פורסם 2010 במרץ 1315 שנים רגע גם לי יש שאלהניסיתי מיליון פעמים לעשות חור בקיר עם המכשיר תיקון של האנג'יניר וזה לא עושה כלום, אתם עובדים עליי או מה?
פורסם 2010 במרץ 1315 שנים ואי אפשר לעשות את זה לפי הסדר?Nope. אתה יכול לסדר אותן איך שאתה רוצה, הסדר ישתנה בהתאם למצב הרוח שלהן.
פורסם 2010 במרץ 1315 שנים רגע גם לי יש שאלהניסיתי מיליון פעמים לעשות חור בקיר עם המכשיר תיקון של האנג'יניר וזה לא עושה כלום, אתם עובדים עליי או מה?אתה צריך לעשות את זה על הגדרות בטון, לא על קירות של בתים. רק דברים שנשברים מנשק קל ישברו מהמקדחה.
פורסם 2010 במרץ 1315 שנים אני לא יודע מה איתכם אבל התאכזבתי מדבר אחד: המשחק הזה פשוט מבזבז לי את כל הזמן , אני שוקע בו והזמן עובר לו.... :lol: לא , עכשיו ברצינות , זה אני או שכמעט כל הUNLOCKS למיניהם (נשקים,אביזרים וכו') מגיעים קצת מהר מידי?
פורסם 2010 במרץ 1315 שנים אני לא יודע מה איתכם אבל התאכזבתי מדבר אחד: המשחק הזה פשוט מבזבז לי את כל הזמן , אני שוקע בו והזמן עובר לו.... :lol: לא , עכשיו ברצינות , זה אני או שכמעט כל הUNLOCKS למיניהם (נשקים,אביזרים וכו') מגיעים קצת מהר מידי? אולי EA מכינה לנו הפתעה, איזה סט חדש של נשקים שישמח את כל השחקנים באשר הם אה רגע, זה EA, אז לא.
פורסם 2010 במרץ 1315 שנים רגע רגע השתרים חזרו ואפשר לשחק? יש בתקווה גדולה שהפעם אני יצליח למצוא שרתים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.