עבור לתוכן

מחפש אולר

Featured Replies

פורסם

אני מחפש אולר שישמש יותר ככלי עבודה זמין כמברג וכו' מאשר אולר סטנדרטי. הדרישות ממנו הן:

א. הדגש של העבודה הוא על המברגים וכדו', אני לא רוצה אולר שהמברגים בו לא נוחים לשימוש. כ"כ לחלק מהלדרמנים יש ראשי מברג מתנתקים

שהולכים לאיבוד בקלות, אני לא מעוניין בזה. כ"כ ראשי מברגים מגנטיים.

ב. פנס לד מובנה.

ג. נרתיק טוב לחגורה, אם אפשר עם קליפס ש"מתלבש" על החגורה ולא צריך להשחיל אותו.

זה מה שאני זוכר כרגע. המטרה היא בעיקר שכשאני צריך מברג אני שולף את האולר מהחגורה ומבריג, פחות אכפת לי ממצפן, מסור וכדו'. אם

יש עוד ראשים שיכולים לעזור לעבודה יומיומית אשמח לשמוע. אין שום בעיה להזמין מחו"ל אם זה יוזיל את העלויות.

תודה מראש.

פורסם

Leatherman Skeletool

כמשהו נייד.

אם מדובר על הברגה יומיומית אין תחליף למברג ראצ'ט עם ביטים מתחלפים. שום מולטי טול לא יכול להתחרות עם מברג.

פורסם
  • מחבר

כמובן שיש לי ארגז כלים, המטרה היא למשהו שצמוד אלי לדברים מזדמנים. יש סיבה ספיציפית שאתה ממליץ דווקא עליו?

פורסם

היה לי פעם אולר של victorinox שקנו לי ליומולדת .

האולר היה אצלי כמה שנים עד שאיבדתי אותו .

לאולר היה גם מברג נשלף +מברג קטן (ממש קטן) וגם פנס לד חזק מאוד .

לא משנה כמה דברים חתכתי איתו אחרי כצה שנים עדיין האולר חתך נייר בלי בעיה (החזקתי פשוט את הנייר באוויר וחתכתי אותו על הסכין) .

אולר מעולה אבל אין לו תופסן לחגורה או משהו .

והמברג גם היה טוב (זה היה מברג +) גם ברגים קטנים אפשר לפותח ולסגור בלי בעיה .

פורסם

מאוד קל לעומת אחרים, לא מרגישים אותו על החגורה ולא בכיס, נוח יחסית בהברגה , אין בו אופציות מיותרות והוא מושלם בדיוק לרגע שאתה צריך סכין/מברג למשהו קטן שמעצבן להביא כלים בשבילו.

לעבודות ארוכות יותר לא תמצא שום מולטיטול שיהיה יותר נוח מכלי יעודי.

פורסם
  • מחבר

ראשי המברגים שלו מתפרקים ואין בו לד.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח למצוא שום מולטי טול נורמלי עם לד מובנה. אני מתחיל לשקול שילוב של לדרמן עם פנס +נרתיק מתאים לשניהם. מישהו התנסה

עם הSUPERTOOL 300?

פורסם

אני חושב שהסיבה לכך היא ש-MT רציני בד"כ אמור לעמוד בזעזועים רבים. קצת קשה להכניס פנס שיעמוד בזעזועים כאלה לתוך MT בלי להתפשר על איכות.

ה-MT היחידים שראיתי עם פנסים בד"כ הולכים בתור מחזיקי מפתחות.

ואם שמת עין על ה supertool 300 אני מניח שאתה צריך קצת מעבר למחזיק מפתחות.

למקרה שלא ראית את הסקירה על ה-300:

חוץ מזה אני חושב שהבחירה להפריד את הפנס מה MT היא נכונה. לא תמיד תצטרך MT, אבל פנס נמצא תמיד אצלי על המפתחות ומציל כל הזמן. ככה שהאפשרות להפריד אותם היא בהחלט יתרון לדעתי.

אגב אולי שווה לך יותר ללכת על

כולל קליפס כמו שרצית

פורסם
  • מחבר

אני לא אוהב להסתובב עם פנס על מחזיק המפתחות. אני אסתכל בלינקים בהמשך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים