עבור לתוכן

ברצוני לקנות ברשת איבורי

Featured Replies

פורסם

חיפוש בפורום ובאינטרנט יראה לך בדיוק כיצד הם מתנהגים ברגעים של מימוש אחריות (רמז - לא לטובת הצרכן).

פורסם

חיפוש בפורום ובאינטרנט יראה לך בדיוק כיצד הם מתנהגים ברגעים של מימוש אחריות (רמז - לא לטובת הצרכן).

כנראה שאני זן נכחד שמימש אחריות אצלהם ועוד נתנו לי מסך חלופי ללא בקשה מצידי אפילו וכל זה שנתיים וחצי אחרי הרכישה.

פורסם
  • מחבר

למרות שהדעות כאן חלוקות ניתן להבין שבגדול לא צריך לחשוש לקנות משם.............ובמיוחד שאני יודע איזה חומרה אני רוצה.

תודה על התשובות.

פורסם

אם אתה רוצה חלק באספקה מיידית ומחיר טוב קנה באייבורי/KSP. אם אתה רוצה מוכר עם חיוך (מה אכפת לי בכלל) ועם "ידע" (בשביל מה אני צריך את הידע שלו?) ולא אכפת לך לשלם על זה יותר כסף (למה?) תקנה בחנויות שצויינו ע"י שונאי אייבורי/KSP. [br]פורסם בתאריך: 6.03.2010 בשעה 13:28:22

למרות שהדעות כאן חלוקות ניתן להבין שבגדול לא צריך לחשוש לקנות משם.............ובמיוחד שאני יודע איזה חומרה אני רוצה.

תודה על התשובות.

אני מימשתי אחריות ב-KSP מספר פעמים בלי שום בעיה. מסך בן שנתיים וחצי שנשלח לתיקון וחזר אחרי שבוע תקין לחלוטין. כרטיס קול, כונן קשיח ועוד כמה דברים. שלא נדבר על הרכישות שעשיתי. כל המוצרים באריזות חתומות, חדשים לחלוטין.

פורסם

לא צריך לטחון מים. הנושא כבר הזה כבר הועלה מאות פעמים בפורום הזה ואחרים.

כל התלונות שיש מהנחנויות האלו כנראה מסמנות משהו כי בלי אין עשן בלי אש, אבל מצד שני כמות הלקוחות שלהן הרבה יותר גדולה משאר הרשתות/חנויות אז גם כמות ה"פאשלות" יכולה להיות יותר גדולה במספרים ולכן הסטטיסטיקה היא לרעתן.

כמובן שצריך לקחת בחשבון בכל תלונה שמעלים הצרכן הוא לא תמיד צודק וצריך לראות גם את הצד השני של הסיפור.

הדיון מיצה את עצמו וננעל פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים