עבור לתוכן

עזרה עם Windows Media Player

Featured Replies

פורסם

אני רוצה למחוק מהספרית מוזיקה את כל האלבומים והשירים שמופיעים שם.

איך ניתן לעשות זאת?

*ניסיתי להוריד את התיקיה מה"ניהול ספרייה" וזה לא עזר.

פורסם

תתעלם מכל הקטע המחוק..לא שמתי לב שאתה מתייחס למדיה פלייר בכותרת..

להבא אם אפשר לציין גם בתוכן ההודעה שזה מיוחס למדיה פלייר .

ניקוי מלא של הספרייה של המדיה פלייר

מקש ימני בעכבר על קטע כלשהו בסרגל העליון -> כלים -> מתקדם -> האופציה הראשונה מלמעלה

באנגלית זה restore media library

זה יקפיץ חלון שישאל אותך האם אתה בטוח ויגיד לך שזה ירוקן את כל הספרייה ..תאשר

תפעיל מחדש את המדיה פלייר והנה הוא ריק .

חשוב לפני שאתה עושה את זה:

תוודא שבהגדרות של המדיה פלייר שלא מסומן שברגע שאתה מוחק שיר מהספרייה הוא נמחק מהמחשב

אחרת אם אני לא טועה הפעולה תמחוק לך פיזית מהכונן את כל השירים שברשימה שם ברגע שתנקה אותה .

ההגדרה של הפונקציה הזו נמאצת בתוך כלים -> אפשרויות -> ספרייה -> צ'ק בוקס שלישי מלמעלה (תוודא שהוא לא עם V לידיו)

אני משער שאתה משתמש בWIN7 עם ממשק עברי מלא (כולל תפריטים)

ככה שאם תוכל להביא תמונה למה זה "ניהול ספריה" ומה בדיוק אתה רוצה למחוק מאיפה

זה יעזור לי לעזור לך .

אני אשער שאתה מתכוון ל4 ספריות החדשות שיש בWIN7 שמאפשרות לסדר את הקבצים לפי (תמונות/מוזיקה/מסמכים/וידאו)

רק ע"י תצוגה מרוכזת כביכול בתיקייה אחת כאשר בעצם הם נשארים שמורים במקום המקורי שלהן בהארדיסק .

להבנתי אתה רוצה להעלים את השירים מתוך הרשימה של ספריית המוזיקה.. (לא באמת למחוק אותם אלא רק שלא יוצגו בתוכה)

אם לזה התכוונת...אתה יכול לעשות מקש ימני בעכבר על האייקון של הספריית מוזיקה מהתפריט תבחר במאפיינים

יפתח לך חלון מאפיינים שונה מאשר בתיקייה רגילה , בחלון הזה תסמן ברשימה את כל התיקיות שאתה רוצה להסיר את השירים והאלבומים שבהן

מתוך הספרייה (אם אתה רוצה את זה נקי לגמרי אז תסיר את כולן)

ואז תעשה אישור וכעת ספריית המוזיקה שלך תהיה ריקה לחלוטין ...וברגע שתכנס אלייה תראה חלון כזה (רק בעברית)

include-a-folder.jpg

כאמור בפעולה הנ"ל לא מחקנו את השירים בפועל אלא רק הסרנו אותם מתוך הספריית מוזיקה.

אם אתה רוצה למחוק אותם לגמרי מהכונן אז זה באופן רגיל לגשת לכל אחד מהנתיבים שיש לך שם

ולמחוק אותם מחיקה רגילה (מקש ימני בעכבר -> מחק).

מקווה שזה עזר

אם לא באמת תביא תמונה .

פורסם
  • מחבר

זה לא עבד....

זה לא נותן לי למחוק אפילו שיר שיר מהרשימה שם....

יש איזשהו פיתרון אחר לעניין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים