עבור לתוכן

אזהרה לבעלי PS3 שמן (הישנים) - אל תתחברו עם הקונסולה לרשת!

Featured Replies

פורסם

כרגע ישנה בעיה בPSN (אני מאמין שפריצה) , אשר דופקת את הDATA המקומי של המשחקים , את הTROPHIES ולא מאפשרת חיבור לPSN.

אחרי שזה קורה - אי אפשר לשחק אפילו אופליין בחלק מהמשחקים (FIFA בוודאות , WHITE KNIGHT CHRONICLES בוודאות ובחלק גדול מהDLCים של משחקים).

אם מאז אתמול לא הפעלתם את הקונסולה - קודם נתקו אותה מרשת אם בעזרת כבל או כבו את האלחוט כדי לא להתקע כרגע.

ליביו (שלא יכול לשחק בחלק מהמשחקים כרגע עד שהדרעק יפתר)

פורסם

זאת הגרסה של סוני לבאן של מיקרוסופט? LOL

פורסם

תודה רבה על היידוע! :xyxthumbs:

פורסם

הזרמתי סרט דרך ה-PS3 אתמול וזה אמר משהו בקשר לרשת, אבל זה כל הזמן מתלונן על התנתקויות שאני כבר לא שם לב למה הוא רוצה. מן הסתם אם אני מנתק את הרשת אז אי אפשר לשחק במשחקי PSN (כלומר שנקנו דיגיטלית). אם הטרופיז בסדר, אז זה אומר שזה לא נפגע?

ובלי קשר, יש לך מקור אמין?

פורסם

יש לכם טעות מרה, התקלה היא לא בPSN, יותר מזה, התקלה היא במכשירים עצמם, רק בדגמים השמנים, דגמי הSLIM יכולים להתחבר לרשת ולשחק כרגיל בלי בעיות.

עכשיו בפירוט: אתמול התקלה התחילה ואיפסה את השעונים של המערכות ל31/12/1999, מה שהתחיל לגרום המון המון בעיות, אצלי אישית המכשיר היה כבוי אתמול כל היום וכל היום בלי כבל רשת, וגם שהדלקתי אותו התקלה קרתה, קיבלתי את Heavy Rain ואני לא מסוגל להפעיל אותו אפילו, גם כוונון ידני של השעון לא פותר את הבעיה, אם תנסו להכנס למשחק שכבר שיחקתם בעבר וקיבלתם בו Trophies, הם ימחקו מהמכשיר (אבל יתעדכנו בחזרה מהאינטרנט ברגע שהכל יפתר), חלק מהמשחקים לא יתנו לכם להכנס כי השעון הפנימי של המערכת מכוון 10 שנים אחורה.

בגלל שהשעון הפנימי של המערכת מכוון 10 שנים אחורה נוצרות הרבה תקלות עם הטרופיז, PSN, שמירות וכו וכו' וכו'..

אני ממליץ לא להכנס למשחקים בנתיים עד שהתקלה תתוקן.

עריכה: הרגע קראתי באינטרנט על בחור שתיקן את התקלה בעצמו, כמו שאמרתי זו תקלה בשעון הפנימי של המערכת ולא בPSN כמו שסוני אומרים (כנראה להגן על עצמם), הוא פתח את הPS3 ניתק את הבטריה לכמה דקות בשביל לתת למערכת להתאפס, והכל פועל חלק עכשיו, טרופיז, PSN, הכל.

לא יודע עד כמה זה נכון או אמיתי אבל אני מדווח.

פורסם

נשמע כאילו זו באמת בעיה מאד חמודה ואני מקווה שאני לא אפגע מזה..

בנתיים המכשיר מנותק מהרשת ..

(ממש במזל הוא לא מחובר כבר יותר משבוע כי שכחתי לחבר את הכבל כשהחזרתי אותו מהסלון.. 8) )

פורסם

שוב.. אם יש לך מכשיר שמן ולא SLIM, נפגעת מהבעיה הזאת, אפילו אם לא הדלקת אותו, הרי הוא תמיד פועל גם אם הוא לא מחובר לחשמל, הסוללה בפנים מחוברת והשעון הפנימי רץ, רק שהפעם הוא רץ בטעות 10 שנים אחורה. אתה מוזמן להדליק את הPS3 ולספר לנו איך השעון שלך מכוון ל1/1/2000 ואתה לא מסוגל להכנס לכל מיני משחקים (כל זה עם כבל רשת מנותק)

פורסם
  • מחבר

התקלה דווקא מקורה כנראה בPSN בשינויים שסוני עשו בשרתים שלהם לאורך הסופ"ש.

