עבור לתוכן

אשמח לשמוע חוות דעת על קטע מוסיקלי שיצרתי

Featured Replies

פורסם

בלי קשר למה שביקשת, יש לי שיר שכשראיתי את הכותרת ביוטיוב נזכרתי בו.

Empire Crew - I will (KoBRa remix).mp3

מאמין שזה אתה ואני חייב להגיד לך שאפו! רמיקס מצויין!

פורסם

את העניין אם יצרת המתח לא ממש הבנתי אם תוכל להסביר אני אשמח, אני כנראה אשנה אותו מעט על פי ההצעות שלכם ואפרסם כאן, ותגידו איך יצא ..

כשאתה יוצר מנגינה, אתה בד"כ תתחיל ותסיים בתו חזק (אחד מהתווים המרכיבים את האקורד ברקע) ברגע שאתה מסיים את המנגינה למשך כמה פעמים בתו "לא נכון" אתה יוצר מתח כי האוזן מצפה לשמוע את התו החזק אבל הוא לא מגיע, ברגע שתסיים עם התו החזק בעצם תפתור את המנגינה ותתן הרגשה של סיום. (לאו דווקא לכל השיר אלא אולי לקטע ספציפי)

במקרה הספציפי שלך אתה מסיים עם אקורד שלא פותר את המגינה, אתה עובר כעקרון בין Cm לBb, אם תפתור את זה בעזרת C# או תעבור מהמודוס הפריג'י שאתה משתמש בו בסוף למודוס מינורי אתה תיצור "סיום" למנגינה.

דוגמא טובה ליצירת מתח זה המעבר של stockholm syndrome של muse שמתחיל ב3:25, שים לב כיצד חזרה על הרעיון יוצרת מתח ואז הם פותרים אותו בחזרה לפזמון.

פורסם
  • מחבר

בלי קשר למה שביקשת, יש לי שיר שכשראיתי את הכותרת ביוטיוב נזכרתי בו.

Empire Crew - I will (KoBRa remix).mp3

מאמין שזה אתה ואני חייב להגיד לך שאפו! רמיקס מצויין!

וואו איזה קטע עתיק הזכרת לי כאן - עשית אותי מבסוט, שמח שאהבת את היצירה העתיקה הזאת, לפני חמש שנים עשיתי אותו ועדיין שומעים אותו :jump: חח

אגב מאיפה השגת אותו ?

לינק ליצירה העתיקה הזו למי שמתעניין - http://stage.co.il/Stories/568837

לdomiel

תודה על ההסבר אני מבין את מה שאתה אומר -זה משהו מעניין שלא ידעתי אותו, אחקור עוד קצת בנושא נראה לאן זה יוביל אותי :yelclap:

פורסם

סלחו לי על הבורות אבל מה זה מונטוני? :nixweiss:

פורסם

לא יודע על מה התגובות פה, ממש ממש אהבתי. בהחלט יש עתיד. :xyxthumbs:

אגב, באיזו תוכנה אתה משתמש?

פורסם

וואו איזה קטע עתיק הזכרת לי כאן - עשית אותי מבסוט, שמח שאהבת את היצירה העתיקה הזאת, לפני חמש שנים עשיתי אותו ועדיין שומעים אותו :jump: חח

אגב מאיפה השגת אותו ?

לינק ליצירה העתיקה הזו למי שמתעניין - http://stage.co.il/Stories/568837

כן אחי, נראה לי בטח פירסמת את זה פעם בפורום ואני ממש אהבתי.. זה טוב לשמוע את זה במצב רוח קרבי עם באסים חזקים במערכת.. :) ברשימת השמעה קבועה שלי!

שמח שזה משמח אותך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים