עבור לתוכן

בעיה עם סוללה של נטבוק

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי נטבוק של אסוס מדגם 1201N. אני על חלונות 7 ויש קטע קצת משונה עם הסוללה של המחשב. במידה ואחוז הסוללה עומד על 95% או יותר ואני מחבר את המחשב לחשמל אני מקבל (כשאני מניח את סמן העכבר על סמל הסוללה בשורת המשימות) את ההודעה של "מחוברת, אינה נטענת". אותו דבר גם כשהסוללה בין 96-99 אחוז. רק כשהסוללה יורדת ל-94% ואני מחבר אותו לחשמל אז זה מתחיל לטעון עד ל-100%. חשוב לציין שאם הסוללה על 95% או יותר והמחשב מחובר לחשמל אז אחוז הסוללה נותר בעינו ולא יורד אבל מצד שני היא גם לא נטענת.

דיברתי עם התמיכה של רונלייט, הם המליצו לנתק את הסוללה ולהחזיר ולעדכן ביוס. עשיתי את שני הדברים אבל זה לא ממש עזר והליצו לי והם המליצו לי להביא אליהם את המחשב לבדיקה. השאלה היא האם באמת מדובר בבעית חומרה כי בסופו של דבר כשהסוללה על 94% ואני מחבר את המחשב לחשמל זה כן מטעין. יכול להיות שזה "קטע" של ווינדוס 7 או איזשהו דרייבר בעייתי? לא מצאתי כלום בגוגל...

תודה.

פורסם

לבדוק בהגדרות חשמל. לא יודע איפו זהבאסוס אבל ככה זה בתמונה למשל בלנובו.

(וזה טוב בשביל לשמור סוללה למחשב שכמעט תמיד בחשמל)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

איוון, תודה רבה. נראה לי שפגעת בול עם הסקרין שוט הזה אבל אני פשוט לא מצליח למצוא שום יוטיליטי כזה של אסוס. הדבר הכי קרוב שיש זה יוטיליטי בשם super hybred engine אבל כל מה שיש בו זו אפשרות לעבור בין ארבעה מצבי צריכת חשמל: סופר ביצועים, ביצועים גבוהים, מצב חיסכון ומצב אוטומטי (אני לא מתבלבל עם האפשרויות צריכת חשמל בלוח הבקרה - זה בנוסף לזה). יש מצב שב-7 יש דרך מובנית במערכת ההפעלה לשחק עם זה? או שאולי אתה מכיר תוכנה של אסוס? יש תוכנה של אסוס שנקראת power managment utility אבל היא לא למחשב מהדגם שלי ולא לחלונות 7.

תודה.

פורסם

מצטער - לא מקיר אסוס.

בלנובו זה חלק מדריבר של Power management

וזה נפתח עם דבל קליק על איקון של בטריה ב TASK MANAGER

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים