פורסם 2011 באפריל 2214 שנים אני שמעתי רק דברים טובים על אניגמה. גם רואים שיש לו המון סרטונים שהוא פשוט.. יש כישרון. הלוואי עליי ככה. ;]
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים מחבר חבר אני לא מכיר אותו ,אני כותב בכלליות. נתתי רק דוגמה - וכמובן אפשר גם מכמה משחקים ואף אחד . הנה אתה יכול ליצור משחקיות דומה -במשחק אחד. אז אתה כיש-רוני מדוע לא פירסמת את עצמך(?) אגב, עברתי קצת על סירטוניו - מעניין לראות כמה מיתות הוא צובר במשחקיות כזאת ( הרבה )- שהיא מהירה . שוב, אני לא אומר שהוא לא שחקן מעולה. אני אומר שרבים יכולים לשחק ככה ולערוך ככה -ואם יש ידע בעריכה טובה אז עוד יותר טוב.
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים אם אתם באמת חושבים שתצליחו לעשות סרטון כזה תבואו תשחקו אצלי (אני עם דל 27 + 2500k + hd6970)בקשר למולטי - שוחרר עדכון לפאנקבאסטר במקרה והשרתים מתחילים להעיף אותכם.
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים בקשר למולטי - שוחרר עדכון לפאנקבאסטר במקרה והשרתים מתחילים להעיף אותכם.באמת לא הבנתי למה הפאנטבסטר מביא לי כל הזמן קיקים, מקודם עשיתי לו עדכון מקווה שזה יפסק.
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים אוףףףףףףףףףףףףף...... הבנאדם הזה משתמש ב-NUM 5 כמקש של הפעולה. (שזה E ב-default). אז אני מניח שהוא משחק עם החצים ולא עם מקשי ה-WASD. מאוד נדיר לראות שחקנים כאלה. אני אחד מהם, רק שאצלי מקש הפעולה הוא NUM 0 שיותר קרוב לחצים.
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים קצת שונה מאצלי, אבל עדיין אותו עיקרון עם שימוש במקשי ה-NUM.ואני גם ימיני אז זה לא קשור. זה פשוט הרגל של שנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.