטיל ספק ברצינות שלי או בהבנת הנקרא שלי לא אהבתי את הנימה המזלזלת של הניסוח שלך.

לשיפוטך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים