עבור לתוכן

קורס מר"מ - שווה משהו?

Featured Replies

פורסם

חבר'ה שווה לעשות קורס מר"מ בבסמ"ח? זה ייתן לי משהו לאזרחות?

לפי מה ששמעתי זה הקורס הכי פחות "נחשב" בבסמ"ח, אבל אחרי שהצלחתי לברוח מתפקידי כפקיד ולהשיג שינוי מקצוע, האם כדאי ללכת על זה?

או שאולי לשאוף ליותר?

פורסם

אלכס, פתח לא מזמן תאר'ד שקשור לתפקידי מחשב בצבא. תריץ חיפוש לתקופה של עד חודש מהיום.

פורסם

הקורס הזה הוא באמת בדיחה. אני משרת בסביבה עם הרבה אנשים שעברו אותו ואני חייב להגיד שמבחינה מקצועית הוא שווה לתחת.

הוא לא יתן לך כלום באזרחות, את כל השלושה שבועות שלו אפשר לדחוס לשלושה ימים של למידה מהאינטרנט באופן עצמאי.

אני לא יודע איך היה התפקיד הקודם שלך, אבל גם להיות סיסטם זה לא מדהים (דיי משעמם).

בקיצור, קח אותו כברירה אחרונה.

פורסם

אלא אם שאר האופציות שלך הן: נהג, אפסנאי, טבח, פקיד, אלחוטן, מכונאי... אתה מבין למה הכוונה

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לכם, ממה שהבנתי ומהחיפושים שעשיתי, הבנתי שהקורס ממש לא שווה ולא ייתן לי כלום בצבא/באזרחות.

באותה נימה אני מחליט להפסיק לנסות להשיג תפקיד מעניין/נורמלי. אחרי ששלושה חודשים אני נלחם בצבא (שהחליט משום מה שאני צריך להיות פקיד) בשביל להשיג תפקיד מעניין ומאתגר, בשביל לשרת בבסיס סגור ולא פתוח, בשביל באמת לתרום מעצמי ולא לשבת כל היום לחמם כסאות במשרד, החלטתי שהצבא לא שווה את התסכול שאני עובר, ואם הוא לא רוצה לנצל את המוטיבציה שלי והפוטנציאל שלי, אז אני מעדיף להעביר את השלוש שנים בתור נהג וסתם להעביר את הזמן בתפקיד..

בכל אופן, תודה על העזרה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים