פורסם 2010 במרץ 515 שנים היי מישו מבוגר ביקש ממני שאני יסדר לו בעיה של מילים עולים מילים(לא יודע איך להסביר אחרת) אחרי שעה טובה שישבתי אצלו וניסיתי בדפדפנים שונים, אותה בעיהניסיתי לעדכן דריברים ועוד כל מיני אבל כלום , אצלי האתר עובד בלי שום בעיה בכל דפדפן ,אז אני מנחש שהבעיה איפה שהוא בוינדוס עצמו יש לו xp התמונה צולמה אצלו האתר ברוסית אבל כך זה בכל אתר אפילו ב hwzone אולי יש איזה צורך בתוסף?חשבתי אולי הבעיה במסך אבל כשה אני פותח את התמונה אצלי במחשב זה עדיין מעוך[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 515 שנים אני אוסיף משהו נוסףנראה לי שCTRL+0 לא יעזור במקרה הזה זה נראה לי יותר משהו בכיוון שינוי הגדרות של הפונטים המובנים בדפדפן (הגודל שלהם)וכן זה שובר את העיצוב, הוא לבטח מוגדר ב CSS (שפת עיצוב של דפי HTML )באופן מוחלט ולא באופן יחסי לתוכן הבלוק.
פורסם 2010 במרץ 515 שנים מחבר ctrl+0 לא עוזר וכמו שאמרתי הבעיה חוזרת בכל דפדפן בצורה שונה אבל תמיד יש בעיה דומה ניסיתי chrome ,firefox ו ieנפרומן אתה יכול לפרט קצת יותר איך אני יכול לאפס את הפונטים או משהו בסיגנון?וזה לא רק באתר הזה כאילו בכל אתר בכל שפה נגיד באתר HWZONE איפה שכתוב דף הבית כל השורה כאילו מתכבאת מתחת לפרסומת
פורסם 2010 במרץ 615 שנים מחבר אנשים בדקתי וניסיתי את כל מה שאמרתם אך לצערי לא עזריש עוד רעיונות אולי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.