פורסם 2010 במרץ 415 שנים שלום רברציתי לדעת אם אפשר לשים 3 הרד דיסק במחשב אחד?יש לי שני הרד דיסק קטנים (כל אחד עם 250 גיגה) ויש לישם חומר חשוב לעבודה ואני רוצה להוסיף עוד הרד דיסק500 גיגה זה אפשרי?תודה רבה
פורסם 2010 במרץ 415 שנים לא רק - גם צריך שהספק יהיה מספיק חזק כדי לסחובדיסקי םקשיחים די זוללים אמפראג'
פורסם 2010 במרץ 415 שנים לא רק - גם צריך שהספק יהיה מספיק חזק כדי לסחוב הם דווקא לא זוללים. בכל זאת שכחתי להזכיר את זה, תודה
פורסם 2010 במרץ 515 שנים אתה יכול להוסיף גם יותר הרדיסקים אם יש לך מספיק חיבורים ללוח וספק.אצלי אפשר עד 8 אם אני לא טועה, וגם חשמלים יש לי מספיק.ואם צריך עוד יש גם לזה פתרונות.אבל זה סתם לוקח חשמל, יוצר חום, ועושה רעש.בסופו של דבר מגיע שלב שבו אתה קונה הרדיסק גדול משאיר את הבינוניים ומעיף את הקטנים.
פורסם 2010 במרץ 515 שנים אתה יכול להוסיף גם יותר הרדיסקים אם יש לך מספיק חיבורים ללוח וספק.אצלי אפשר עד 8 אם אני לא טועה, וגם חשמלים יש לי מספיק.ואם צריך עוד יש גם לזה פתרונות.אבל זה סתם לוקח חשמל, יוצר חום, ועושה רעש.בסופו של דבר מגיע שלב שבו אתה קונה הרדיסק גדול משאיר את הבינוניים ומעיף את הקטנים.אני יקבל את הקטנים בשמחה
פורסם 2010 במרץ 515 שנים הם כבר מזמן נמסרו לקרובי משפחה עם משפחה גדולה ותקציב קטן.אפילו שני מסכיי 22" לא רעים בכלל מצאו את דרכם לנזקקים.יש שרשרת מזון שלמה שמתקיימת מהציוד הישן שלי. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.