עבור לתוכן

אני מכריז בזאת כי:(ASUS A7V 133)

Featured Replies

פורסם

אני מכריז בזאת כי:

הלוח של ASUS A7V 133 מהדורת חומרה 1.05 הוא הלוח הנכון, המוצלח ביותר והבשל ביותר ל מעבדי AMD העובד על SDRAM ואפילו עובד עים מעבדי XP2100+ .

לוח מושלם שלמרות גילו המופלג (מהדורת החומרה הראשונה צאה כבר לפני שנתיים) עדיין משתבח עים הזמן וזוכה לתמיכה מלאה ורישמית של אסוס (לאחרונה יצא ללוח ביוס 1008 סופי ולא BETA ) לוח משובח וכולי הערכה ליוצריו.

אינני חושב שאף יצרן לוחות אם משקעי כל כך הבה מחשבה חומרים ומיכה בלוח אם כל שהוא כמו ה A7V133 וחבל שכך.......

הלוח פשוט יצירת מופת.

דן

פורסם

הלוח פשוט יצירת מופת.

הוא רחוק מאוד מלהיות "יציאת מופת", וזאת מהסיבות הבאות:

1. לא היה בו שום דבר מהפכני כשיצא

2. היציבות טובה, אבל זה המצב ברב לוחות ה-KT133A

3. המאוורר הרועש שיש על ה-Northbridge הוא פשוט ביזיון.

4. הוא סובל מזמן זיהוי ארוך מאוד לדיסקים-קשיחים מסויימים (כשאלה מחוברים לבקר ה-Promise).

5. התפריט של בחירת התקן-אתחול (לא זה של ה-BIOS setup), כמעט בלתי נגיש. אני מצליח להכנס אליו בערך פעם אחת מעשרה נסיונות. מתישהו ירדתי מזה..

ישנן עוד כמה בעיות מינוריות יותר, כמו מיגבלות מסויימות לאוברקלוקרים ופיצ'פקאות אחרים.

בסה"כ מדובר בלוח טוב, אבל ממש לא חף מבעיות.

Prog.

פורסם
  • מחבר

המאורר בלוחות האחרונים שיצאו משופר..........................

היום שהוא עולה 110 דולר לגרסה עם הבקר אן לא אח ורע באיכות וביחס עלות תמורה במיוחד בשידרוג למי שיש SDRAM.

תעדכן BIOS והזיהוי יהיה מהיר יותר.

דן

פורסם

המאורר בלוחות האחרונים שיצאו משופר..........................

אני דווקא שמעתי את ההיפך (מטכנאי של חנות מסויימת).

היום שהוא עולה 110 דולר לגרסה עם הבקר אין לא אח ורע באיכות וביחס עלות תמורה במיוחד בשידרוג למי שיש SDRAM

אני חושב שמוטב למי שלא צריך את הבקר (המאכזב) של Promise, לקנות את ה-K7S5A של ECS. גם עולה הרבה פחות וגם מאפשר אח"כ לעבור ל-DDR.

תעדכן BIOS והזיהוי יהיה מהיר יותר.

אני עובד עם אחד הווריאנטים של 1007, קראת באזשהו מקום שהם פתרו את הבעיה הזאת ב-1008? כי אם זאת הנחה שמבוססת על Wishful thinking אז אני חושש שאוותר על העונג... :smoke:

Prog.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים