עבור לתוכן

Max Payne 2: The Fall of Max Payne - הדיון הראשי

עצירות כרונית? 550 הצבעות

1. 1. עצירות כרונית?

• אין עצירות
    • יש עצירות! (=

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מה יהיו הדרישות למשחק?

• תגובות 119
  • צפיות 12.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אישית לא יכול ממש לעשות הערכה ל 20 שעות משחק, כמה היה ב מקס פיין הראשון לשם השווה?

פורסם

10-12

פורסם

שמע, זה אולי לא כל כך הרבה, אבל זה דיי מספיק

זה לא שאתה חורש עליו כל היום, אלא משחק מקסימום 5 שעות ומפסיק,

אל תשכח שיש גם רמות קושי שונות שככל שהרמה עולה כך משך המשחק עולה גם כן...

פורסם

אני בדרך כלל משחק ישר ברמה הכי קשה ואם אני רואה שאני לא מצליח לעבור אז אני כבר יורד לרמה נמוכה יותר.

כך שאם אני מצליח לעבור ברמה הקשה אין שום טעם בלעבור את המשחר ברמות קושי אחרות, ו 20 שעות של משחק שלפי מה שהבנתי זה כפול ממקס פיין הראשון זה נחמד אבל בכל זאת לא כל כך הרבה.

מקווה שזה לא יהיה כמו שהיה עם אנריל2 שהיה פשוט משחק משובח ומצויין אבל היותו קצר קלקל את כל העניין.

פורסם

אני משחק ברמה ה"נורמלית" ולא ברמות קשות במיוחד...אני שונא להתקע בשלבים בגלל כל מיני שטויות ודברים לא הגיונים

פורסם

במשחק הקודם היה צריך קודם לעבור את המשחק ברמה רגילה, אחר כך נפתחה רמה קשה יותר ולאחר מכן אותה רמה רק עם הגבלת זמן, כך שאי אפשר ישר לשחק על הכי קשה

פורסם

כן זכור לי, עברתי אותו בכל הרמות חוץ מזו של הגבלת הזמן כי זה היה כבר משעמם לא הבחנתי ממש בהבדל מבחינת המשחקיות.

פורסם

הממ..

המפתחים טוענים שהמשחק יהיה ארוך פי 3 , לכן מקס פיין היה בערך 7 שעות ( זה בערך הזמן שלי לקח לעבור אותו ) , אני די בטוח

שהסיפור לא יהיה טוב כמו הראשון , לדעתי רוב האנשים לא יתאכזבו מן המשחק , העיקר שיעמוד ברף הציפיות הגבוהה ששמתי לו .

פורסם
  • מחבר

הממ..

המפתחים טוענים שהמשחק יהיה ארוך פי 3 , לכן מקס פיין היה בערך 7 שעות ( זה בערך הזמן שלי לקח לעבור אותו ) , אני די בטוח

שהסיפור לא יהיה טוב כמו הראשון , לדעתי רוב האנשים לא יתאכזבו מן המשחק , העיקר שיעמוד ברף הציפיות הגבוהה ששמתי לו .

אם הם מצליחים להפוך כל שעה למדהימה, DO YOU CARE? :)

פורסם

I care

כי אני לא רוצה שיהיה אותו מצב כמו שהיה עם אנריל2 שכל שעה של משחק הייתה מדהימה אבל היה קצת מדיי מהשעות האלו :'(

פורסם

הפעם מובטחות 20 שעות של גיימפליי , תוסיף לזה את מיליון המודים שיוסיפו למשחק + גמירת המשחק במספר רמות ותקבל תמורה מלאה לכסף , כל סרט של גיימפליי מהמשחק שאני רואה גורם לי להגיד וואו :o

אני מציע שאל תבנה על המודים...

למשחק הראשון יצאו בערך 2 מודים - הקונג פו, והשלב של המטריקס...

כל השאר לא שווים התייחסות.

ואם רמדי לא שינו את מערכת פיתוח השלבים שלהם אל תצפה להרבה מודים שיצאו למשחק החדש.

פורסם

ואי ואי ראיתי כבר 300 מגה של סירטונים על המשחק יו זה הולך להיות אדיר!

פורסם

למה רק 2 , היו עוד קצת כמה מודים נחמדים , אני בטוח שהפעם זה רמדי יתחשבו יותר בקהילה .

בכל מקרה , כל דקה במשחק אמורה להיות משובחת , אז אני לא דואג .

כל יום עובר לאט לאט עד שאני אוכל לשחק במשחק , זה נראה כאילו המשחק לא רוצה לצאת .

כנראה רמדי עוד לא שיחררו לאתרים את הגירסא המלאה של המשחק כי כל מה שראיתי עד עכשיו זה hands on שהחברה נותנת לכתב זמן מוגבל של משחק , עדיין בלי ביקורת אמיתית , אולי מחשש לדליפה לאינטרנט .

פורסם

בדיוק אחי הם לא רוצים להפסיד כמו HL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים