פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים http://www.gamershell.com/news_BMaxPayne2BGold.shtml yay(= הולך להיות גדול, כנראה אחד ממשחקי הפעולה הכי טובים שיצאו השנה תצביעו בסקר
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים אני מחכה למשחק הזה המון זמן GONE GOLD - הגיע הזמן ! מה הקשר לקילקול קיבה??
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים לפי הסרטים הם הפכו את המשחק ממעולה למעולה+ , טכנולוגיה הhavoc שהשתמשו בה במשחק פשוט מדהימה , במיוחד כשיורים במישהו והוא עף על חלק מסוים ( עץ לדוגמא ) אז העץ מתפרק או נופל , קצת הגזימו עם הקטע שבו האנשים עפים באוויר כשזורקים עליהם אוויר , אבל זה נראה מאוד מצחיק , מאוד מוצא חן בעיני האופן שבו הם הפכו את המשחק לסרט ( לא במובן השלישי כמו במטל גיר סוליד , אלא באווירה ) , הם האריכו את שעות המשחק , הוסיפו עוד כמה חלקים לעלילה , שיפרו קצת את הגרפיקה , שיפרו את כל הנקודות החלשות במשחק .מסקנה : הם שיפרו משחק שעוד היה טוב לפני כן , לשם שינוי , המשך שאני מצפה לו ;D .לא כדאי לפספס , מישהו יודע את תאריך היציאה למשחק ? נ.ב עדיין חבל שאין MP , אבל עם השיפור של הבולט טיים , זה נראה עוד יותר בלתי אפשרי .
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים שהמשחק הושלם ונשלח לשכפולאני מחכה מאוד למשחק אבל לא ממש הבנתי את השאלה. יש עצירות=המשחק יגיע בקרוב או אומר שגם הפעם תהיה עצירות? לפי התמונות הפרצוף שלו נורמלי יותר
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים אני חושב שהכוונה הייתה לפנים שלובהתחלה הייתי די סקפטיכמה טוב זה כבר יהיה? אבל אחרי כמה תמונות והידיעהשישתמשו בהאבוק ממש גרמה לי לצפות למשחק הזה
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים פשוט ענק!המשחק הכי מצופה של השנה אחרי HF2לפי מה שהבנתי שחוץ מהגרפיקה ששיפרו שם בטירוף הם עשו את המשחק ארוך יותר, אז אני באמת מקווה שהוא לא יהיה כזה קצר כמו הראשון כי זו תהיה פשוט התעללות.
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים הפעם מובטחות 20 שעות של גיימפליי , תוסיף לזה את מיליון המודים שיוסיפו למשחק + גמירת המשחק במספר רמות ותקבל תמורה מלאה לכסף , כל סרט של גיימפליי מהמשחק שאני רואה גורם לי להגיד וואו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.