עבור לתוכן

מחפש אפשרויות קירור למעבד 3800 X2 לביצוע OC

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי מעבד AMD 3800X2 לתושבת 939 עכשיו בצעתי OC מ2.0 ל2.4 הטמפ' במנוחה 35 במאמץ 60(בקירור סקוט) עכשיו חשבתי על הקירור Arctic Cooling Freezer 64 Pro כדי שאני יכול להמשיך בOC מה דעתכם עליו, ועד 200 שקל אם הוא הכי משתלם...

ראיתי גם שהוא מגיע ל50db כאשר המאוורר עובד "בכול הכוח" רציתי לדעת אם זה רעש סביר או גבוהה וכבר גובל בגדר המפריע.

תודה מראש

פורסם

אם כבר אתה מדקיע באזור ה150-200+- שקלים יש לך את הMUGEN 2 במחיר מפתה מאוד..מומלץ בחום..

לגבי רמת הרעש..כל אחד והאוזן שלו..אבל 50DB זה די הרבה.ואפשרי לשמוע את זה..למרות שהוא לא באמת מגיע לזה (לפי מבחנים)..

פורסם
  • מחבר

אם כבר אתה מדקיע באזור ה150-200+- שקלים יש לך את הMUGEN 2 במחיר מפתה מאוד..מומלץ בחום..

לגבי רמת הרעש..כל אחד והאוזן שלו..אבל 50DB זה די הרבה.ואפשרי לשמוע את זה..למרות שהוא לא באמת מגיע לזה (לפי מבחנים)..

MUGEN 2 הוא מקרר טוב יותר מהFreezer 64 Pro מבחינת רעש ראיתי שהוא שקט יותר אבל קירור לא מצאתי השווה של שניהם ביחד..

לפי מה שראיתי כדי להרכיב אותו(MUGEN 2 ) אני צריך לפרק את התושבת שיש עכשיו על הלוח אם שלי ולהרכיב אחת אחרת עד כמה התהליך הזה מסובך יש שם משהו אני יכול להסתבך איתו?

פורסם

יש קירורים שונים עם התקנה פשוטה יותר בדומה לקירור סטוק..אבל הם פחות טובים..אני לא הייתי מתעצל והולך על זה ;D

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה אני עכשיו רק צריך לראות אך אני מפרק את התושבת של הקירור הסטוק

פורסם

חיפשו בYOUTUBE או עיון בחוברת של לוח האם שלך..תענה לך על השאלה ;D :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין Mugen 2 Rev.b ל Mugen 2 ?? Mugen 2 עולה פחות ב-40...

פורסם

הREV 2 תומך בתושבת הLGA1566..אם אתה מתכנן לרכוש אחת בעתיד..אז לך עליו..אם לא אז אין סיבה..

פורסם

חבל לך על הכסף בחור. המעבד הזה יביא לך אולי עוד 100-200MHZ, תשקול אם זה שווה לך את המאתיים שקל האלה.

מתפלא שאף אחד לא אמר זאת קודם :-X

פורסם

אתה קצת סחף..הוא יוכל להשיג עוד 400-600MHZ+-..וגם זה תלוי במתח וכו..

כמו כן קירור לא זורקים..גם אם הוא ירכוש אותו עכשיו הוא תמיד יכול להעביר אותו למערכת הבאה..

פורסם

אתה קצת סחף..הוא יוכל להשיג עוד 400-600MHZ+-..וגם זה תלוי במתח וכו..

כמו כן קירור לא זורקים..גם אם הוא ירכוש אותו עכשיו הוא תמיד יכול להעביר אותו למערכת הבאה..

זה תושבת 939 לא נראה לי שהוא יעבור ת2.6 מנסיון

אין הרבה מעבדים מהדגם הזה שמגיעים ליותר מזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים