פורסם 2010 במרץ 415 שנים שלום, אני בטוח שאנשים כאן מכירים את המשחק Sly Raccoon . אחד מהמשחקים שיותר נהנתי לשחק כשהייתי קטן.אני השכרתי אותו פעם לתקופה קצרה ומאוד נהנתי..בערך לפני 4 שנים.אני מחפש כבר זמן רב לקנות עותק שלו (וגם את המשחק השני בסדרה).ופשוט לא מוצא בשום מקום בארץ.גם יד שניה במצב טוב מתקבל.חיפשתי ביד 2 ובזאפ ולא מצאתי שום דבר.מישהו בבקשה יכול לעזור לי?מקום שמוכר את המשחק או מקום שמוכר משחקים ישנים יותר.יד שניה?תודה רבה!
פורסם 2010 במרץ 415 שנים http://www.shopto.net/PS2/VIDEO%20GAMES/PS2SL00-Sly%203%20Honor%20Among%20Thieves%20PS2.htmlזה נראה לי השלישי .ותנסה לחפש ב איביי .
פורסם 2010 במרץ 415 שנים המשחק השני והשלישי בסדרה היו יותר טובים מהראשוןהראשון היה מאוד לינארי בסגנון קראש בנדיקוטהשני והשלישי היו כבר בעיר פתוחה עם משימות ממש מקוריות ומגוונותהשלישי היה הכי טוב!אני כבר מת שייצא Sly 4!לפי מה שהבנתי אחרי שהמפתחים של סליי סיימו את infamousהם היו אמורים לעבוד על המשחק הרביעי בסדרהאבל בינתיים יש יותר דיבורים על infamous 2 מאשר על sly 4...חבל!דרך אגב, במשחק infamous יש כמה איזכורים לסלייהבולט שביניהם הוא הסמל של סליי שיש לדמות (cole) על התיק - אהבתי!
פורסם 2010 במרץ 415 שנים מחבר תודה רבה על התגובות אנשים.את השלישי אני יכול להשיג...הבעיה שלי היא להשיג את הראשון והשני.עוד אנשים??
פורסם 2010 במרץ 515 שנים הבעיה בsly זה שכולם קצרים מאוד גם אם עושים את כל הכספות חבל שאין להם יותר "בשר"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.