אבל שוב , כולנו ניהיה יותר חכמים כשהכל יתברר.

בכ"א - סוני הצהירו שהמידע לא יפגע ברגע שהכל יסודר.

פורסם

שוב.. אם יש לך מכשיר שמן ולא SLIM, נפגעת מהבעיה הזאת, אפילו אם לא הדלקת אותו, הרי הוא תמיד פועל גם אם הוא לא מחובר לחשמל, הסוללה בפנים מחוברת והשעון הפנימי רץ, רק שהפעם הוא רץ בטעות 10 שנים אחורה. אתה מוזמן להדליק את הPS3 ולספר לנו איך השעון שלך מכוון ל1/1/2000 ואתה לא מסוגל להכנס לכל מיני משחקים (כל זה עם כבל רשת מנותק)

ניתקתי את הראוטר והפעלתי את ה PS3 שלי. הוא אכן התאפס ל 1.1.00, אז שיניתי את התאריך ידנית חזרה לתאריך של היום, רק שכעת אני מתלבט אם לסנכרן אותו לרשת. אחכה עם זה קצת. לבינתיים אין לי בעיה לטעון שום משחק.

תוספת (לא שזה כזה עקרוני) - גירסת הקושחה שרצה לי במכשיר היא 3.15

פורסם

התגובה שכתבתי בכתבה שHWzone העלו, אני חושב שכיסיתי את רוב הסיפור:

תעשו קצת מחקר לפני שאתם כותבים ומעלים כתבה לאתר גדול כזה, נכון שזה אתר חומרה אבל בכל זאת.

בקיצור, לא מדובר ברשת הPSN שבעייתית, השעון הפנימי המצוי בכל הגרסאות שלפני הSLIM (ה"שמנות") השתבש (כנראה במעבר מה28/2 ל1/3) וחזר ל31/12/1999 מה שלא מאפשר לשחקנים להכנס למשחקים, לסנכרן טרופיז, להתחבר לרשת הPSN ועוד. זה כמו להחזיר בביוס במחשב את השעון 10-20 שנים אחורה ואז לנסות לעשות דברים כמו Windows Update או להתחבר למסנג'ר, זה פשוט לא יעבוד.

במקרה של הPS3 אין גישה לביוס ושינוי השעון הפנימי במערכת זה לא תהליך פשוט, אפשר להכנס להגדרות ולשנות ידנית אבל זה לא יעזור, בנתיים אנשים מרחבי הרשת פתחו את הPS3 הוציאו את הסוללה מה שגרם לאיפוס השעון ואחרי שהמערכת עלתה הכל חזר לעבוד כאילו לא קרה, אבל כמובן שזה גומר את האחריות ולא כל אחד יכול לעשות את זה.

@ליביו - לא הגיוני שהתקלה התחילה בPSN, יש דיווחים ברשת על מכשירים שנפלו בתקלה הזאת ואפילו אף פעם לא חוברו לאינטרנט, על אחת כמה וכמה לא נרשמו לPSN.

פורסם
  • מחבר

הבחור צודק ואני טעיתי כנראה.

כפי שמסתמן מהות הבעיה היא כמו שOK? כתב.

ליביו

פורסם

אכן מסתמן שמדובר בשעון הפנימי של קונסולות PS3 מלבד ה-Slim אך סוני לא בטוחים בכך, לפי דבריהם "אנחנו מאמינים שזיהינו את הבעיה ומדובר בבאג בשעון הפנימי". כלומר, סוני עדיין לא יודעת מהו המקור האמיתי לתקלה אלא רק משערת:

http://news.cnet.com/8301-17938_105-10461364-1.html.

בכל מקרה, ההמלצה של סוני היא לא להדליק בכלל את ה-PS3 שלכם אלא יש ברשותכם את גרסת ה-Slim.

פורסם

הכל חזר לנורמה, איך שזה נראה, המערכות זיהו משום מה את 2010 כשנה מעוברת (=29 ימים בפברואר) והכל גרם לבלאגן גדול, ברגע שעברו ה24 שעות של ה29 בפברואר והPS3 עבר ל1 במרץ הכל חזר לעבוד.

פאדיחה רצינית של סוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים