עבור לתוכן

גם אתם חושבים שמפיקי המופע של מטאליקה קצת הגזימו עם המחירים?

Featured Replies

• תגובות 46
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המחירים ירדו! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

אבל עדיין, 490 שקל בשביל הזכות לעמוד בהופעה של מטאליקה... אני צריך למשכן את המחשב או משהו ;D

פורסם

עזבו אתכם מטאליקה, מגהדת' הודיעו כי הם מתכוונים להגיע הקיץ!

אז למה אתם מחכים? יאללה מגהדת', הרבה יותר טובים ממטאליקה לכל הדעות ;)

פורסם

כל השוואה בין מחירי הכרטיסים בארץ לבין חו"ל חוטאת לאמת גם אם נשים בצד את כל ענייני הלוגיסטיקה והשינוע והאבטחה.

בבריטנה ההופעה זולה יותר כי היא לא פאקינג חד-פעמית. מטאליקה הופיעו באנגליה(אומדן) לפחות 20 פעמים. במקומות שונים גם. אתה יכול להשוות את זה להופעה שלישית ב30 שנה? אין השוואה. וזה בדיוק למה הופעה של מדונה בארץ עולה פי 20 מבחו"ל. זה common sense. אירוע/מצרך שהוא נדיר/חד פעמי הוא יקר בהרבה ממשהו שגרתי. יש סיבה שהופעה של מטאליקה עולה 600 ש"ח בעוד הופעה של מוניקה סקס עולה 80.

אגב - רק אני חושב שזה היה צעד שיווקי קטן? אז הורידו קצת את המחיר - פתאום מכריזים על "תום החרם"? בולשיט. שיווק טהור.

פורסם

זה לא קשור לכמה פעמים הם מגיעים, מדונה הגיע לארץ בעיקר בגלל הדעות האישיות שלה.

רוב האומנים הגדולים באמת שמגיעים לארץ או שעושים את זה בסוף הקריירה שלהם, או שמגיעים מסיבות יותר אישיות.

אומן שדורש מליון דולר למשל בשביל מופע למשל לא מעניין אותו כמה אנשים יש פהם, וכמה כרטיסים ימכרו(כמובן שאומנים מקבלים בונוסים בד"כ על מכירה של יותר כרטיסים וכו' וכו', אבל עדיין שכר הבסיס פחות או יותר קבוע), כאשר עושים מופע גדול באנגליה שמגיעים אליו 100000 איש מספיק שהמופע הזה יהיו יותר מרווחי, בארץ מאוד קשה להביא כאלה מספרים, גם נתח שוק קטן בהרבה, וגם אין איפה לדחוף אותם.

ככה שהסיבה העיקרית למה כרטיס למוניקס סקס עולה 60 במקום 600, היא שמוניקס סקס דורשת 10 אלף שקל למופע ולא פי 100 מזה אם לא יותר ...

פורסם
:goodposting:
פורסם

העצומה עבדה ולא עבדה.

בסופו של דבר, המפיקים הורידו את המחירים של הכרטיסים היקרים ממילא, ומחיר כרטיס לדשא, למשל, ירד במאה שקלים, אך 500 שקל זה עדיין לא מוצדק.

חבל שלא רתמו חברה סלולארית להפקה הזאת.

פורסם

מה זה מחיר מוצדק?

הופעה של מטאליקה זה לא לחם או חלב, אתה לא חייב ללכת אם ייקר לך.

בתור מישהו שיכול להרשות לעצמו, אני דווקא שמח שהכרטיסים יקרים, כי קניית כרטיס

ב-1200 ש"ח בטבעת הזהב, כנראה תבטיח לי שלא יהיו שם ילדים אהבלים שנדחפים עליך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זה רק אומר שיהיו ילדים עשירים ומפונקים שנדחפים עליך :lol:

פורסם

האם זה יהיה מרבית הרכב הקהל?

לא נראה לי.

פורסם

מטאליקה, ובכלל להקות מחו"ל משתכרות במטבע חוץ(דולר/יורו בדר"כ).

בישראל המטבע הרשמי הוא שקל.

דולר > שקל

בגלל זה המחיר יוצא כ"כ גבוה

פורסם

זה ההסבר הכי מטומטם ששמעתי. מה אתה חושב - שהמפיקים בישראל משלמים ללהקה מיליון שקל ואז נזכרים שזה בכלל דולר אז זה כפול 4? >< המחירים בהמרה הם גבוהים בהרבה. כרטיס להופעה של מטאליקה באנגליה עולה 20 פאונד(בערך 160 ש"ח) בעוד שכרטיס כאן עולה 300 במקרה הטוב(הרבה יותר מ20 פאונד)

זה לא קשור לכמה פעמים הם מגיעים, מדונה הגיע לארץ בעיקר בגלל הדעות האישיות שלה.

רוב האומנים הגדולים באמת שמגיעים לארץ או שעושים את זה בסוף הקריירה שלהם, או שמגיעים מסיבות יותר אישיות.

אומן שדורש מליון דולר למשל בשביל מופע למשל לא מעניין אותו כמה אנשים יש פהם, וכמה כרטיסים ימכרו(כמובן שאומנים מקבלים בונוסים בד"כ על מכירה של יותר כרטיסים וכו' וכו', אבל עדיין שכר הבסיס פחות או יותר קבוע), כאשר עושים מופע גדול באנגליה שמגיעים אליו 100000 איש מספיק שהמופע הזה יהיו יותר מרווחי, בארץ מאוד קשה להביא כאלה מספרים, גם נתח שוק קטן בהרבה, וגם אין איפה לדחוף אותם.

ככה שהסיבה העיקרית למה כרטיס למוניקס סקס עולה 60 במקום 600, היא שמוניקס סקס דורשת 10 אלף שקל למופע ולא פי 100 מזה אם לא יותר ...

וההופעה של מדונה עלתה 100 ש"ח לכרטיס? לא נראה לי.

התכוונתי שהמופע הוא חד פעמי ולכן המחירים גבוהים. הרי אם מטאליקה היו מופיעים כאן כל שנה - בחיים המחירים לא היו כאלה. כיוון שמדובר באירוע שהוא פחות או יותר(יותר מאשר פחות...) חד פעמי - המחיר שלו בהתאם. זה לא כאילו יש לך אלטרנטיבות - "המחירים של מטאליקה יקרים מדי! טוב נו אני אלך שנה הבאה בטוח יעלה יותר"

פורסם

פורסם

זה ההסבר הכי מטומטם ששמעתי. מה אתה חושב - שהמפיקים בישראל משלמים ללהקה מיליון שקל ואז נזכרים שזה בכלל דולר אז זה כפול 4? >< המחירים בהמרה הם גבוהים בהרבה. כרטיס להופעה של מטאליקה באנגליה עולה 20 פאונד(בערך 160 ש"ח) בעוד שכרטיס כאן עולה 300 במקרה הטוב(הרבה יותר מ20 פאונד)

כרטיס להופעה באירלנד שתהיה קצת לפני ההופעה בישראל עולה 55 פאונד ליציע.

פורסם

אופציה אחרת לחובבי מטאל היא לטוס ליוון ב24 ליוני.

שם יופיעו מטאליקה, מגהדת', אנטרקס וסלייר. העלות הכוללת של זה יוצא כ2000 ש"ח.

יותר יקר אמנם, אבל עדיף מ1200 בשביל דשא למטאליקה :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים