עבור לתוכן

האם פנטיום 4 לוח אם סוקט 478 של איסוס P4S533-x יכול לתמוך בזיכרון מהירות 400?

Featured Replies

פורסם

יש ברשות אנשים שאני מכיר מחשב פנטיום 4 1.61 ג'יגה הרץ

256 מגה SDRAM זיכרון

לוח אם סוקט 478 של איסוס - דגם P4S533-X

עכשיו לפי מה שקראתי במדריך של הלוח אם אפשר לשים זיכרונות DDR מסוג PC2100 PC2700 PC1600 - 184 PIN NON ECC

עכשיו השאלה שלי אם אני אקח זיכרון מסוג PC3200 עם מהירות של 400 מגה הרץ ולא של 333 מגה הרץ

אם יש אפשרות שהזיכרון יעבוד במחשב, או שזה יהיה סתם בזבוז של כסף

וכן אני יודע שזה מחשב ישן...

אשמח לתשובות.

פורסם

יעבוד! לא אמור להיות בעיה.

הוא יעבוד על 333...

פורסם
  • מחבר

אז Nike מה אתה אומר?

זה יהיה ביזבוז כסף משווע לקנות זכרון עם 400?

או שיכול לעבוד?

שאלתי גם באיסוס וגם בקינגסטון לגבי העניין באיסוס אמרו לי שתומך עד PC2700 שזה 333 מגה הרץ

ובקינגסטון אמרו לי שלא ממליצים לי לנסות ושלחו לי מה תומך ...

שניהם טוענים שזה לא יעבוד....

הששאלה אם יש אנשים שניסו ועבד להם , מצב דומה לזה

הבעיה זה גם לוח מאד ישן...

בעצם זו עיקר הבעיה...

אז מה לדעתך נייק? כן יעבוד או לא?

פורסם

שאלתי גם באיסוס וגם בקינגסטון לגבי העניין באיסוס אמרו לי שתומך עד PC2700 שזה 333 מגה הרץ

ובקינגסטון אמרו לי שלא ממליצים לי לנסות ושלחו לי מה תומך ...

שניהם טוענים שזה לא יעבוד....

אתה סותר את עצמך (הדגשתי את הסתירה).

ואני לא מבין למה אתה שואל שוב. :) הוא ענה לך שזה יעבוד, פשוט המהירות תרד למקסימום האפשרי (לפי מגבלות של מודול הזיכרון האחר או לפי ערכת השבבים שבלוח). אני עניתי "מה שהוא אמר", כלומר שאני מסכים איתו שזה אמור לעבוד.

הוספתי ואמרתי שתבדוק בכל מקרה בחוברת הלוח (והבאתי לינק) לגבי התדר וגם לגבי שאר הגבלות כאלו ואחרות שעלולות לגרום לאי-תאימות.

פורסם
  • מחבר

בדקתי באתר של חברת הזכרונות crucial , אצלהם באתר מופיע שזה תומך בPC3200 ודיברתי עם נציג שירות שאמר לי את הדברים שאתם אמרתם, שהמהירות תצנח אבל הכרטיס זיכרון יעבוד, לעומת מה שקינגסטון ואסוס אמרו לי.

כל אופן תודה לכם על התגובות ועל ההיענות , עזרתם לי מאד, אפשר לנעול.[br]פורסם בתאריך: 6.03.2010 בשעה 01:44:57

לפני הנעילה יש לי עוד שאלה

אם יש בלוח אם זיכרון SDRAM מהירות 100 או 133

ובמקביל זיכרון DDR מהירות 400 שהלוח אם תומך עד 333

המהירות תצנח ל133? (במקרה וה SDRAM הוא 133)

פורסם

אי אפשר!

או SDRAM או DDR.

פורסם
  • מחבר

תוכל להסביר לי למה?

לפי מה שאומרים באתר crucial שהיא בעצם חברת מיקרון לא חייבים לשים זוגות תואמים של זיכרונות , ואפשר לערבב בין הזכרונות

אתה אומר שזה לא מומלץ? או שזה פשוט לא אפשרי?

* 168-

pin DIMM Banking: 2 (2 banks of 1)

* 184-pin DIMM Banking: 2 (2 banks of 1)

* Chipset: SiS 645DX

* Error Detection Support: Non-ECC only

* Graphics Support: AGP 4X

* Max Component Density: 512Mb

* Max Unbuffered DDR SDRAM: 2048MB

* Max Unbuffered SDR SDRAM: 2048MB

* Module Types Supported: Unbuffered only

* SDR SDRAM Frequencies: PC100 and PC133

* Supported DRAM Types: SDR SDRAM and DDR SDRAM

* USB Support: 2.x Compliant

* This motherboard has two 168-pin DIMM socket which support up to 2GB of standard SDRAM and two 184-pin DIMM sockets supporting up to 2GB of DDR SDRAM.Memory configurations for Windows 95/98/ME with greater than 256MB, require adjusting the Vcache settings as outlined by Microsoft article Q108079.

Q: Will my system recognize the maximum upgrade?

A: Possibly

How much memory your Windows OS will recognize depends on which version of Windows you are running. 32-bit versions of Windows will see (and utilize) only 3GB or 3.5GB. To utilize more memory, install a 64-bit version of your OS. More information about OS memory maximums can be found at http://www.crucial.com/kb/answer.aspx?qid=4251.

Q: What memory goes into my computer, and will a faster speed be backward-compatible?

A: Your computer takes two kinds of memory DDR,SDRAM

Q: What memory goes into my computer, and will a faster speed be backward-compatible?

A: Your computer takes two kinds of memory DDR,SDRAM

Q: How much memory can my computer handle?

A: 2048MB.

Adding the maximum amount of memory will improve performance and help extend the useful life of your system as you run increasingly demanding software applications in the future.

Question: Do I have to install matching pairs?

Answer: No.

No, you can install modules one at a time, and you can mix different densities of modules in your computer. But if your computer supports dual-channel memory configurations, you should install in identical pairs (preferably in kits) for optimal performance.

Q: Does my computer support dual-channel memory?

A: No.

Your system does not support dual channel.

[/left

פורסם

אכן הלוח יכול להתמודד עם זכרון SDRAM, ו DDR, אך לא ביחד.

לא אפשרי להפעיל אותם ביחד, הייתה כתבה שמסבירה יפה את ההבדל בין הטכנולוגיות אם זה מעניין אותך.

פורסם
  • מחבר

אפשר קישור לכתבה בבקשה?

פורסם

לפי מה שהעתקת מהאתר של Crucial - ניתן לערבב זיכרונות שאינם זהים, אבל לא רשום זיכרונות מסוגים שונים לחלוטין.

תשתמש ב-DDR, אתה לא יכול גם DDR וגם SDRAM.

ואני לא יודע על איזו כתבה הוא מדבר אבל בסטיקי יש לך טונה של מידע על זיכרונות, אז תקרא ואני בטוח שתלמד דבר מה או שניים.

פורסם

אני דיי בטוח שהיא הייתה באתר הזה, אבל לא מצאתי בחיפוש... מצטער. :nixweiss:

חבל, היא הייתה מפורטת למדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים