עבור לתוכן

Max Payne 2: The Fall of Max Payne - הדיון הראשי

עצירות כרונית? 550 הצבעות

1. 1. עצירות כרונית?

• אין עצירות
    • יש עצירות! (=

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

הדליפה של HL2 באה מati נדמה לי , שסביר להניח קיבלה עותק לבחינה ובגגלה צריכים לחכות עוד כמה חודשים טובים , אבל בוא לא ניכנס לזה .

המפתחים יודעים שהציפייה לזה מאוד גדולה , לכן , עדיף שהביקורות יגיעו מאוחר יותר והמשחק יפרץ מאוחר יותר ולבינתיים , הגיימרים שלגמרי חסרי סבלנות ירוצו לקנות במקום להוריד .

ולכן זה עדיין לא יצא בnforce , אם המשחק היה יוצא בארץ ב15 באוקטובר , הייתי קונה , אבל הוא מגיע לפה רק שבועיים-חודש אחרי ואני יכול להשיג את המשחק יום-יומיים אחרי שהוא יצא , פשוט אני חסר סבלנות , אם אני ממש אוהב , אולי אני גם יקנה , יש לי פה איפשהו את העותק המקורי של מקס פיין 1 , המשחק האורגינל היחידי שקיבלתי בו תמורה מלאה עבור כספי .

• תגובות 119
  • צפיות 12.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

MAX PAYNE2 יתמוך רמשית ב DX9?

פורסם

מקס פיין הוא משחק DX8.0 שמבוסס על מנוע ה MAX FX שהוא מנוע DX8.0 (שלמיטב זכרוני מדובר באותו מנוע המדגים את טכנולוגיות ה DX8.0 ב 3dmark2001).

פורסם

צריך את המשחק הראשון בשביל לשחק בשני או שזה כמו וויס סיטי-משחק המשך אבל משחק בפני עצמו שלא מצריך את הקודם?

פורסם

לא צריך את הראשון

פורסם

תגיד לי, ראית שרשום

max payne 2

או שראית

max payne : expanion pack ?

באמת ...

לפי השעון נשאר פחות מיום וחצי .

פורסם

אני לא מבין מה היה כזה טוב במשחק הראשון, המשחק עצמו קצר מאוד בערך יום אחד לקח לי, העלילה היתה טובה אבל לדעתי הם נסחפו לגמרי, והבולט טיים.... נו באמת לזה אתם קוראים בולט טים?

מהשלב הראשון עד האחרון אתם עושים את אותו דבר רואים אויב עוברים לבולט טיים וקופצים קדימה ויורים.

זה היה נחמד בהתחלה אבל לא יותר מזה.

עוד חיסרון- המשחק ממש ממש קל, אני לא מאמין שמישהו נעצר במשחק או היה צריך באמת להתאמץ כדאי לעבור שלב.

בסך הכל זה היה משחק טוב, לא טוב מאוד!................לדעתי.

פורסם

היו טיפה קטעים מעצבנים במשחק ( עם הבכי ) , ומדי נתקעים לרבע שעה עד שעולים על הפיתרון .

הראשון היה מעולה , ואין מבקר משחקים יחיד שיצא נגד זה .

יש לך משהו יותר טוב ? , ודרך אגב , במשחקי פעולה , זה כמעט הכל ירי , אבל פה היה יריות עם style .

דדך אגב , המשחק יצא לחנויות היום באמריקה , וברי המזל שעשו pre order כבר משחקים במשחק .

those lucky basters :'( .

פורסם

מקס פיין תומך בDX9 כן כן תאמינו או לא.... זה בכלל לא אותו ממשק רק מהתמונות אתם יכולים לראות את זה

תקראו באתר!!

פורסם
  • מחבר

אתה לא רציני נכון? לא יכול להיות שהוא בחנויות לפני שהוציאו אותו...

אם כן, GJ TAKE2 ;D

פורסם

מקס פיין 2 אמור לצאת היום לחניות נכון?

פורסם

בארה''ב

בישראל זה יגיע ב24 לחודש

פורסם

זה כבר הגיע ;)

פורסם

OK, המשחק כמו קודמו - מצויין. עשוי ובנוי טוב, עלילה מאוד מסובכת וקשה להבנה (במובן טוב). יש שיפור קל בגרפיקה. סאונד טוב יותר.

http://photos.walla.co.il/neogenetic

פורסם

והאשה שם! מדהים! יש לה את השקעים האלה בין השכמות לצוואר,

הייתי מתחתן איתה :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים