עבור לתוכן

אשמח לשמוע חוות דעת על קטע מוסיקלי שיצרתי

Featured Replies

פורסם

שוב שלום לכולם

אני יוצר מוסיקה בתור תחביב מזה כמה שנים, לאחרונה יצרתי קטע לא שגרתי ומי שמכיר אותי יודע שזה לא הסגנון שאני שומע לכן חשוב לי לדעת מה דעכתם עליו, ואם יש לכם הצעות לשיפור שינוי או סתם בא לכם לפרגן במידה ואהבתם את היצירה, אשמח לשמוע את דעתכם.

לינק לוידאו המאולתר באתר יוטיוב:

למי שרוצה את הקטע המלא בMP3 יוכל להוריד אותו מכאן:

http://rapidshare.com/files/35778422...In_My_Mind.mp3

תודה ויום טוב

KOBrA

פורסם

בסה"כ אהבתי את זה, אבל זה מונוטוני מדי לטעמי.

פורסם

יצירה נחמדת, קצת מונוטוני, אכן.

המעברים שלך קצת משונים לטעמי, יש מקום לשיפור, אבל בסך הכל יצא טוב.

פורסם

סאונד נקי,אבל חסר עוד שכבות של עיניין,אין תזוזה מההתחלה עד הסוף,בכל מקרה תמשיך להשקיע בזה או בפרוייקט חדש שיתחיל כבר עם קונספט שישתמש ביותר שכבות מידע.

פורסם

נחמד מאוד.

פורסם

הבעיה הכי גדולה לדעתי היא שאתה יוצר מנגינה אבל משאיר אותה unresolved, זה אחלה של דבר על מנת ליצור מתח אבל זה לא עובד במשך שיר שלם.

מה שכן, את המנגינה הראשית את מריץ 90% מהשיר, כדי שמשהו יתפוס לא משמיעים אותו מחדש אלא מחזקים אותו בעזרת קטעים טיפה פחות בולטים ומעברים חזקים אל המנגינה הראשית. תלמד מבערך כל שיר פופ, הם המאסטרים בנושא.

יש עתיד, העיקר שתמשיך ליצור.

פורסם

אהבתי, נחמד מאוד.

בתור אחד שרק רוצה להתחיל ליצור קצת, האם תאכל לשפוך פרטים באיזו תוכנה אתה משתמש ובאיזה ציוד?

פורסם

הבעיה הכי גדולה לדעתי היא שאתה יוצר מנגינה אבל משאיר אותה unresolved, זה אחלה של דבר על מנת ליצור מתח אבל זה לא עובד במשך שיר שלם.

מה שכן, את המנגינה הראשית את מריץ 90% מהשיר, כדי שמשהו יתפוס לא משמיעים אותו מחדש אלא מחזקים אותו בעזרת קטעים טיפה פחות בולטים ומעברים חזקים אל המנגינה הראשית. תלמד מבערך כל שיר פופ, הם המאסטרים בנושא.

יש עתיד, העיקר שתמשיך ליצור.

פופ הם המאסטרים בלחזור על אותם שני תווים במשך שיר שלם. :bash:

פורסם

אני גם לא מת על פופ, אבל יש מה ללמוד מכל ז'אנר.

בלוז חוזר על אותם 3 אקורדים באותה צורה במשך שיר שלם, אבל כל הקונספט של יצירת מתח ושחרור במוסיקה מודרנית הגיע משם.

אל תזלזל בכותבים של שירי הפופ, יפתיע אותך לגלות כמה טכניקה ותיאוריה יש מאחורי הפורמולה הזאת שנקראת פופ.

פורסם

יש לך דוגמה? תפתיע אותי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שוב אהלן אהלן, שמח לקבל תגובות בונות והצעות לשיפור - אני אכן מסכים שהקטע יצא קצת מונוטוני,

את העניין אם יצרת המתח לא ממש הבנתי אם תוכל להסביר אני אשמח, אני כנראה אשנה אותו מעט על פי ההצעות שלכם ואפרסם כאן, ותגידו איך יצא ..

תודה[br]פורסם בתאריך: 4.03.2010 בשעה 17:14:20

אהה ולזה שרצה לדעת איזה ציוד אני משתמש,

אני עובד על תוכנת הפרוטי לופס 9 החדשה + VST בשם NEXUS גרסא 1.4.1

יש לי מספר סאמפלים בתצורת WAVE ואני עובד איתם בעקרון,

מבחינת ציוד - יש לי מחשב עם 2 גיגה זכרון - כרטיס קול של ESI@JULI ( עולה כיום משהו כמו 600-700 שח) -תמורה טובה לכסף

מוניטורים של ברנינגר דגם B2030A ( מוניטיורים = רמוקלים לאולפן למי שלא יודע) ומקלדת שליטה של E-MU 49

אני חובבן ויוצר מזה כמה שנים אך אף פעם לא לקחתי צעד לכיוון התמקצעות. כמובן שאני מאחל לעצמי להתקיים מיצרת מוסיקה אך הדבר רחוק ממני

:)

כל טוב

פורסם

הקטע עצמו - הוא לחן שלך? כלומר, המלודיה/באס/תופים הם קטעים שאתה יצרת בעזרת המקלדת שליטה או שמא מדובר בסימפולים/ביטים מוכנים בתוכנה?

פורסם
  • מחבר

הקטע עצמו - הוא לחן שלך? כלומר, המלודיה/באס/תופים הם קטעים שאתה יצרת בעזרת המקלדת שליטה או שמא מדובר בסימפולים/ביטים מוכנים בתוכנה?

כמובן שכל מה שאתה שומע מלודיה באס תופים וביטים הכל מולחן ומסומפל על ידי ;) ,

אחרת על סמך מה אני אקרא לעצמי יוצר מוסיקה ?? :nixweiss::kopfpatsch:

פורסם

באמת יש פה יותר התפתחות ממה שהכרתי :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים