עבור לתוכן

שאלה לגבי הוספת 1GB RAM

Featured Replies

פורסם

1. אני מתחיל לחשוד שהמפרט שברשותי מיושן ואשמח אם תביעו דעה (אני מעוניין לדעת מה מצב המעבד לעומת המעבדים החדשים שיצאו לשוק)

2. נכון לעכשיו יש לי 2GB RAM במהירות 800MHZ, הבנתי שנכון להיום זה מעט למי שמשחק משחקים כבדים ולכן אני מעוניין לשדרג בעוד 1GB

הבנתי שמספר אי זוגי זה "לא בריא" למחשב ושאני צריך להשלים ל4GB סך הכול, האם זה מופרך והמחשב יודע לעבוד טוב מאוד גם עם 3GB?

3. בנוסף הלוח שלי תומך עד 1066MHZ, האם כדי להחליף את 2 הסטיקים של ה800 שברשותי ל1066 או לקנות עוד אחד של 800?

השאלה היא עד כמהההבדל משמעותי בין ה800(שאגב עכשיו בOC ל860) לבין ה1066?

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

קנה זוג זיכרונות של 1GB כ"א (2X1GB) במהירות 800 הכי זולים שתמצא :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה

אבל אני צריך תשובה קצת יותר מפורטת שתענה על כלל השאלות

פורסם

שום בעייה...

1. המעבד מצויין.

2. יודע לעבוד עם מספר אי-זוגי, אבל אז הוא לא יעבוד ב-dual channel - פחות מהיר.

3. אין שום צורך להחליף. ההבדל בין 800 ל-1066 זניח עד לא קיים (אלא אם הם מגבילים אותך ב-OC)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :D

פורסם

1. המעבד בהחלט חזק, במיוחד בתדר 3.6Ghz.

2. כן, זה מופרך, כמובן שניתן לעבוד ב-3 מודולים, פשוט לא מרוויחים את תוספת הביצועים של Dual Channel. למה אני רושם את זה אם כבר מישהו רשם? כי יש ערך מוסף: התוספת ביצועים של Dual Channel היא לא מורגשת, אין טעם להתייחס אליה בכלל. לכן אין שום דבר רע בלעבוד ב-3 מודולים.

מעבר לזה- 2GB זה דיי והותר למשחקים, אני לא חושב שאתה צריך להוסיף. אך כמובן שזה גם תלוי במערכת ההפעלה, אתה ב-Win7? המערכת לא כבדה כמו ויסטה מבחינת צריכת הזיכרון, לדעתי 2GB מספיקים.

אני יכול להעיד מניסיון אישי ב-XP על שום הבדל במשחקים בין 2GB ל-4GB. היה לי בעבר 2GB וכשעברתי ל-4GB לא הבחנתי בהבדל, אפילו אם ברקע רצות תוכנות ויש עומס. סיכום דעתי: אל תשדרג ואל תחליף כלום.

פורסם
  • מחבר

אכן אני משתמש בWIN7 אולם ישנם משחקים שדורשים לפחות 2GB לא? והמערכת עצמה משתמשת בקצת אני משער

ואם הDual Channel לא אפקטיבי אז למה הוא טוב?

פורסם

הכל יחסי וענין של שימוש.

גם אני הרגשתי כמוך לפני שנה האמת שהמחשב שלי היה בן שנה וקצת כיום הוא בן שנתיים +.

הוספתי 4GB זיכרון [יש לי 6] והחלפתי את ה GEFORCE 6200 שלי ב GTX285 מעבר לזה החלפות לא קשורות כמו מאווררים וכו'.

2GB בשבילי אישית זה מעט כי אני עובד עם ויסטה 64BIT ועכשיו שאנחנו מתכתבים יש לי בתפוסה 1.91GB ואין לי שום תוכנה מלבד הדפדפן ועוד 2-3 תוכנות רקע מינוריות.

תבדוק את עצמך תראה בכמה אתה משתמש וגם תוכל על הדרך לבטל את הזיכרון הוירטואלי .

היתי ממליץ לך להזמין זיכרון מ EBAY המחירים שמה מאוד זולים לזיכרונות .

ו DC הוא כן אפקטיבי אבל זה לא כזה ענין אם לא יהיה לך מבחינת הבדלים בביצועים .

פורסם

Los- לגבי התפוסה שלך בעת כתיבה ההודעה- זה לא אומר כלום כי יש לך SuperFetch (שיפור של ה-PreFetch מ-XP).

ישומים נטענים לזיכרון ואפילו אם לא תריץ כלום אז תהיה תפוסה דיי גבוהה. חוץ מזה שידוע שויסטה כבדה יותר מ-7.

אם הוא היה אומר ויסטה אז בהחלט הייתי ממליץ על 4GB והמלצתי ככה כבר בעבר. אבל בשביל 7 הייתי ממליץ להישאר עם 2GB או להוסיף עוד 1GB.

ואם הDual Channel לא אפקטיבי אז למה הוא טוב?

הוא לא טוב לכלום, שיפור הביצועים זניח. הולכים על זה רק אם זה לא עולה יותר כסף (זה קורה לפעמים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים