עבור לתוכן

התקנת unbuntu כמכונה וירטואלית

Featured Replies

פורסם

שלום,

הורדתי את קובץ ה-image של ubuntu, ואני מעוניין להתקין את מערכת ההפעלה הנ"ל כמכונה וירטואלית.

איזה תוכנה שמריצה מכונות וירטואליות הכי מומלצת במקרה של ubuntu?

כמה ג'יגה מומלץ להקצות למכונה?

אשמח לעזרה ולטיפים נוספים.

תודה.

פורסם

http://www.virtualbox.org

VB כבר תדע להקצות כמה שצריך בהתאם לתבנית מערכת ההפעלה. כמובן שאתה יכול להוסיף עוד בהתאם ליכולות החומרה שלך.

פורסם
  • מחבר

בד"כ כולם ממליצים על vmware. איך היא בהשוואה אליה? תענה על כל הצרכים?

התקנתי בעבר vmware, והתוכנה הכבידה מאוד על המחשב. לא בשל העבודה שרצה מכונה וירטואלית שגזלה משאבים מהמחשב, אלא בשל העובדה שרצו מלא פרוססים ברקע, אף שהמכונה הוירטואילת הייתה כבויה. איך ה-VB בנושא הזה? קליקה? לא תכביד על המחשב?

פורסם

VMware היא לא תוכנה אלא חברה. אם אתה מתכוון ל Workstation אז הרישיון של התוכנה עולה כסף ולצרכים שלך כנראה שאתה לא ממש צריך את כל היכולות שהמוצר מספק.

היכולת לוירטואליזציה תלויה לגמרי בחומרה שלך וכמות המשאבים הפנויים במחשב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, התקנתי את ה-vb, וזה נראה בסדר.

שאלה קטנטנה. איך עובדים שם על מסך מלא?

כשאני בוחר באפשרות fullscreen mode, המסך של הוירטואל בוקס נפרש על מסך מלא, אך המכונה הוירטואלית עצמה נשארת באותו הגודל (כלומר, הגודל נשאר כמו כהוא, כשהשולים של ה-vb פשוט נפרשים על כל המסך). ראו צילום מסך.

אני די חדש בעסק. אשמח לעזרה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתקין קודם כל guest additions ואח"כ תגדיר במכונה לרזולוציה שגם תוכל להציג במסך מלא.

פורסם
  • מחבר

עובד. תודה רבה :-)

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

VMware היא לא תוכנה אלא חברה. אם אתה מתכוון ל Workstation אז הרישיון של התוכנה עולה כסף ולצרכים שלך כנראה שאתה לא ממש צריך את כל היכולות שהמוצר מספק.

היכולת לוירטואליזציה תלויה לגמרי בחומרה שלך וכמות המשאבים הפנויים במחשב.

שים לב שיש לך את גרסת ה-player שרק דורשת רישום וקבלת מייל להורדה. והתוכנה חינמית לחלוטין

אני גיליתי אחרי התקנת ה-VB שהרבה יותר נוח לעבוד עם ה-player

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים