פורסם 2010 במרץ 715 שנים אין להיפרניה פתרונות בדיוק בשביל הסיטואציה הנ"ל??למה באמת לא להגדיר את הסלוטים השמורים בשעות הכי עמוסות מבחינת שחקנים?
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מחבר זה חלק מה NetCode של Dice, זו לא הבעיה של החברה שמארחת את הסרבר.הבנתי מ Nike שגם עם BF2 זה ככה.
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מחבר נוסיף לחגיגה גם את עניין הפריווילגיות, שגם הן בשלב זה יורדות מהפרק מאחר ולמשחק אין קונסולה (~) המאפשרת הרצת פקודות מהצד שלכם. הדרך היחידה להחליף מפות ולבעוט שחקנים היא באמצעות שליטת אדמיניסטרטור (שגם היא לא יכולה להתבצע מתוך המשחק), לה דרושים user & pass - אותם מן הסתם אף אחד מכם לא יקבל. ;D
פורסם 2010 במרץ 715 שנים איזה סרט רע... נראה לי שאתה פורש מהשרת הזה בסוף החודש... לי זה נראה שזה יותר כאב ראש מהנאה...
פורסם 2010 במרץ 715 שנים אתה רק יכול לקוות...אני אישית עוד לא התנסיתי בכל הבעיות שאחרים חווים בו אבל זה כרגע לא נראה טוב , נקווה שישוחרר פאטץ' למשחק וגם איזשהו שינוי מבחינת ניהול השרתים...
פורסם 2010 במרץ 715 שנים תשמע , אני רק ביום רביעי שאני אחזור הביתה אני אניח את ידי על המשחק ,פשוט רשמתי את מה שנראה לי ממה שכולם רושמים פה על המשחק בינתיים.אני מאוד מקווה שהמשחק רק ישתפר וכל הבאגים האלה יתוקנו...
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מחבר *עדכון* - ה Reserved Slots נכון לשלב זה לא ממש עובדים בכל מקרה, גם אם מוגדרים. נוצר מצב שבו ישנם, לדוגמא, 3 סלוטים שמורים שהגדרתי מראש ו 13 משתמשים מזדמנים - כששלושת המשתמשים שלהם נשמרו הסלוטים מנסים להכנס, לרבות עבדכם הנאמן, הם מקבלים הודעה שהשרת מלא.גם אחד מהתומכים של Hypernia מאשר את המצב :Correct, reserved slots do not work.On top of that, the current implementation means:32 slot server, 2 served slots. Only 30 people can join.1 Reserved player joins, you will have 31 players in your server.1 normal player leaves, putting it back to 30 max.Epic FAIL.
פורסם 2010 במרץ 815 שנים שגיא ממתי הסרבר שלך הוא של 32? ועוד דבר, זה אומר שתקבל החזר כספי חלקי כלשהו?
פורסם 2010 במרץ 915 שנים מחבר כל שרתי המשחק ברחבי העולם עוברים בשעות אלה עדכונים לגירסה R6, צפו קיקים פתאומיים וכאלה.האתחול הגדול של השרתים המרכזיים של E.A אירופה נדחה לבינתיים ב 24 שעות.תקבל החזר כספי חלקי כלשהו?לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.